Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Η μεγάλη ανατριχίλα στα χέρια του Γούντι Άλεν

Η υιοθετημένη κόρη που κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν 7 ετών έσπασε μετά από πολλά χρόνια τη σιωπή της.

Ανθρωπος σκοτεινών προθέσεων και επιλογών, που έφτασαν μέχρι τη σεξουαλική κακοποίηση του ίδιου του παιδιού του, παρουσιάζεται ο Γούντι Αλεν σε μια υπόθεση που έρχεται ξανά στο φως σοκάροντας το Χόλιγουντ. Τότε η Δικαιοσύνη απέφυγε να τον δικάσει, επικαλούμενη το καλό του παιδιού. Σήμερα αποδεικνύεται πόσο λανθασμένη ήταν εκείνη η απόφαση.


Η υιοθετημένη κόρη του Αμερικανού σκηνοθέτη τον κατηγορεί ανοιχτά ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν παιδί. Η 28χρονη Ντίλαν Φάροου, την οποία ο Αλεν είχε υιοθετήσει με τη Μία Φάροου, αναφέρει σε ανοιχτή επιστολή της που δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση των «New York Times» ότι δέχτηκε επίθεση από τον διάσημο «πατέρα» της στη μικρή σοφίτα του σπιτιού τους. «Οταν ήμουν επτά ετών ο Γούντι Αλεν με πήρε από το χέρι, με οδήγησε σε μια μικρή σοφίτα του σπιτιού μας. Μου είπε να ξαπλώσω μπρούμυτα και να παίξω με το ηλεκτρικό τρενάκι του αδελφού μου. Με κακοποίησε σεξουαλικά» αναφέρει η νεαρή γυναίκα, που σήμερα ζει έχοντας καταφέρει να συνέλθει, ύστερα από τιτάνια προσπάθεια. «Μου μιλούσε την ώρα που το έκανε, μου ψιθύριζε ότι είμαι ένα καλό κορίτσι, ότι αυτό θα ήταν το μυστικό μας, μου υποσχέθηκε ότι θα πάμε στο Παρίσι και ότι θα γίνω σταρ» αναφέρει.


Το 1992, η Μία Φάροου, όταν έμαθε επιτέλους το «μυστικό», κατηγόρησε τον Γούντι Αλεν ότι κακοποίησε την Ντίλαν. Εκείνη την εποχή η ηθοποιός βρισκόταν σε δικαστική μάχη με τον σκηνοθέτη για την επιμέλεια των παιδιών τους, αφού είχε ανακαλύψει ότι ο Αλεν είχε σχέση με την άλλη υιοθετημένη κόρη της, τη Σουν Γι Πρέβιν, την οποία τελικά παντρεύτηκε το 1997.


Στον διάσημο σκηνοθέτη δεν έχουν ποτέ απαγγελθεί κατηγορίες και ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει κακοποιήσει την Ντίλαν. Μετά την τότε έρευνά τους, εισαγγελείς και παιδοψυχολόγοι κατέληξαν σε απόφαση να μην απαγγείλουν κατηγορίες, για το καλό του παιδιού, όπως δικαιολογήθηκαν. Η Φάροου δέχτηκε την άποψή τους, καθώς πίστεψε ότι η γνώμη των ειδικών έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από τις δικές της επιθυμίες. Ενδεικτικό των όσων έγιναν τότε είναι ότι ο οικογενειακός γιατρός δήλωσε πως βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι η μικρή Ντίλαν φαντάστηκε όσα περιέγραφε. Το 1994 δικαστήριο της Νέας Υόρκης αρνήθηκε στον Γούντι Αλεν το δικαίωμα να επισκέπτεται τη μικρή. Λίγο αργότερα, ένας από τους εισαγγελείς είχε παραδεχτεί πως υπήρχαν σαφείς ενδείξεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην απαγγελία κατηγοριών κατά του διάσημου σκηνοθέτη, ωστόσο αποφασίστηκε να μην προχωρήσει η υπόθεση.


«Ποια είναι η αγαπημένη σας ταινία του Γούντι Αλεν; Προτού απαντήσετε, πρέπει να γνωρίζετε πως όταν ήμουν επτά ετών, ο Γούντι Αλεν με πήρε από το χέρι και με πήγε στη σοφίτα του σπιτιού μας. Εκεί μου ζήτησε να ξαπλώσω μπρούμυτα και να παίξω με το τρενάκι του αδελφού μου. Με κακοποίησε σεξουαλικά. Οση ώρα το έκανε, μου μιλούσε, ψιθυρίζοντάς μου ότι είμαι καλό κορίτσι, ότι αυτό θα ήταν το μυστικό μας, ότι θα πάμε στο Παρίσι και θα με κάνει πρωταγωνίστρια στις ταινίες του. Θυμάμαι να κοιτάζω το τρένο να κάνει κύκλους στις ράγες, εστιάζοντας στην κίνηση των βαγονιών, γύρω γύρω στη σοφίτα. Ακόμα και σήμερα μου είναι δύσκολο να βλέπω παιδικά τρενάκια».


