Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Η θρυλική Καίτη Γκρέυ πήρε εξιτήριο έπειτα από έναν μήνα στην Εντατική

Εξιτήριο για το σπίτι της, έπειτα από σχεδόν έναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

100, 99, 98… μπουλντόζες

Μετράνε αντίστροφα στην ΑΕΚ για την ανέγερση του νέου γηπέδου μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για την εκκίνηση των έργων.


Οι μπουλντόζες που μπήκαν στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας πριν από μερικές ημέρες δεν ήταν εκείνες που θα αναβιώσουν το όνειρο των οπαδών της ΑΕΚ. Τις «κανονικές» μπουλντόζες προανήγγειλε χθες ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στο περιθώριο της συνάντησης που είχε με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής το αφεντικό της Ενωσης, αφού αποκάλυψε ότι σε περίπου 100 ημέρες θα είναι δυνατόν να ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Ο Μελισσανίδης είχε ραντεβού με τον Γιάννη Μανιάτη το μεσημέρι και κατά την αποχώρησή του από το υπουργείο ήταν πολύ αισιόδοξος. «Είμαστε σε όλα εντάξει» είπε ο ιδιοκτήτης των «κιτρινόμαυρων»: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, δεν νομίζω ότι θα έχουμε προβλήματα. Οριστικοποιήσαμε τα πάντα και είμαστε έτοιμοι να πάει το θέμα μας στη Βουλή για ψήφιση. Το επόμενο βήμα είναι να βγει το σχέδιο νόμου και να πάρουμε την άδεια».


Ο λόγος του χθεσινού ραντεβού του Μελισσανίδη με τον Μανιάτη αφορούσε την πρόθεση του πρώτου να βάλει στην τελική ευθεία τα έργα για την «Αγια-Σοφιά». Η κουβέντα αφορούσε τις άδειες που απαιτούνται, καθώς πρέπει να κατατεθούν στο ΥΠΕΚΑ και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού οι τελικές μελέτες μαζί με τον φάκελο καταλληλότητας λειτουργίας του γηπέδου. Αυτό θα συμβεί μέσα στον επόμενο μήνα.


«Δεν μπορώ να πω με ακρίβεια πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες χωρίς το σχέδιο νόμου» εξήγησε ο Μελισσανίδης. «Μόλις βγει σχέδιο νόμου, το οποίο πιστεύω ότι σε 60 μέρες θα έχουμε στα χέρια μας, θέλουμε ένα μήνα για να πάρουμε την άδεια. Αμέσως ξεκινάμε συνεπώς και, πρώτα ο Θεός, σε 90 μέρες, 100 μέρες το πολύ μπορεί να έχουμε μπουλντόζες στο γήπεδο. Είμαστε σε όλα σωστοί και το υποστηρίζει και το υπουργείο».


Το χθεσινό ραντεβού δεν ήταν το πρώτο μεταξύ των δύο αντρών. Είχε προηγηθεί συνάντηση πριν από λίγο καιρό, ενώ ο Μελισσανίδης και ο Μανιάτης έχουν ανοιχτή γραμμή για το θέμα της «Αγια-Σοφιάς», αφού το υπουργείο δείχνει διατεθειμένο να στηρίξει την προσπάθεια της ΑΕΚ για το νέο «σπίτι» της. Το γήπεδο βέβαια αποτελεί πρώτο μέλημα για την Ενωση, αλλά δεν είναι το μοναδικό.


Μεταγραφές


Ο προγραμματισμός για τη μεταγραφική ενίσχυση των «κιτρινόμαυρων», εν όψει της νέας σεζόν, συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς. Ηδη τα «δίχτυα» που έχει απλώσει η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη βγάζουν κι άλλα «ψάρια», αφού φαίνεται ότι Αμίρ Κούρντι θα είναι ο επόμενος «κυανέρυθρος» στον οποίο στρέφουν την προσοχή τους. Ο αμυντικός μέσος του Πανιωνίου προστίθεται στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την Ενωση, ενώ οι φήμες αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη κατ’ αρχήν συμφωνία μαζί του.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...