Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

Στα «κόκκινα φανάρια» ο Γιάννης Φλωρινιώτης!

Σε οίκους ανοχής της Θεσσαλονίκης το νέο βιντεοκλίπ του τραγουδιστή.

Καυτές ερωτικές περιπτύξεις με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Φλωρινιώτη, που επιστρέφει δριμύτερος στην καλλιτεχνική επικαιρότητα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, θέλοντας να μεταφέρει σε βιντεοκλίπ το τραγούδι του «Ιερόδουλος», συνεργάστηκε με την πορνοστάρ Μαρία Αλεξάνδρου και γύρισε μαζί της σκηνές… σεξ σε πραγματικούς οίκους ανοχής της Θεσσαλονίκης.

«Αμαρτωλή όπου με δούνε με φωνάζουνε και με τα λόγια με χτυπούν και με δικάζουνε κι εγώ σκυφτή τον Γολγοθά μου ανεβαίνω αβέβαιο μέλλον και δεν ξέρω πού πηγαίνω και καταριέμαι την κοινωνία, που με έχει αφήσει κι αυτή τη μοίρα μου που με έχει αδικήσει». Αυτοί είναι οι στίχοι του ρεφρέν του τραγουδιού, που έχει και τον δεύτερο τίτλο «Αμαρτωλή», το οποίο υπογράφει και τραγουδάει ο Γιάννης Φλωρινιώτης μαζί με τη συνάδελφό του Δέσποινα Μαντά (νύφη της αείμνηστης Ρίτας Σακελλαρίου).

Την περασμένη εβδομάδα ο εκκεντρικός showman και ο Κώστας Μιναρετζής, που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του βιντεοκλίπ, αναστάτωσαν τα «σπίτια» με τα κόκκινα φώτα της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να βρουν τους κατάλληλους χώρους για να αναπαραστήσουν σκηνές από το θέμα του τραγουδιού, που μιλάει για μια γυναίκα, η οποία έχει πέσει στο βούρκο της αμαρτίας. Μαζί τους και η πρώην διαγωνιζόμενη στα «Playmate» Μαρία Λιγουροπούλου (έχει αλλάξει το επίθετό της σε Αλεξάνδρου), η οποία πλέον είναι γνωστή για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις σε ταινίες πορνό και όχι μόνο.

«Στο βιντεοκλίπ υπάρχουν σκηνές που υποτίθεται πως είμαι στο κρεβάτι μαζί με τη Μαρία Αλεξάνδρου, η οποία υποδύεται την ιερόδουλη, αλλά κάποια στιγμή που ξεκινάει η ερωτική πράξη τη σταματάω και τη βγάζω έξω από τον οίκο ανοχής. Εκεί ο φακός με δείχνει να της βάζω το παλτό μου και στη συνέχεια μπαίνουμε σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανιζόμαστε.

Με άλλα λόγια, θέλω να δείξω ότι τη γλιτώνω από τον βούρκο. Αυτό είναι το φινάλε» εξηγεί στην «Espresso» o Γιάννης Φλωρινιώτης. Τονίζει μάλιστα πως το τραγούδι του είναι κοινωνικό και ότι σκοπός του δεν ήταν να φτιάξει ένα πορνό βιντεοκλίπ (όσο κι αν υπάρχουν διάφορες σκηνές της πορνοστάρ-μοντέλου με υποτιθέμενους πελάτες του οίκου ανοχής).

Ο τραγουδιστής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια απείχε από τα τηλεοπτικά πράγματα, αφού θεώρησε πως είχε κουράσει το κοινό με τις απανωτές εμφανίσεις του, δεν το κρύβει ότι έχει πάρα πολλές φίλες που είναι «πεταλούδες της νύχτας».

«Το πρώτο δώρο που μου έκανε άνθρωπος ήταν από μια ιερόδουλη. Αυτό συνέβη όταν ήμουν πιτσιρικάς, δεκατεσσάρων χρόνων, και τραγουδούσα σε μαγαζί στη Φλώρινα. Τότε, λόγω μεγάλης φτώχειας, δεν είχα τι να φορέσω και έβαζα τα ίδια ρούχα κάθε βράδυ, “πλύνε, βάλε” που λένε.

Η γυναίκα αυτή, που ερχόταν στο κέντρο, με είδε ότι δεν είχα άλλα ρούχα και μου έφερε μια μπλούζα και ένα παντελόνι. Απέκτησα μαζί της μια πολύ καλή σχέση, με συμβούλευε και με πρόσεχε σαν παιδί της. Ακόμη και στις δόξες μου έκανα άνετα παρέα με ιερόδουλες. Μάλιστα πήγαινα και στους οίκους ανοχής όπου δούλευαν και έπινα καφέ μαζί τους. Με έβλεπαν οι πελάτες και μου έλεγαν “κι εσείς, κ. Φλωρινιώτη, εδώ;” και τους εξηγούσα ότι είμαι φίλος με τις κοπέλες».

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...