Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Ο CEO του Netflix Τεντ Σαράντος τίμησε τον Παπακαλιάτη σε ένα party...

Οι Ελληνες του Hollywood «δόξασαν» τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.Πρώτος και...

Μετά τη μαγειρίτσα θα καθίσουν στο τραπέζι ΑΝΤ1 και «Ράδιο Αρβύλα»

Θα μείνουν οι «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 ή υπάρχουν...

Οι τσάντες για… βιβλιοφάγους με «πριγκιπικά» πορτοφόλια διά χειρός Μαρίας Ολυμπίας

Βιβλία στην εμφάνιση, κοσμήματα στην τιμή. Τι είναι; Οι...

Η φιναλίστ του «MasterChef 6» Καλλιόπη Μπεζαντέ δίνει στην «Espresso» τη συνταγή...

Το 2021 η Καλλιόπη Μπεζαντέ πήρε μέρος στο «MasterChef...

100, 99, 98… μπουλντόζες

Μετράνε αντίστροφα στην ΑΕΚ για την ανέγερση του νέου γηπέδου μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για την εκκίνηση των έργων.


Οι μπουλντόζες που μπήκαν στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας πριν από μερικές ημέρες δεν ήταν εκείνες που θα αναβιώσουν το όνειρο των οπαδών της ΑΕΚ. Τις «κανονικές» μπουλντόζες προανήγγειλε χθες ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στο περιθώριο της συνάντησης που είχε με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής το αφεντικό της Ενωσης, αφού αποκάλυψε ότι σε περίπου 100 ημέρες θα είναι δυνατόν να ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Ο Μελισσανίδης είχε ραντεβού με τον Γιάννη Μανιάτη το μεσημέρι και κατά την αποχώρησή του από το υπουργείο ήταν πολύ αισιόδοξος. «Είμαστε σε όλα εντάξει» είπε ο ιδιοκτήτης των «κιτρινόμαυρων»: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, δεν νομίζω ότι θα έχουμε προβλήματα. Οριστικοποιήσαμε τα πάντα και είμαστε έτοιμοι να πάει το θέμα μας στη Βουλή για ψήφιση. Το επόμενο βήμα είναι να βγει το σχέδιο νόμου και να πάρουμε την άδεια».


Ο λόγος του χθεσινού ραντεβού του Μελισσανίδη με τον Μανιάτη αφορούσε την πρόθεση του πρώτου να βάλει στην τελική ευθεία τα έργα για την «Αγια-Σοφιά». Η κουβέντα αφορούσε τις άδειες που απαιτούνται, καθώς πρέπει να κατατεθούν στο ΥΠΕΚΑ και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού οι τελικές μελέτες μαζί με τον φάκελο καταλληλότητας λειτουργίας του γηπέδου. Αυτό θα συμβεί μέσα στον επόμενο μήνα.


«Δεν μπορώ να πω με ακρίβεια πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες χωρίς το σχέδιο νόμου» εξήγησε ο Μελισσανίδης. «Μόλις βγει σχέδιο νόμου, το οποίο πιστεύω ότι σε 60 μέρες θα έχουμε στα χέρια μας, θέλουμε ένα μήνα για να πάρουμε την άδεια. Αμέσως ξεκινάμε συνεπώς και, πρώτα ο Θεός, σε 90 μέρες, 100 μέρες το πολύ μπορεί να έχουμε μπουλντόζες στο γήπεδο. Είμαστε σε όλα σωστοί και το υποστηρίζει και το υπουργείο».


Το χθεσινό ραντεβού δεν ήταν το πρώτο μεταξύ των δύο αντρών. Είχε προηγηθεί συνάντηση πριν από λίγο καιρό, ενώ ο Μελισσανίδης και ο Μανιάτης έχουν ανοιχτή γραμμή για το θέμα της «Αγια-Σοφιάς», αφού το υπουργείο δείχνει διατεθειμένο να στηρίξει την προσπάθεια της ΑΕΚ για το νέο «σπίτι» της. Το γήπεδο βέβαια αποτελεί πρώτο μέλημα για την Ενωση, αλλά δεν είναι το μοναδικό.


Μεταγραφές


Ο προγραμματισμός για τη μεταγραφική ενίσχυση των «κιτρινόμαυρων», εν όψει της νέας σεζόν, συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς. Ηδη τα «δίχτυα» που έχει απλώσει η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη βγάζουν κι άλλα «ψάρια», αφού φαίνεται ότι Αμίρ Κούρντι θα είναι ο επόμενος «κυανέρυθρος» στον οποίο στρέφουν την προσοχή τους. Ο αμυντικός μέσος του Πανιωνίου προστίθεται στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την Ενωση, ενώ οι φήμες αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη κατ’ αρχήν συμφωνία μαζί του.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εντυπωσιάζει στα 92 της μητέρα καταξιωμένης ηθοποιού

Η σικάτη κυρία της φωτογραφίας είναι 92 ετών ωστόσο...

Χαμογελαστή και με διαπεραστικό βλέμμα από παιδί η Ελληνίδα πρωταγωνίστρια

Το χαμόγελό της και το βλέμμα είναι ίδιο μέχρι...

Τι τρέχει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την «πριγκίπισσα των αλλαντικών»;

Τι τρέχει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την 24χρονη...

Στα δύο κόπηκε η οικογένεια της θλιμμένης Νταϊάνα

Η μεγάλη απουσία του αδερφού της πριγκίπισσας Νταϊάνα ,...

Σικάτη και όμορφη από μικρή

Η μικρούλα της φωτογραφίας σήμερα είναι καταξιωμένη ηθοποιός, σύζυγος...

Αυτή είναι η αντίδραση της Όλγας Τρέμη μετά τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου

Μετά τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου στο περιοδικό ΟΚ...