Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Οι Νιάρχοι στον glamorous γάμο του Αντρέα Κασιράγκι

Ο γιος της Καρολίνα παντρεύτηκε την Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο στο χιονισμένο Γκστάαντ.

Ο γάμος τους είχε όλα τα συστατικά για να χαρακτηριστεί παραμυθένιος. Χοντρές νιφάδες χιονιού ως φόντο, λευκά τριαντάφυλλα να στολίζουν το εσωτερικό και όρκοι αγάπης υπό το φως επτακοσίων κεριών. Ο γιος της Καρολίνα του Μονακό, Αντρέα Κασιράγκι και η Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο επέλεξαν το γραφικό χωριό Ρουζμόντ, λίγο έξω από το Γκστάαντ, για να πουν το «ναι» και ενώπιον ιερέα πέντε μήνες μετά τον πολιτικό τους γάμο στο Μονακό.

Το εορταστικό τριήμερο ξεκίνησε την Παρασκευή με τη βάφτιση του ηλικίας δέκα μηνών γιου τους Αλεξάντερ Αντρέα Στέφανο Κασιράγκι στην εκκλησία Σαν Ζοζέφ. Στο πλευρό των περήφανων γονιών του βρέθηκαν οι περίπου 300 στενοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, που είχαν αρχίσει να καταφτάνουν στο χειμερινό αλπικό θέρετρο από την προηγούμενη μέρα. Ανάμεσά τους, εκτός από σύσσωμη την οικογένεια των Μονεγάσκων, βρέθηκαν οι κολλητοί των νεόνυμφων Ευγενία και Σταύρος Νιάρχος (συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Τζέσικα Χαρτ), η Μαργκερίτα Μισόνι, ο γιος του προέδρου της Κολομβίας Γκαμπριέλ Ετσεβάρια με τη σύζυγό του Κριστίνα και ο σχεδιαστής του νυφικού Βαλεντίνο, οι οποίοι το ίδιο βράδυ έδωσαν το «παρών» στο μασκέ fondue party του ζεύγους στο Berghaus Eggli Restaurant.

Το γαμήλιο ραντεβού του Σαββάτου είχε οριστεί για τις 7.30 το απόγευμα στο εκκλησάκι Σεν Νικολά του γραφικού χωριού Ρουζμόντ. Φορώντας λευκό μακρύ παλτό και με μια διακριτική τιάρα να στολίζει το λιτό σινιόν της, η νύφη έφτασε συνοδευόμενη από τον γαμπρό που επέλεξε μαύρο σμόκιν για την περίσταση, αλλά και από το σκυλάκι τους Παστού, ντυμένο παρανυφάκι.

Το love story των νεονύμφων

Ο γάμος τους ήταν τόσο χαμηλών τόνων όσο και η κοινή τους ζωή μέχρι σήμερα. Ο Αντρέα Κασιράγκι και η Κολομβιανή κληρονόμος Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο γνωρίστηκαν το 2002 μέσω της αδερφής εκείνου, της Σαρλότ, την περίοδο που φοιτούσαν στο Lycee Jeanne D’Arc Saint Aspais στην περιοχή Φοντενμπλό, κοντά στο Παρίσι. Το «προξενιό» της Σαρλότ πέτυχε, καθώς οι δυο τους έκτοτε έγιναν αχώριστοι. Ακόμα και την περίοδο που εκείνη πήγε να σπουδάσει Ιστορία Τέχνης στο American University του Λονδίνου, ο έρωτάς τους παρέμεινε ζωντανός μέσα από ρομαντικές αποδράσεις σε όλη την Ευρώπη.

Υστερα από επτά χρόνια σχέση το ζευγάρι ανακοίνωσε τους αρραβώνες του τον Ιούλιο του 2012, μαζί με την είδηση της εγκυμοσύνης της Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο. Ο γιος τους Σάσα, όπως τον φωνάζουν χαϊδευτικά οι γονείς του, ήρθε στη ζωή στις 21 Μαρτίου του 2013 κι έγινε ο τρίτος στη διαδοχή του θρόνου του Μονακό στις 31 Αυγούστου, όταν ο Αντρέα Κασιράγκι και η Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο πραγματοποίησαν τον πολιτικό τους γάμο στο Μονακό. Σεβόμενο την επιθυμία των νεόνυμφων να απολαύσουν έναν σχετικά απλό για τα βασιλικά στάνταρντ γάμο, που να ταιριάζει στο μποέμ lifestyle τους, το γραφείο Τύπου του παλατιού αρκέστηκε απλώς στο να επιβεβαιώσει την τέλεση του γάμου κάνοντας λόγο για τήρηση «μίνιμουμ πρωτοκόλλου» σε αυτόν.

Συλλέκτης γυναικών ο γαμπρός

Παίζει ποδόσφαιρο, κάνει ιππασία και σκι, είναι συλλέκτης ρολογιών αλλά και…τίτλων. Το 1999 είχε συμπεριληφθεί στη λίστα των 50 πιο ωραίων ανθρώπων στον κόσμο του περιοδικού «People», το 2003 είχε ψηφιστεί ως ο πιο στιλάτος γαλαζοαίματος από τους αναγνώστες του «Hello» και το 2008 είχε βρεθεί στη δέκατη θέση των «20 πιο hot νεαρών γαλαζοαίματων» του «Forbes».

Η επιτυχία του Αντρέα Κασιράγκι στο γυναικείο φύλο δεν θα μπορούσε επομένως παρά να είναι ανάλογη των «διακρίσεών» του. Από τις αμέτρητες γυναίκες που τον διεκδίκησαν όμως δύο ήταν αυτές που κατάφεραν να κλέψουν την καρδιά του πριν από την Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο. Οι τυχερές ήταν η Γερμανίδα Καρολίνε φον Στάουφενμπεργκ, κληρονόμος της γνωστής αριστοκρατικής οικογένειας της χώρας, και η Ισπανίδα ηθοποιός Μαρία Χουράρντο, οι οποίες ωστόσο δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν πολύ καιρό κοντά τους.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....