Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Τρίτη 4/2/2014

ΚΡΙΟΣ: Η συνειδητοποίηση μιας έλλειψης που έχετε, μια σημαντική σχέση με τις ιδιομορφίες της ή οι ανακατατάξεις στην επαγγελματική και την οικογενειακή σας δομή θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που είχατε ως δεδομένα.


ΤΑΥΡΟΣ: Τίποτα δεν θα είναι όπως πριν, όμως αφού κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το μετά, η μέρα έρχεται σαν από μηχανής θεός δίνοντάς σας τη δυνατότητα να σκεφτείτε πιο καθαρά επί της ουσίας πάνω στους βασικούς τομείς της ζωής σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα υπάρχει ένα πιο βοηθητικό κλίμα και η δική σας προσπάθεια μαζί με τις πιο ευνοϊκές συγκυρίες που θα διαμορφωθούν θα σας επιτρέψει να είστε παντού πιο αποτελεσματικοί. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καλύτερο, είναι απαραίτητο ένα ξεκαθάρισμα που θα προχωράει με πιο γρήγορους ρυθμούς.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε τάξη και απελευθερωθείτε από έμμονες ιδέες, πρόσωπα, υποχρεώσεις ή καταστάσεις που το μόνο που δεν σας προσφέρουν είναι χαρά και ησυχία. Ηρθε η στιγμή να αρχίσετε να εκτιμάτε διαφορετικά και κάπως αυστηρά πρόσωπα, καταστάσεις και πράγματα.


ΛΕΩΝ: Ακόμα και για τα πιο σημαντικά πράγματα που έχετε να κάνετε είναι καλύτερα να τα σχεδιάσετε, να τα οργανώσετε τώρα, μια που θα απολαύσετε μεγαλύτερη εύνοια της τύχης. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει τις πρώτες κινήσεις σας και δεν θα το μετανιώσετε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προετοιμαστείτε για μια επαγγελματική αναδιοργάνωση, καθώς είναι πολύ πιθανό να γίνει μια αλλαγή που επιθυμείτε εδώ και καιρό. Πιστέψτε το, έρχονται καλύτερες ημέρες και θα πρέπει να παραμερίσετε τα προβλήματα των άλλων, ώστε να λύσετε τα δικά σας.


ΖΥΓΟΣ: Καλό θα ήταν να αρχίσετε να ενεργείτε από τώρα, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αλλά και άνθρωποι που θα υποστηρίζουν τα αιτήματά σας και θα σας υποδείξουν τους τρόπους για να πετύχετε τις επιδιώξεις σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εχετε κουραστεί αρκετά και δεν θα μπορέσετε να είστε αποτελεσματικοί, αν δεν βρείτε πρώτα μια συγκεκριμένη πορεία, την οποία θα ακολουθήσετε πιστά. Νιώθετε εξαντλημένοι για να δώσετε αγώνες, αλλά πρέπει να καταλάβετε πως πια δεν χρειάζονται μάχες αλλά αυτοπεποίθηση.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Ολα έχουν πάρει τον δρόμο τους και η κατάληξη εκτός από ολοφάνερη θα είναι και λυτρωτική, οπότε μη φοβάστε να έρθετε αντιμέτωποι με τις καταστάσεις. Η παρουσία σας θα είναι αισθητή, η εικόνα σας πιο φωτεινή και η δημοτικότητά σας θα συνεχίσει να σας σώζει από κακοτοπιές.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσδιορίστε σωστά τις απαιτήσεις σας αλλά και τις υποχωρήσεις που είστε διατεθειμένοι να κάνετε προκειμένου να ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Συζητήστε εκ βάθους με τους γύρω σας αυτά που σας προβληματίζουν και αυτά που θα θέλετε να γίνουν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο διάλογος σίγουρα θα είναι ο πιο γόνιμος τρόπος επικοινωνίας, γιατί αν ανακαλύψετε πως οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο τον εαυτό σας. Κάτι νέο μπορεί να γεννηθεί ή κάτι παλιό να μεταμορφωθεί.


ΙΧΘΥΕΣ: Η διάθεσή σας θα βελτιωθεί κατά πολύ από τα μισά του μήνα και μετά και αυτό θα προσθέσει αναμφίβολα περισσότερους πόντους στη γοητεία σας. Οι σχέσεις σας θα αναπλάθονται διαρκώς και το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...