Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

Η πασαρέλα με τις καλλονές που έλιωσε τους πάγους!

Τελετή έναρξης στο Σότσι με αιθέριες υπάρξεις, τρανταχτά λάθη, αδέσποτους σκύλους που έκοβαν βόλτες, ατυχήματα και ηχηρές απουσίες.

Φαντασμαγορική τελετή με ωραίες παρουσίες,αλλά και με πολλά απρόοπτα. Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Σότσι ξεκίνησαν εντυπωσιακά, αλλά όχι χωρίς στιγμές που ντρόπιασαν ακόμη και τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος παρακολουθούσε από τις εξέδρες του γηπέδου Φιστ την τελετή μαζί με δεκάδες ηγέτες χωρών.


Ο φακός συνέλαβε μάλιστα τον Ρώσο πρόεδρο να έχει βλέμμα κάθε άλλο παρά ικανοποιημένο απ’ όσα «έκτροπα» είδαν τα μάτια του. Το πιο τρανταχτό «λάθος» έγινε με το οπτικό εφέ με τις πέντε νιφάδες χιονιού, που έπρεπε να μεταμορφωθούν στους ολυμπιακούς κύκλους. Μία από αυτές δεν άνοιξε ποτέ…


Η παραγωγή των Αγώνων έσπευσε να μεταδώσει μαγνητοσκοπημένα πλάνα από τις πρόβες, όπου ο κύκλος ήταν ανοιχτός, αλλά ο Πούτιν φάνηκε απογοητευμένος, όταν η κάμερα στράφηκε προς το μέρος του. Λίγο πριν από  την έναρξη, ένας αδέσποτος σκύλος «έσπασε» τα μέτρα ασφαλείας και μπήκε στο στάδιο, όπου περιφερόταν ανενόχλητος μέχρις ότου οι εθελοντές έσπευσαν να τον απομακρύνουν. Στη διάρκεια της παρέλασης ένας Αυστριακός αθλητής παραπάτησε και σωριάστηκε στο έδαφος, ενώ συνελήφθησαν πριν από την τελετή έναρξης 23 ακτιβιστές, επειδή θέλησαν να διαδηλώσουν εναντίον της διοργάνωσης των Αγώνων.


Ποικίλα σχόλια προκάλεσαν δύο ακόμη περιστατικά. Το ένα ήταν η επιλογή της Αλίνα Καμπάγιεβα ως προτελευταίας λαμπαδηδρόμου και το άλλο η απουσία σημαντικών ηγετών, όπως ο Μπαράκ Ομπάμα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ήταν πάντως στο Φιστ και κάθισε δίπλα στον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Πολλοί έλεγαν τις προηγούμενες ημέρες ότι η Αλίνα Καμπάγιεβα θα ήταν αυτή που θα άναβε τον βωμό των Αγώνων. Και ίσως να ήταν πράγματι έτσι ο σχεδιασμός.


Ωστόσο η διαρροή φαίνεται πως άλλαξε τα δεδομένα. Η ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής ήταν προτελευταία λαμπαδηδρόμος, οπότε εκείνοι που έλεγαν πως η φημολογούμενη ως ερωμένη του Βλαντιμίρ Πούτιν θα άναβε τον βωμό δεν είχαν «χώρο» για άλλα σχόλια. Βέβαια, το γεγονός ότι η Καμπάγιεβα ήταν αυτή που παρέδωσε τη δάδα στους δύο αθλητές που άναψαν τον βωμό κάτι σημαίνει. Η γυναίκα με την οποία ο Πούτιν φέρεται να έχει αποκτήσει δύο παιδιά έκανε αισθητή την παρουσία της, χωρίς όμως να προκαλέσει.
 
