Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Σοκ με το δράμα του αδικοχαμένου Φίλιπ Σ. Χόφμαν!

Η διαλυμένη οικογενειακή ζωή του βραβευμένου με Οσκαρ ηθοποιού και η νοθευμένη παρτίδα ηρωίνης που τον σκότωσε στο διαμέρισμα του στο Μανχάταν.

Οικογενειακή ζωή στα όρια της διάλυσης αποκαλύπτεται ότι βίωνε ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν κατά τους τελευταίους τραγικούς μήνες της ζωής του, την ίδια στιγμή που οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η μοίρα να του έπαιξε ένα μακάβριο παιχνίδι την ημέρα του θανάτου του, «οπλίζοντας» το χέρι του με νοθευμένη παρτίδα ηρωίνης. Μέσα στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν, οι ερευνητές βρήκαν οκτώ άδεια σακουλάκια με την ταμπέλα «Ace of spades» και «Ace of hearts», τα οποία συνήθως περιέχουν ένα θανατηφόρο μείγμα ηρωίνης και φαιντανύλης, μιας οπιούχας ουσίας με παυσίπονη δράση που χρησιμοποιείται από καρκινοπαθείς.

Το περιεχόμενό τους -γνωστό επίσης και ως «Bud Ice», «Income Tax» και «Theraflu»- έχει συνδεθεί με περισσότερους από εκατό θανάτους στο Μέριλαντ από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα, είκοσι στην Πενσιλβάνια μέσα στον Ιανουάριο και άλλους τόσους στο Ρόουντ Αϊλαντ τις δύο πρώτες εβδομάδες του έτους. Οι Αρχές εξετάζουν επομένως το ενδεχόμενο ο θάνατος του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν να σχετίζεται με τη νοθευμένη παρτίδα που είχε κάνει την εμφάνισή της στην αγορά, παρά το γεγονός ότι δεν έχει βγει ακόμη το πόρισμα τη ιατροδικαστικής έκθεσης που να επιβεβαιώνει ως αίτιο την υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η σορός του 46χρονου ηθοποιού βρέθηκε στο διαμέρισμα το οποίο ξεκίνησε να νοικιάζει από τον περασμένο Οκτώβριο, στην οδό Μπέθιουν του Γκρίνουιτς Βίλατζ, μόλις τρία τετράγωνα από το σπίτι όπου ζούσε με την επί σειρά ετών σύντροφό του Μιμί Ο’ Ντόνελ και τα τρία παιδιά τους, Κούπερ, Ταλούλα και Γουίλα. Τον ηθοποιό βρήκε νεκρό ο στενός του φίλος και θεατρικός συγγραφέας Ντέιβιντ Μπαρ Κατς, όταν η Μιμί Ο’ Ντόνελ του ζήτησε να πεταχτεί μέχρι το σπίτι του Χόφμαν για να δει μήπως συνέβαινε κάτι, καθώς ο 46χρονος σταρ είχε φανεί ασυνεπής στο ραντεβού που είχε μαζί της προκειμένου να πάει να πάρει τα τρία τους παιδιά το πρωί της Κυριακής. «Οπως φαίνεται, ο κ. Χόφμαν και η σύντροφός του είχαν χωρίσει» δήλωσε πηγή από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης στη «Mail Online».

Η είδηση του χωρισμού του ζευγαριού δεν είχε γίνει γνωστή πριν από το μοιραίο συμβάν, ωστόσο αρκετοί ήταν αυτοί που είχαν την αίσθηση ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην προσωπική του ζωή. Σύμφωνα με το περιοδικό «In Touch», το προηγούμενο βράδυ ο ηθοποιός είχε δειπνήσει στο εστιατόριο Automatic Slims μαζί με δύο άντρες και φαινόταν μια χαρά. Αντιθέτως, μία από τους γείτονες του διαμερίσματος στο οποίο ζούσε ο ηθοποιός με την Ο’ Ντόνελ τον περιέγραψε στη «New York Post» ως βασανισμένη ψυχή. «Δεν έδειχνε καλά τελευταία. Ζούσε εδώ για μεγάλο διάστημα και ήταν συμπαθής, όμως όλοι ήξεραν ότι αντιμετωπίζει προβλήματα εθισμού σε ουσίες» είπε χαρακτηριστικά η γειτόνισσα.

Εκείνος, από την πλευρά του, φέρεται να είχε παραδεχτεί τον Μάιο στο TMZ.com ότι είχε ξεκινήσει να παίρνει και πάλι ηρωίνη, ύστερα από 23 χρόνια αποχής, όμως ύστερα από μία εβδομάδα χρήσης συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν βοήθεια και μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης στην ανατολική ακτή. Πέρασε εκεί δέκα ημέρες και βγήκε καθαρός, ευχαριστώντας φίλους και γνωστούς για τη στήριξή τους. Φαίνεται ωστόσο ότι τον τελευταίο καιρό υπέκυψε και πάλι στους δαίμονές του.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Χλομός με υγρά μάτια στην τελευταία του εμφάνιση
 
Στο Sundance Festival τον Ιανουάριο, στο πλαίσιο της προώθησης των νέων ταινιών του, «God’s Pocket» και «A most wanted man», ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Χόφμαν, που -σύμφωνα με δημοσίευμα της «New York Post»- έδειχνε απεριποίητος, χλομός, με υγρά μάτια. Αν κι έδωσε το «παρών» σε κάποια press events και πόζαρε στο κόκκινο χαλί με τους συμπρωταγωνιστές του, Ρέιτσελ ΜακΑνταμς και Βίλεμ Νταφό, αρνήθηκε να δώσει συνεντεύξεις.

Τον τελευταίο καιρό ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν είχε ριχτεί με τα μούτρα στα γυρίσματα του franchise «Hunger Games» και του απέμεναν μόλις επτά ημέρες δουλειάς για να ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «Mockingjay Part 2».

Πηγή από την παραγωγή δήλωσε ωστόσο στη «Wall Street Journal» ότι ο θάνατός του δεν θα επηρεάσει την προγραμματισμένη πρεμιέρα της ταινίας τον Νοέμβριο, ούτε και του follow up της, έναν χρόνο αργότερα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...