Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Τετάρτη 5/2/2014

ΚΡΙΟΣ: Εάν μέχρι τώρα είχατε την υποψία ότι η ζωή σας καταναλωνόταν -συχνά ερήμην σας- στην προσπάθεια να μην πληγώσετε τους άλλους, η σημερινή μέρα θα είναι πέρα για πέρα αποκαλυπτική. Πολεμήστε με το καλύτερό σας όπλο, που είναι το χαμόγελό σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Οσο και να προσπαθήσετε δεν μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο, οπότε φροντίστε να μη φορτώνεστε συνέχεια με υποχρεώσεις ή ευθύνες που στο κάτω-κάτω δεν είναι δικές σας. Επιδιώξτε να είστε συνεργάσιμοι, ανεκτικοί και να μη δίνετε σημασία στα μικροπροβλήματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε λίγο και τους άλλους να ασχοληθούν με τα προβλήματά τους, καθώς οι ενοχλήσεις που έχετε οφείλονται στο άγχος που αφήνετε να κυριαρχεί. Αφήστε κατά μέρος κάθε είδους εγωιστική ή καταπιεστική συμπεριφορά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρκετές συναλλαγές θα έχει η μέρα και θα πρέπει να προσέξετε τις άσκοπες σπατάλες για να μην ξεπεράσετε τον μηνιαίο σας προϋπολογισμό και χρειαστεί να δανειστείτε από κάπου. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για κάτι ευχάριστο, ακόμα κι αν αυτό δεν θα εκπληρώνει τις προϋποθέσεις που βάζετε.


ΛΕΩΝ: Θέλετε να εξουσιάζετε όσο περισσότερο γίνεται εσείς οι ίδιοι τη ζωή σας, και αυτή σας η επιθυμία θεριεύει καθημερινά και σας οδηγεί σε νέες αναζητήσεις. Μπορεί η τύχη να μη σας εγκαταλείπει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την προκαλείτε ασταμάτητα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το πρώτο σας μέλημα θα πρέπει να είναι να μην εγκαταλείπετε εύκολα ό,τι σας παρέχει κάποια ασφάλεια, μια που το εντελώς καινούργιο απαιτεί περισσότερο χρόνο για να μπει σε εφαρμογή και να αποδώσει. Γι’ αυτό ζυγίστε τις προσδοκίες σας πριν ξεκινήσετε.


ΖΥΓΟΣ: Η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά έντονη και απαιτούνται από μέρους σας πολύ προσεκτικοί χειρισμοί, αν θέλετε να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους. Οι ερωτικές δονήσεις από το παρελθόν θα ανατρέψουν τα σημερινά δεδομένα και θα σας δώσουν μια γεύση δύναμης.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κοινή κλωστή που ενώνει τη ζωή σας με τον σύντροφό σας θα γίνει πιο ανθεκτική, εφόσον η σχέση σας έχει τα προσόντα να κρατηθεί και να εξελιχθεί. Παλιές γνωριμίες θα χτυπήσουν την πόρτα σας φουντώνοντας άλλη μία φορά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανακύκλωση κάποιων προβληματικών καταστάσεων θα αρχίσει να σας κουράζει, μια και βρίσκεστε σε μια δίνη επαναλαμβανόμενων λαθών. Πριν σας πιάσει απογοήτευση σκεφτείτε πως αρκεί να θελήσετε κάτι κι αν το πιστεύετε πολύ, μπορείτε να το πετύχετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε την αυτολύπηση που σας πιάνει κάποιες φορές, όταν δεν μπορείτε να έχετε τα πράγματα υπό τον πλήρη έλεγχό σας. Ισως να μην απέχετε πολύ από το να ανακαλύψετε και να αναγνωρίσετε πως εσείς οι ίδιοι στήνετε παγίδες στον εαυτό σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στην προσπάθειά σας να κρατήσετε την προσωπική σας ζωή μακριά από αδιάκριτα βλέμματα προκαλείτε μεγαλύτερες υποψίες στους άλλους. Θα πρέπει να φροντίσετε οι ενέργειές σας να είναι συντονισμένες και να δίνετε λιγότερη σημασία στις εντυπώσεις που προκαλείτε.


ΙΧΘΥΕΣ: Δεν χρειάζεται να παρασυρθείτε από επιπολαιότητες ατόμων που δεν γνωρίζετε καλά. Για να καταλάβουν οι συνεργάτες σας μέχρι πού φτάνουν τα όριά σας πρέπει να τους το εξηγήσετε. Αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες θα βγείτε από το αδιέξοδο με καταστάσεις που σας έχουν κουράσει.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...