Η Ιρίνα και η… μπανάνα στον Ομπάμα


Η Ιρίνα Ροντίνινα και ο Βλαντιμίρ Τρέτγιακ είναι οι δύο αθλητές που άναψαν τον βωμό των Αγώνων, ωστόσο η φήμη της πρώτης ξεπερνά την τελετή έναρξης, καθώς λίγους μήνες πριν είχε προκαλέσει σάλο, όταν ανέβασε στο twitter ρατσιστικό σχόλιο με στόχο τον Μπαράκ Ομπάμα. Ηταν Σεπτέμβριος όταν η ολυμπιονίκης αθλήτρια ανέβασε φωτογραφία με το ζεύγος Ομπάμα, την οποία «πείραξε», προσθέτοντας μια μπανάνα στην εικόνα. Οταν κάποιοι την κατηγόρησαν ότι παρομοιάζε τον Ομπάμα με μαϊμού, εκείνη επικαλέστηκε την ελευθερία του λόγου.
 
«Ανήθικες» προτάσεις και η αθλήτρια που προτιμά τους… Τζαμαϊκανούς


Πολλές είναι φήμες που ακολουθούν αθλητές και αθλήτριες στις μεγάλες διοργανώσεις. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ακούγονται διάφορα για τις ορμές των πρωταθλητών κατά τη διάρκεια των Αγώνων και τους τρόπους που βρίσκουν για να τις εκτονώνουν. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι κάποιοι αθλητές δεν προσπάθησαν καν να κρυφτούν. Ο Αλεξέι Σομπόλεφ σκέφθηκε πως η διαφήμιση είναι η καλύτερη λύση στην αναζήτηση παρτενέρ.


Ετσι, έγραψε τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου στο κράνος του και από την πρώτη του εμφάνιση άρχισε να δέχεται δεκάδες γραπτά μηνύματα, γεμάτα «ανήθικες» προτάσεις. Πιο άτυχη στάθηκε η Ρεμπέκα Τορ από τη Νέα Ζηλανδία που θέλει απελπισμένα να βρει ερωτικό σύντροφο, ώστε να καλύψει τις ανάγκες της κατά τη διάρκεια των Αγώνων. Χρησιμοποίησε επαφή που βρίσκει σύντροφο, διαπίστωσε όμως πως ελάχιστοι συναθλητές της «το έχουν» με τα applications. Δεν απογοητεύεται όμως. Ελπίζει πως κάτι θα βρεθεί και δεν διστάζει να δηλώσει την προτίμησή της στους αθλητές της ομάδας της Τζαμάικα.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ


Τρόμος από αεροπειρατή


Διαταραγμένο άτομο, με «ευγενικά» όμως αισθήματα, είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Ουκρανός, ο οποίος την Παρασκευή το βράδυ αποπειράθηκε -χωρίς επιτυχία- να πραγματοποιήσει αεροπειρατεία σε αεροσκάφος που κατευθυνόταν από το Χάρκοβο της Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη, ζητώντας από τους πιλότους να αλλάξουν πορεία και να κατευθυνθούν στο Σότσι. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, όπου ο Αρτέμ Κοζλόφ συνελήφθη χωρίς τελικά να βρεθούν εκρηκτικά.


Ο παραλίγο αεροπειρατής ήθελε να «σώσει» τον Ουκρανό πρόεδρο Βίκτορ Γιανούκοβιτς, ο οποίος -όπως πιστεύει ο αεροπειρατής- είναι «όμηρος» του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. Τις προθέσεις του αποκάλυψε ο Ιβάν Βαρτσένκο, περιφερειακός αξιωματούχος στο Χάρκοβο, ο οποίος γνωρίζει τον Κοζλόφ, που είναι διπλωματούχος του Πανεπιστημίου Αεροδιαστημικής του Χάρκοβο κι εργαζόταν ως σχεδιαστής ιστοσελίδων.


Τελευταία, ο αεροπειρατής, που θα εξεταστεί από ψυχιάτρους, λέγεται ότι είχε «όχι πολύ φυσιολογική» συμπεριφορά.


ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...