Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης (της Τσεσμελή) από… φασολάκι, ντύθηκε Αραβας

Μπορεί το τραγούδι να λέει «Αραβας θέλω να γίνω και να ζω και με τις δύο», όμως ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης μεταμφιέστηκε ως κάτοικος των Εμιράτων για τη μία και μοναδική γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή με τον έρωτά της, την αγαπημένη του Πέπη Τσεσμελή.

Μπορεί το τραγούδι να λέει «Αραβας θέλω να γίνω και να ζω και με τις δύο», όμως ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης μεταμφιέστηκε ως κάτοικος των Εμιράτων για τη μία και μοναδική γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή με τον έρωτά της, την αγαπημένη του Πέπη Τσεσμελή. Οι δυο τους φαίνεται ότι διασκεδάζουν πολύ τη σχέση τους και οι μεταμφιέσεις έχουν μπει στο καθημερινό τους μενού, για τις ανάγκες βεβαίως του site μαγειρικής που διατηρούν.


Τον έχουμε δει ντυμένο ως… φασολάκι για τις ανάγκες της συνταγής που παρουσίασε η Πέπη για μια καλή φασολάδα, αλλά και σαν λύκο να κυνηγάει την αγαπημένη του στα δάση, πριν εκείνη του δώσει τελικά να φάει σουβλάκι. Τώρα, ο αδερφός του Αδωνη Γεωργιάδη φοράει την κελεμπία και το σαραμπάντα (κάλυμμα κεφαλιού των Αράβων) και τραγουδάει μαζί με την Πέπη, η οποία είναι ντυμένη χανούμισσα, για το hot dog!


Το γύρισμα πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο και μάλιστα οι δυο τους το διασκέδασαν -και αυτή τη φορά-, αφού μέσα απ’ αυτόν τον τρόπο έχουν καταφέρει όχι μόνο να παρουσιάζουν διάφορες συνταγές και φαγητά, αλλά και να περνούν καλά. Μάλιστα, σ’ αυτό το κλιπάκι που ανέβηκε στο best0psito.gr, ο μεγάλος αδερφός του υπουργού Υγείας τραγουδάει κιόλας, σε αντίθεση με τις άλλες φορές που είτε χόρευε είτε είχε μια απλή ατάκα, αφήνοντας όλο το «παιχνίδι» πάνω στην Πέπη.


«Ηταν η πρώτη φορά που συμμετέχω και τραγουδιστικά. Απόλαυσα και το γύρισμα και την εγγραφή του κομματιού, η οποία έγινε σε στούντιο μερικές μέρες νωρίτερα. Το τραγούδι το έγραψε και το σκηνοθέτησε ένας πολύ γνωστός ράπερ, ο οποίος ήθελε να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν μετρούσαμε τις ώρες του γυρίσματος, αλλά προσπαθούσαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό» λέει ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης στην «Espresso» για τον νέο ρόλο του.


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...