Ετσι αρχίζει η επιστολή της Ντίλαν Φάροου, που σήμερα ονομάζεται Μαλόουν, την οποία απέστειλε στους «New York Times» μιλώντας για πρώτη φορά για την υπόθεση κακοποίησής της από τον πατέρα της. Η 28χρονη αφηγείται ότι πάθαινε πανικό κάθε φορά που ο Αλεν την έπαιρνε μακριά από τη μητέρα και τα αδέλφια της. Της προκαλούσε τρόμο όταν έβαζε το δάχτυλό του μπροστά στα χείλη της κάνοντάς της νόημα να μη μιλήσει. Και συνεχίζει: «Δεν μου άρεσε ότι έπρεπε να ξαπλώσω μαζί του στο κρεβάτι ενώ εκείνος φορούσε μόνο τα εσώρουχά του. Ούτε όταν ακουμπούσε το κεφάλι του στα γυμνά μου μπούτια βαριανασαίνοντας. Κρυβόμουν ή κλειδωνόμουν στο μπάνιο, αλλά πάντα με έβρισκε. Ολα γίνονταν τόσο συχνά και τόσο κρυφά από τη μητέρα μου, που νόμιζα πως ήταν φυσιολογικά. Νόμιζα πως αυτό έκαναν όλοι οι μπαμπάδες στις κόρες τους. Αυτό όμως που μου έκανε στη σοφίτα ήταν διαφορετικό. Δεν μπορούσα να κρατάω πια το μυστικό».


Η 28χρονη αναφέρει ακόμα στην επιστολή ότι ρώτησε τη μητέρα της αν κι εκείνη είχε βιώσει τα ίδια από τον δικό της πατέρα. Δεν περίμενε, όπως γράφει, πως η ερώτησή της θα προκαλούσε τέτοια θύελλα. «Δεν ήξερα ότι ο πατέρας μου θα αξιοποιούσε τη σεξουαλική σχέση που είχε με την αδελφή μου (σ.σ.: και μετέπειτα σύζυγό του) για να καλύψει την κακοποίηση που έκανε σε εμένα. Δεν περίμενα πως θα κατηγορούσε τη μητέρα μου ότι επινόησε τα γεγονότα» προσθέτει, συμπληρώνοντας πως ο Αλεν προσπάθησε να πείσει ότι η κόρη του έλεγε ψέματα.


Ακόμα και η Μία Φάροου φαίνεται να αμφιταλαντεύτηκε για μια στιγμή. «Η μητέρα μου με κάθισε κάτω και μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα αν έλεγα ψέματα. Θα μπορούσα να πάρω πίσω όσα είπα. Εγώ όμως δεν μπορούσα, ήταν όλα αληθινά» γράφει η υιοθετημένη κόρη του Γούντι Αλεν, επισημαίνοντας ότι υπήρχαν ακόμα και γιατροί που θα δέχονταν να τη βγάλουν ψεύτρα.


Στη συνέχεια η Ντίλαν Φάροου αναφέρει ότι η μητέρα της άκουσε τους εισαγγελείς που είπαν πως καλό είναι να μη διωχθεί ο Γούντι Αλεν «για καλό του παιδιού», όπως είπαν. Αυτό, με το πέρασμα των χρόνων, έκανε τη νεαρή κοπέλα να νιώθει ένοχη για το γεγονός ότι επέτρεψε στον πατέρα της να πλησιάζει άλλα μικρά κορίτσια, αφού δεν είναι διωχθεί και καταδικαστεί για όσα της έκανε. Οσο για την ίδια, ομολογεί πως ένιωθε τρόμο κάθε φορά που την άγγιζε ένας άντρας. Εμφάνισε διατροφικές διαταραχές και άρχισε να αυτοτραυματίζεται. Τα πράγματα χειροτέρεψαν λόγω της αντίδρασης του Χόλιγουντ. «Ολοι υποκρίνονταν πως δεν συνέβη τίποτα» προσθέτει, σημειώνοντας ότι τελικά βρήκε τη δύναμη να συνέλθει και να μιλήσει. Κατάφερε να κάνει τη δική της οικογένεια και να είναι πια καλά. Αυτό όμως δεν την εμποδίζει να ζητήσει «ευθύνες». «Τι θα συνέβαινε αν στη θέση μου ήταν το δικό σου παιδί, Κέιτ Μπλάνσετ, Αλεκ Μπάλντουιν. Αν ήσουν εσύ Εμα Στόουν ή εσύ Σκάρλετ Γιόχανσον; Με γνώριζες απ’ όταν ήμουν παιδί, Νταϊάν Κίτον. Με ξέχασες;» γράφει και καταλήγει: «Φανταστείτε να βρισκόταν στη σοφίτα το δικό σας επτάχρονο παιδί. Το φαντάζεστε; Τώρα ποια ταινία του Γούντι Αλεν σας αρέσει;»


