Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο Ματιάμπα θέλει να μάθει και τον χορό του Ησαϊα!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και νικητής του «DWTS» «μοιράζεται» με την «Espresso» τα όνειρά του για να συνεχίσει να γράφει τραγούδια και να κάνει οικογένεια.

Φόρεσε το κοστούμι του μαύρου κύκνου και… πέταξε χορεύοντας ως το φινάλε του «Dancing with the stars 4». Ο Ησαΐας Ματιάμπα ήταν εκείνος που σήκωσε τελικά το τρόπαιο του τέταρτου, ανατρεπτικού κύκλου του δημοφιλούς σόου του ΑΝΤ1, ενώ η Κατερίνα Στικούδη, που επίσης αγωνίστηκε επάξια, έφτασε μέχρι την πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε. «Πίστευα ότι θα φύγω από τα πρώτα lives» δήλωσε στην «Espresso» ο μεγάλος νικητής λίγες ώρες μετά το τέλος, ευχαριστώντας τον κόσμο που -όπως τόνισε- τον στήριξε από την αρχή αυτού του ταξιδιού.

Η Δούκισσα Νομικού, πιο λαμπερή από ποτέ, υποδέχτηκε ξανά στο πλατό όλα τα αστέρια που συμμετείχαν στο σόου, πλην της πρώτης αποχωρήσασας Κωνσταντίνας, η οποία έλαμψε διά της απουσίας της. Ο Ησαΐας Ματιάμπα με την ντάμα του Μαρία Αντιμισάρη και η Κατερίνα Στικούδη με τον καβαλιέρο της Ηλία Μπούτση διαγωνίστηκαν σε τρεις χορογραφίες. Στην πρώτη εμφάνισή τους χόρεψαν βιεννέζικο βαλς και απέσπασαν αμφότεροι από τέσσερα δεκάρια. Στην επόμενη δοκιμασία η Κατερίνα και ο Ηλίας, θέλοντας προφανώς να κερδίσουν τις εντυπώσεις, χόρεψαν ρούμπα με δεμένα μάτια, γεγονός που τους οδήγησε σε κάποια λάθη. Ετσι οι κριτές τους βαθμολόγησαν με 36 πόντους. Αντίθετα, ο Ησαΐας και η Μαρία που ξεσήκωσαν το κοινό με ένα δυνατό jive αρίστευσαν και πάλι. Η τελευταία εμφάνιση των δύο φιναλίστ ήταν μια χορευτική μονομαχία που τους έφερε ισόπαλους στην κορυφή με τέσσερα δεκάρια. Ως εκ τούτου ο Ματιάμπα βρέθηκε στην πρώτη θέση της τελικής κατάταξης του σόου με 120 βαθμούς και η Στικούδη τερμάτισε δεύτερη με 116.

«Μου άρεσε που είχα απέναντί μου την Κατερίνα Στικούδη στο τελευταίο live, γιατί ήταν ένα αστέρι και έπρεπε να την πιάσω» μας είπε ο Ησαΐας χθες το πρωί και συμπλήρωσε ότι οι γονείς του είναι πολύ περήφανοι για εκείνον. «Οταν κάνω κάτι το κάνω με την ψυχή μου. Ξεκινώντας το “Dancing” δεν είχα ιδέα από ευρωπαϊκούς χορούς. Τώρα ξέρω να τους χορεύω και το απολαμβάνω. Θα συνεχίσω τον χορό λοιπόν, όχι δώδεκα ώρες την ημέρα βέβαια. Απλώς θέλω να μπορώ να παίρνω την ντάμα μου και να τη χορεύω όμορφα» συμπλήρωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής που το φινάλε του σόου τον βρήκε εννέα κιλά πιο αδύνατο!

Παρά τον θρίαμβό του στον χορό, το όνειρο του Ησαΐα είναι να συνεχίσει να τραγουδάει και να γράφει μουσική και λόγια γι’ αυτά που αισθάνεται. Ονειρό του επίσης είναι να βρει το άλλο του μισό. «Μπορεί να είμαι νέος ακόμα, αλλά ονειρεύομαι να κάνω οικογένεια και παιδιά. Είμαι άνθρωπος που αγαπάω με την ψυχή μου, τα δίνω όλα και συγχωρώ».

Στον τελικό του «Dancing with the stars 4» παρουσιάστηκε και ένα εντυπωσιακό απόσπασμα από την παράσταση «Τρωικός Πόλεμος» που θα κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή στο Παλλάς, με πρωταγωνίστριες τη Δούκισσα Νομικού και την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Εσπασαν τα μηχανάκια

Στην κορυφή του τηλεβαρόμετρου βρέθηκε ο τελικός του λαμπερού χορευτικού σόου του ΑΝΤ1, που έφτασε στο σύνολο τηλεθέασης το 44,6%, ενώ στα δυναμικά κοινά το ποσοστό άγγιξε το 42,6%. Οπως σημειώνεται και σε σχετικό δελτίο Τύπου του σταθμού, 1.880.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο το grand φινάλε, ενώ υπολογίζεται ότι έστω για ένα λεπτό έμειναν στον ΑΝΤ1 4.670.000 φίλοι του σόου.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

Γλέντι μέχρι πρωίας μετά τον τελικό

Και μετά το jive και τη ρούμπα, το ζεϊμπέκικο, το τσιφτετέλι και το συρτό! Τα αστέρια του «Dancing with the stars 4» έδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες επί πίστας στο Posidonio, σε άλλα είδη βέβαια, με τον Λάκη Γαβαλά… εστεμμένο να πρωταγωνιστεί.

Η Ευαγγελία Αραβανή έσυρε τον χορό και η Μαίρη Συνατσάκη λικνίστηκε σαν οδαλίσκη. Από την άλλη, η Κλέλια Πανταζή χόρευε προσπαθώντας παράλληλα να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα, αφού το μίνι φόρεμα που φορούσε θα μπορούσε να την εκθέσει ανεπανόρθωτα ανά πάσα στιγμή.
Ο Λάκης, αφού παρέδωσε το… στέμμα του στην ολυμπιονίκη της ρυθμικής, χόρεψε ζεϊμπέκικο, ενώ πόζαρε και στον φακό της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Ο μεγάλος νικητής Ησαΐας Ματιάμπα αρκέστηκε σε ροκ γκριμάτσες και αγκαλιές με την Κατερίνα Στικούδη, ενώ Ντορέττα και Δούκισσα συνόδευσαν τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον γενικό διευθυντή του καναλιού Στρατή Λιαρέλλη.

Οσο για την Ελένη Χατζίδου που εμφανίζεται στο νυχτερινό μαγαζί; Αφού τραγούδησε, χόρεψε κιόλας με τους νέους φίλους της από το σόου.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...