Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

Αφωνοι με τις φωνές τους!

Η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη, η σύζυγος του Μιχάλη Ιατρόπουλου και μία Stavento στους εννέα που εντυπωσίασαν στο «Voice».

Η αναζήτηση για τη… φωνή συνεχίζεται! Αλλοι εννέα παίκτες -ανάμεσα στους οποίους η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη, η σύζυγος του ηθοποιού Μιχάλη Ιατρόπουλου και μία από τις φωνές των Stavento (του Μιχάλη Κουινέλη)- κατάφεραν να ενθουσιάσουν με τα τραγουδιστικά τους προσόντα τους τέσσερις κριτές του «Voice» στο πέμπτο επεισόδιο του σόου και να πάρουν το εισιτήριο για τη φάση των Battles.


Περήφανος για την αγαπημένη του Μαρία Εγγλέζου είναι ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος, καθώς η 32χρονη τραγουδίστρια κατάφερε να κάνει τους coaches να… κονταροχτυπηθούν για το ποιος θα την πάρει στην ομάδα του. Τελικά εκείνη επέλεξε τη Δέσποινα Βανδή, αφού νωρίτερα είχε ερμηνεύσει το «Να μ’ αγαπάς» της Ελένης Τσαλιγοπούλου. Με καταγωγή από την Καρδίτσα, η Μαρία άρχισε τα μαθήματα μουσικής στο ωδείο και μπήκε σε χορωδία από ηλικία πέντε ετών. Επαγγελματικά τραγουδάει από τα 14, ενώ έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Χρήστος Δάντης. Αυτήν την περίοδο εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο με τους Βασίλη Καρρά, Νίκο Οικονομόπουλο και Ελένη Φουρέιρα.


Τρεις κριτές, ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου και η Δέσποινα Βανδή, διεκδίκησαν με πάθος την 24χρονη Εβελίνα Νικόλιζα. Νικητής της… μάχης αναδείχτηκε ο πρώτος, που κατάφερε να την πείσει να τον ακολουθήσει στην ομάδα του. Η Εβελίνα, που τραγούδησε το «Someone like you» της Adele, είναι κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη και από ηλικία 10 ετών, ύστερα από την καθοδήγηση της μητέρας της, έμαθε να τραγουδάει σωστά. Εχει κερδίσει βραβείο ερμηνείας σε φεστιβάλ στην Τουρκία, είναι απόφοιτος δραματικής σχολής και έχει λάβει μέρος σε παραστάσεις της Λυρικής Σκηνής. Της αρέσει να παίζει πιάνο, κιθάρα και γιουκαλίλι (εξωτικό έγχορδο).


Πάτησαν το κουμπί


Ερμηνεύοντας το τραγούδι «Without love» ο 23χρονος Δημήτρης Μαρμαρινός κατάφερε να κάνει Ρέμο και Ασλανίδου να πατήσουν το κουμπί, ενώ εκείνος διάλεξε την ομάδα του Αντώνη. Ο Δημήτρης μένει στον Πειραιά, έχει σπουδάσει τεχνικός υπολογιστών και βοηθάει τον πατέρα του, που είναι επιπλοποιός. Η σχέση του με τη μουσική αρχίζει από τα έξι του χρόνια, όταν αγόρασε την πρώτη του κιθάρα κι από τότε είναι αυτοδίδακτος. Στα 14 έκανε το πρώτο του live στο σχολείο και πριν από τρία χρόνια άρχισε να παίζει επαγγελματικά κιθάρα και να τραγουδάει σε μουσικές σκηνές.


Η Δέσποινα Βανδή ήταν η αιτία που η 19χρονη Ελπίδα Παπακοσμά, με το τραγούδι «What’s up», έμεινε στο παιχνίδι και μπήκε δυναμικά στην ομάδα της. Η Ελπίδα έχει μεγαλώσει και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι αυτοδίδακτη στην κιθάρα, ενώ τον τελευταίο καιρό συμμετέχει σε μια μουσική μπάντα.


Η Μαριάννα Ρόζαλιν Μακρέλ χρωστάει την είσοδό της στο «Voice» στη Μελίνα Ασλανίδου, που γοητεύτηκε από το συναίσθημα της ερμηνείας της στο τραγούδι «Born this way» της Lady Gaga, το οποίο η νεαρή διασκεύασε, και τη διάλεξε στην ομάδα της. Η 23χρονη είναι μισή Αγγλίδα και μισή Ελληνίδα και από πέντε ετών άρχισε μαθήματα πιάνου και φωνητικής, ενώ στα 18 είχε δημιουργήσει και μια μπάντα. Είναι φοιτήτρια της αγγλικής φιλολογίας. 


Η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε ακούγοντας την Ευαγγελία Κανατά να ερμηνεύει το τραγούδι «Το σ’ αγαπώ μπορεί» της Δήμητρας Γαλάνη,ότι αξίζει να παραμείνει στο «Voice». Ο Μιχάλης Κουινέλης επίσης θα ήθελε να πατήσει το buzzer, όμως για λόγους δεοντολογίας δεν το έκανε. Κι αυτό γιατί η 31 ετών Ευαγγελία από την Αλεξανδρούπολη ήταν η φωνή των Stavento στα δύο πρώτα CDs -το «Λάθος» και το «Το πιο γλυκό μεθύσι»-, γι’ αυτό κι εκείνος, όταν αναγνώρισε τη φωνή της, αποφάσισε ότι δεν ήταν σωστό να την ψηφίσει.


Ο Μιχάλης και η Μελίνα επέλεξαν να πατήσουν το κουμπί για χάρη της Χριστίνας Μήλιου. Υστερα από «σκληρό» παζάρι εκείνη διάλεξε τον frontman των Stavento. Η 25χρονη έχει μεγαλώσει στην Αθήνα, είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και προέρχεται από μουσική οικογένεια. Ο πατέρας της ήταν μαέστρος και έχει συνεργαστεί με τον Τόλη Βοσκόπουλο και τη Μαρινέλλα, ενώ η μητέρα της έκανε φωνητικά στον Στράτο Διονυσίου. Εκείνη δουλεύει επαγγελματικά από το 2007 και έχει συνεργαστεί με τους Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Βασίλη Καρρά, Πάολα και Πλούταρχο.


Πώς να μην είναι χαρούμενος ο 35χρονος Βασίλης Χατζηπαρτάλης, τον οποίο διεκδίκησαν τρεις κριτές, ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης; Τελικά η γυναίκα της τριάδας τον κέρδισε στην ομάδα της. Ο Βασίλης είναι ιδιωτικός υπάλληλος και η μουσική μπήκε στη ζωή του στα 17 του χρόνια.


Η 42χρονη Αγγελική Ζήκα μπήκε στην ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου, αφού συγκίνησε και τους τέσσερις κριτές με τη φωνή της και την προσωπική της ιστορία. Μεγάλη ήταν η έκπληξη του Αντώνη και της Μελίνας, αφού τη γνώριζαν από τα παλιά και την καταχειροκρότησαν.


ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...