Αρρωστημένος πατέρας που παντρεύτηκε το «παιδί» του


Ο Γούντι Αλεν φαίνεται ότι έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με την έννοια της πατρότητας, καθώς, πέραν των καταγγελιών της Ντίλαν, υπάρχει μια αποδεδειγμένη πραγματικότητα, που δεν είναι άλλη από τον γάμο του με την ατύπως υιοθετημένη κόρη του Σουν Γι Πρέβιν, που από το 1997 είναι σύζυγός του κι έχουν μαζί υιοθετήσει δύο παιδιά.


Η ερωτική σχέση άρχισε το 1991, όταν ο Αλεν ήταν 56 ετών και η Πρέβιν ήταν δεν ήταν 19. Τότε ο σκηνοθέτης ήταν ακόμα ζευγάρι με τη μητέρα της Μία Φάροου. Το σκάνδαλο δεν άργησε να ξεσπάσει. Ο χωρισμός από τη Φάροου, με την οποία άλλωστε δεν είχαν ποτέ παντρευτεί, ήταν το ελάχιστο που συνέβη. Ακολούθησε η διαμάχη της κηδεμονίας των παιδιών και τότε ακούστηκε για πρώτη φορά η υπόθεση της Ντίλαν.


Ερωτηθείς για τη διαφορά ηλικίας και κατά πόσον αυτή συνέβαλε σε μια υγιή σχέση ισοτιμίας, ο Αλεν είχε απαντήσει ότι η ισοτιμία δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια σχέση. «Η καρδιά θέλει αυτό που θέλει. Δεν υπάρχει λογική σ’ αυτά τα πράγματα. Συναντάς κάποιον και τον ερωτεύεσαι. Αυτό είναι όλο» σημείωσε. Απ’ ό,τι φαίνεται, και στην υπόθεση της Ντίλαν απλώς έπαιρνε αυτό που ήθελε αδιαφορώντας για όλα τα υπόλοιπα.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗΣ



Το σκάνδαλο με τον 25χρονο Ρόναν


Γιος του Αλεν ή του Σινάτρα; Οποια κι αν είναι η αλήθεια για τον βιολογικό πατέρα του γιου που απέκτησε η Μία Φάροου στη διάρκεια της σχέσης της με τον Γούντι Αλεν, το σίγουρο είναι πως ούτε ο Ρόναν Φάροου θέλει να βλέπει στα μάτια του τον διάσημο σκηνοθέτη. Τέσσερις μήνες μετά τη «βόμβα» της ηθοποιού στο περιοδικό «Vanity Fair» σχετικά με την πατρότητα του Ρόναν Φάροου, το σκάνδαλο της αποκάλυψης δεν λέει να καταλαγιάσει.


Ο 25χρονος σήμερα δικηγόρος, ακτιβιστής και τηλεπαρουσιαστής, ο οποίος θεωρούνταν μέχρι πρότινος το μοναδικό βιολογικό παιδί που απέκτησε η Φάροου με τον Αλεν, δεν αποκλείεται, σύμφωνα με την ίδια, να είναι καρπός του έρωτά της με τον Σινάτρα. Αν και κάτι τέτοιο ψιθυριζόταν στο Χόλιγουντ εδώ και χρόνια, η ίδια παραδέχτηκε για πρώτη φορά δημόσια την πιθανότητα αυτή, στη συνέντευξή της στο περιοδικό πριν από λίγο καιρό.


Αν και ουδέποτε διενεργήθηκε τεστ πατρότητας για να εξακριβωθεί η αλήθεια, η εξωτερική ομοιότητα ανάμεσα στον Σινάτρα και τον Ρόναν δεν κρύβεται, δεδομένου ότι έχουν ακριβώς το ίδιο χρώμα ματιών. Σε περίπτωση όμως που αληθεύει κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι ο τραγουδιστής κατάφερε να τεκνοποιήσει σε ηλικία 78 ετών, κάτι όχι αδύνατο, αλλά ούτε και πολύ πιθανό.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...