Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Δευτέρα 3/2/2014

ΚΡΙΟΣ
Θα βοηθηθείτε αρκετά στο να συλλάβετε το πραγματικό νόημα των επαγγελματικών σας αλλά και κάποιων πολύ σημαντικών σχέσεών σας. Πάρετε σοβαρές και επιτυχημένες αποφάσεις που το αποτέλεσμά τους θα φανεί στο μέλλον.


ΤΑΥΡΟΣ
Η ψυχική κούρασή σας θα μειωθεί αρκετά, ενώ τα άτομα που θα σας πλαισιώνουν θα τραβούν όλη την αρνητική ενέργεια με τη θετική επιρροή τους. Επομένως, θα παραπονιέστε όλο και λιγότερο για την τύχη σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Λιγότερο ευάλωτοι πλέον για καινούργιες γνωριμίες, θα θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα με κάθε τρόπο και θα είστε περισσότερο ανοιχτοί στις προσκλήσεις. Χαμογελάστε, δίοτι είστε πολύ κοντά στο να δείτε πολλές επιθυμίες σας να παίρνουν σάρκα και οστά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα προέχει η σταθερότητα της συναισθηματικής ισορροπίας σας, μια και αυτό που σας κυριαρχεί και συνήθως σας καθοδηγεί είναι το συναίσθημα που καθορίζει τις μεταπτώσεις της διάθεσής σας για αρκετές πτυχές της καθημερινότητάς σας.


ΛΕΩΝ
Θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να νιώσετε ψυχικά καλυμμένοι και να βρείτε τρυφερή ανταπόκριση στις λεπτές ευαισθησίες σας μέσα από έναν σύντροφο που εσείς θα επιλέξετε. Ανοίξτε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης και μην το βάλετε στα πόδια.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ευελιξία σας στα χαριτωμένα φλερτ θα κερδίσει όλο και περισσότερους θαυμαστές και εκ των πραγμάτων θα ανοίξει ένας κύκλος από άτομα που φαίνεται ότι θα νιώθουν τις ανάγκες σας και θα συμμερίζονται τις ανησυχίες σας.


ΖΥΓΟΣ
Δεν αποκλείεται εντελώς απρόσμενα να ξεκινήσετε ερωτικές σχέσεις, αφού θα νιώθετε ότι υπάρχει γόνιμο έδαφος για να παραδοθείτε, χωρίς να αντιστέκεστε από τον φόβο πως μπορεί να πληγωθείτε  ακόμα μία φορά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η παιχνιδιάρικη διάθεσή σας γι’ αυτόν τον μήνα θα συμπλέει με αυτά που θα νιώθετε, ενώ παράλληλα θα αισθάνεστε και πιο έτοιμοι να διεκδικήσετε κάποιον για σύντροφο που να ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα γεγονότα θα τρέχουν πριν από εσάς και μπορείτε τώρα να κάνετε τους ελιγμούς σας όσοι έχετε μακροχρόνια σχέση και να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε, ώστε να νιώσετε πιο ελεύθεροι όσον αφορά τις νέες δραστηριότητές σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φροντίστε να μην το παρακάνετε με τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, για να μη χρειαστεί να ρισκάρετε τις μεταξύ σας ισορροπίες. Εκφράστε τις επιθυμίες σας με εναλλακτικές επιλογές και εφαρμόστε τες με το μικρότερο τίμημα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βγάλτε από πάνω σας την τάση που έχετε να δημιουργείτε γύρω σας συνεχώς υποχρεώσεις που δεν σας αφήνουν προσωπικό χώρο για να σκεφτείτε και να πάρετε αποφάσεις, μόνο και μόνο για να ξεφεύγετε από τις δύσκολες στιγμές.


ΙΧΘΥΕΣ
Πρέπει να συζητήσετε διεξοδικά με το έτερόν σας ήμισυ, αφού εμμέσως πλην σαφώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να προβάλετε συγκεκριμένους λόγους από την πλευρά σας. Η επιχείρηση ξεκαθάρισμα σε ό,τι δεν είναι ωραίο ή χρήσιμο έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται πιο επιτακτικά.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...