Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Δεν υπάρχει κανένα τρίγωνο

Η σέξι ηθοποιός απάντησε στις αποκαλύψεις της «Espresso» για το ειδύλλιό της με τον Γρηγόρη Πετράκο και το διαζύγιό της από τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Μετά τις αποκαλύψεις της «Espresso» για το νέο ειδύλλιο με τον Γρηγόρη Πετράκο και τις φωτογραφίες τους σε τρυφερά ενσταντανέ ήρθε «η αποκατάσταση» από τη Θεοφανία Παπαθωμά.
Με αυτόν τον τίτλο η ηθοποιός, που παράλληλα φαίνεται ότι κάνει την πρακτική της ως δικηγόρος, αφού παρίσταται σε πολύ σημαντικές δίκες στο πλευρό του γνωστού νομικού Χάρη Οικονομόπουλου, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με την προσωπική της ζωή με μια ανάρτηση στο facebook. Η Θεοφανία, χωρίς να κρυφτεί πίσω από τις λέξεις, περιγράφει πώς έχουν τα πράγματα σε σχέση με τον πρώην σύζυγό της Πασχάλη Τσαρούχα.


«Εχετε μπερδευτεί, είναι λογικό διότι τόσο καιρό δεν βγήκαμε με τις σημαίες να βροντοφωνάζουμε. Οπότε τώρα πρέπει να απολογηθούμε πριν αρχίσουμε να απολαμβάνουμε τη ζωηρή φαντασία των bloggers. Λοιπόν ξεκινάμε. Γάμος 2006. Χωρισμός 2012. Διαζύγιο 2013. Βγήκε, είναι γεγονός. Αθόρυβα κι ωραία, όπως θα έπρεπε να γίνεται σε κάθε περίπτωση, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά. Κανένα τρίγωνο, τετράγωνο ή άλλο γεωμετρικό σχήμα, όλα καθαρά κι ωραία. Καμία αγωγή, αγανάκτηση, θυμός. Ολα μέλι γάλα! Συγγνώμη αν σας απογοητεύω». Αυτό έγραψε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής θέλοντας να απαντήσει στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρώην σύζυγό της να έχει καταθέσει αγωγή εναντίον της, μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της, που την έδειχναν σε χαλαρές στιγμές με το νυν σύντροφό της, τον τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκο.
Επίσης αποκαλύπτει ότι ο γάμος της έχει πάρει και επίσημα τέλος μετά την έκδοση του διαζυγίου της, το 2013, οπότε ο νέος δεσμός της βρίσκεται σε «νόμιμα» πλαίσια κι όχι στη σκιά κάποιου… ιψενικού τριγώνου.


Οσο για τα επαγγελματικά της, η Θεοφανία Παπαθωμά δηλώνει μέσω του post της: «Δεν έχω αλλάξει επάγγελμα!» Αυτό όμως μας βάζει σε σκέψεις. Γιατί η αρκετά συχνή παρουσία της στα δικαστήρια και μάλιστα δίπλα στον έγκριτο δικηγόρο Χάρη Οικονομόπουλο (ο οποίος έχει αναλάβει πολύ σημαντικές υποθέσεις), τη στιγμή που κι εκείνη είναι απόφοιτος της Νομικής, μόνο έτσι θα μπορούσε να ερμηνευτεί. Είναι αξιοπερίεργο δηλαδή -σε σχέση με τη δήλωσή της- το γεγονός πως εδώ και αρκετό διάστημα δείχνει ιδιαίτερο ζήλο για τα δικαστικά έδρανα, εκτός κι αν προετοιμάζεται για ρόλο-έκπληξη και μας έχει παραπλανήσει!


ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...