Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

«Εμφύλιος» με θύμα τον ΠΑΟ

Τι κρύβει η κόντρα Αλαφούζου – Γιαννακόπουλου και ποια είναι η επόμενη μέρα για τον Παναθηναϊκό.


Ενα καράβι σε τρικυμία και δύο άνδρες τσακώνονται στο τιμόνι του. Ο παραγοντικός εμφύλιος του Παναθηναϊκού συνεχίζεται, με την ομάδα να κινδυνεύει κάθε στιγμή να πέσει στα βράχια εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων της, αλλά τους Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μην μπορούν να συνεργαστούν.


Η «Δίκη» του ΣΚΑΪ αποτέλεσε την αφορμή για να έρθουν σε αντιπαράθεση οι δύο άνδρες που μέχρι πριν από λίγες ημέρες (!) έδειχναν ενωμένοι. Τι κρύβεται όμως από πίσω; Η αναφορά του ονόματος του Γιαννακόπουλου στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού του Αλαφούζου τεντώνει το σχοινί στις σχέσεις του προέδρου του «τριφυλλιού» και του υποψήφιου επενδυτή.


Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μοιάζει ως ιδανική ευκαιρία για να απαγκιστρωθεί ακόμη περισσότερο από την υπόθεση ανάληψης της ΠΑΕ. Κάτι σαν ηρωική έξοδος. Αλλωστε, παρά τις προσπάθειες της άλλης πλευράς, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ επιμένει να φτάσει την εσωτερική κόντρα στα άκρα.


Ηδη ο Γιαννακόπουλος έχει μεταθέσει τη βέβαιη μέχρι τα Χριστούγεννα και αβέβαιη με το νέο έτος εμπλοκή του στα κοινά της ΠΑΕ για το προσεχές καλοκαίρι, χωρίς κι αυτό να είναι σίγουρο. Παρότι έπρεπε να γνωρίζει σε μεγάλο βαθμό την οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού, καθώς την εποχή της πολυμετοχικότητας η οικογένεια Γιαννακοπούλου ήταν παρούσα, στις αρχές Δεκεμβρίου άρχισε τον έλεγχο των βιβλίων με σκοπό να φέρει Κινέζο επενδυτή στους «πρασίνους».


Υποσχέθηκε ότι στο τέλος του 2013 ή στις αρχές του 2014 θα απαντήσει αν σκοπεύει να αναμειχθεί με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, αλλά αυτό δεν έγινε. Αντίθετα, πριν από περίπου 15 ημέρες, στην κοπή πίτας του Παναθηναϊκού, ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι θα ενισχύσει οικονομικά την ομάδα από το καλοκαίρι, αλλά πλέον ακόμα κι αυτό φαίνεται πολύ δύσκολο.


Υπάρχουν λοιπόν εκείνοι που συμπεραίνουν με όσα βλέπουν έως τώρα ότι το αφεντικό της ΚΑΕ τραβάει το σχοινί με στόχο να σπάσει. Σε αυτήν την περίπτωση θα απογοητεύσει τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που πίστεψαν ότι υπάρχει φως στο τούνελ της ΠΑΕ. Μπορεί απλώς να έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη όταν εξέτασε το ενδεχόμενο εμπλοκής του στην ΠΑΕ και θεωρούσε ότι θα αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις ή βρήκε περισσότερα εμπόδια απ’ ό,τι νόμιζε και προσπαθεί να βγει από το τούνελ όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Οπως και να έχει, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.


Και στο άλλο «στρατόπεδο» η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» την προηγούμενη εβδομάδα έμεινε ξεκρέμαστος από τους προέδρους των ΠΑΕ, τους οποίους «ενέπλεξε» σε μία ιδιότυπη συμμαχία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα δείχνει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί εύκολα ούτε τα εσωτερικά θέματα, καθώς με αφορμή την εκπομπή του σταθμού του, ο -παραλίγο- σύμμαχός του, αντί για χρήματα, ετοιμάζεται να μοιράσει αγωγές και μηνύσεις!
Ανθρωποι που έχουν πρόσβαση και στους δύο άνδρες προσπαθούν να κλείσουν ένα ραντεβού μεταξύ του Αλαφούζου και του Γιαννακόπουλου για να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις, αλλά πιθανώς να είναι πια πολύ αργά.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...