Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Χιονοθύελλα με σκιέρ

Οι γυμνές φωτογραφίες αθλήτριας του Λιβάνου έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στη χώρα της.


Ερευνα για τις γυμνές φωτογραφίες της Τζάκι Σαμούν, που συμμετέχει στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, διέταξε ο υπουργός Αθλητισμού και Νεολαίας του Λιβάνου. Ο Φαϊσάλ Καραμί ακολούθησε το ρεύμα που ζητάει την τιμωρία της σκιέρ από τον Λίβανο, εξαιτίας μιας φωτογράφισης που έκανε πριν από μήνες. Το ίντερνετ αποδείχθηκε κακός σύμμαχος της 22χρονης, η οποία έγινε διάσημη με τον λάθος τρόπο.


Η Σαμούν συμμετείχε στη δημιουργία ενός ημερολογίου (κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Νοέμβριο) με γνωστές αθλήτριες του σκι, οι οποίες φορούσαν τα άκρως απαραίτητα. Το βίντεο από τα παρασκήνια εκείνης της φωτογράφισης βγήκε, ωστόσο, στην επιφάνεια και προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στην πατρίδα της, αφού ο συντηρητικός Τύπος ζητάει την τιμωρία της, παρά το γεγονός ότι η ίδια απολογήθηκε για κάτι που δεν φταίει.


«Το βίντεο αυτό δεν προοριζόταν να δοθεί στη δημοσιότητα» έγραψε η 22χρονη στο facebook: «Καταλαβαίνω ότι ο Λίβανος είναι μια συντηρητική χώρα και αυτές οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου δεν αντικατοπτρίζουν την κουλτούρα της πατρίδας μου. Δεν μετανιώνω για τη φωτογράφιση, αλλά καταλαβαίνω τους λόγους για τους οποίους κάποιος μπορεί να με κριτικάρει».


Η Σαμούν ζήτησε από τους χρήστες του ίντερνετ να μην αναπαράγουν τις γυμνές φωτογραφίες της όσο βρίσκεται στους Αγώνες, διότι έχει χάσει την αυτοσυγκέντρωσή της. Είναι άλλωστε η μία από τις δύο (όλες κι όλες) αθλήτριες του Λιβάνου που συμμετέχουν στο Σότσι και θέλει να τιμήσει τη σημαία της πατρίδας της.


Ο Καραμί δεν έδειξε πάντως να συγκινείται απ’ όλα αυτά και ζήτησε να ανοίξει φάκελος για να αποδοθούν ευθύνες, εφόσον χρειαστεί. Η μπάλα θα πάρει φυσικά και τη Σιρίν Νεΐμ, που συμμετείχε επίσης στην επίμαχη φωτογράφιση, αλλά δεν έπιασε τα όρια για το Σότσι και προς το παρόν έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.


Πνευμονία (;) ο Μίκαελ Σουμάχερ


Ασχημα τα νέα για τον Μίκαελ Σουμάχερ. Καθώς οι πληροφορίες για την πορεία της υγείας του υπερπρωταθλητή της Φόρμουλα 1 βλέπουν το φως της δημοσιότητας με το σταγονόμετρο, η ανησυχητική είδηση της «Bild» που αναφέρει ότι έπαθε πνευμονία δεν επιβεβαιώνεται, αλλά δεν διαψεύδεται επίσης.


Συγκεκριμένα, το γερμανικό έντυπο αποκάλυψε ότι η κατάσταση του «Σούμι» χειροτέρεψε στις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Γκρενόμπλ να τον βγάλουν σταδιακά και με αργούς ρυθμούς από το τεχνητό κώμα.


Ο Σουμάχερ υπέστη λοίμωξη του αναπνευστικού και το ήδη ταλαιπωρημένο σώμα του είναι ακόμη περισσότερο ευάλωτο. Η πνευμονία είναι σοβαρή και επικίνδυνη για έναν ασθενή, διότι το σώμα λαμβάνει λιγότερες ποσότητες οξυγόνου. Η εκπρόσωπος του Γερμανού πρώην πιλότου της Φόρμουλα 1, Σαμπίν Κεμ, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...