Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Στο εδώλιο αύριο οι γονείς-τέρατα!

Αρχίζει η δίκη του ζευγαριού της Πάτρας που επιδιδόταν σε σεξουαλικά όργια με τα ίδια του τα παιδιά.

Τον περασμένο Μάιο η κοινή γνώμη είχε σοκαριστεί στο άκουσμα της είδησης ότι γονείς εξανάγκαζαν τα ίδια τους τα παιδιά να συμμετέχουν σε όργια στα οποία έπαιρναν μέρος και οι ίδιοι! Αύριο ο 41χρονος και η 40χρονη από τη Λεύκα Πατρών θα καθίσουν στο σκαμνί προκειμένου να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης για ένα από τα πιο αποτρόπαια σεξουαλικά εγκλήματα των τελευταίων ετών.


Ο πατέρας και η μητέρα, οι οποίοι είναι προφυλακισμένοι, κατηγορούνται ότι εξανάγκαζαν τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους (δύο κορίτσια και ένα αγόρι 18, 17 και 13 ετών αντίστοιχα σήμερα) να κάνουν σεξ μαζί τους. Η αρρωστημένη δράση τους αποκαλύφθηκε τον περασμένο Μάιο, όταν η μεγαλύτερη κόρη τηλεφώνησε στην Αμεση Δράση ζητώντας απελπισμένα βοήθεια. Με φωνή που έβγαινε με δυσκολία από το στόμα της η κοπέλα ανέφερε στον άναυδο αστυνομικό ότι εκείνη και τα δύο αδέρφια της τα τελευταία οκτώ χρόνια πέφτουν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τους γονείς τους.


Συγκεκριμένα, ο 41χρονος είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των δύο ανήλικων -τότε- κοριτσιών, ενώ υποχρέωνε τη μητέρα να κάνει σεξ με τον γιο τους! Οπως αποκαλύφθηκε, το αγόρι ερχόταν σε ερωτική επαφή με την ίδια του τη μάνα καθ’ υπόδειξη του πατέρα του, ενώ εκείνη το δεχόταν μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά, διότι φοβόταν, όπως ισχυρίστηκε, τον σύζυγό της.
«Ηθελα να κάνω άνδρα τον γιο μου και γι’ αυτό τον έβαζα να βιάζει τη μάνα του!» φέρεται ότι είχε πει ο 41χρονος στους αστυνομικούς.


Τις κόρες φαίνεται ότι δεν τις είχε βιάσει ο πατέρας τους, ωστόσο είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, ενώ είχε προσπαθήσει να βιάσει το μεγαλύτερο από τα κορίτσια, όπως καταγγέλθηκε. Οι ίδιοι οι γονείς έχουν παραδεχθεί ότι έκαναν αυτές τις απεχθείς πράξεις στα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας τότε 17, 16 και 12 ετών, ενώ έχουν και ένα μικρότερο, ηλικίας 9 ετών σήμερα. Σε βάρος τους είχε ασκηθεί δίωξη για ασέλγεια σε ανηλίκους, αποπλάνηση ανηλίκων, βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αιμομιξία.


Οπως είχαν πει τα παιδιά στους εμβρόντητους αστυνομικούς, όταν έκλεινε η πόρτα του σπιτιού τους, ο πατέρας, που δούλευε περιστασιακά ως οικοδόμος, ανάγκαζε τα κορίτσια να συμμετέχουν σε ερωτικά τρίγωνα μαζί του, ενώ η μάνα με τον γιο παρακολουθούσαν την αρρωστημένη συνεύρεση. Υστερα έπαιρνε σειρά ο 12χρονος, ο οποίος εξαναγκαζόταν να κάνει σεξ με τη μητέρα του προκειμένου να παρακολουθεί ο πατέρας! Σοκαρισμένος είχε δηλώσει τότε στην «Espresso» ο αστυνομικός διευθυντής της Πάτρας Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Στα τόσα χρόνια που είμαι εδώ, δεν έχω συναντήσει ποτέ τέτοιο περιστατικό».


ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...