Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Κυριακή 16/2/2014

Σκορπιοί με μεγαλύτερη διάθεση για δουλειά!



ΚΡΙΟΣ
Θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και θα μπορέσετε με μεγαλύτερη ευκολία να προσεγγίσετε τους στόχους σας. Πλησιάστε τους συνεργάτες σας και αναπτύξτε τους τις ιδέες σας. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ή να κάνετε κάποιο ταξιδάκι. Οι στόχοι που έχετε βάλει είναι αρκετά φιλόδοξοι και χρειάζεται να μελετήσετε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις σας, ώστε να είστε σίγουροι πως δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, τουλάχιστον από δική σας υπαιτιότητα. Θα υπάρξει αναστάτωση στην προσωπική σας ζωή και οι αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σας θα είναι δεδομένες, καθώς δεν θα μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή στα θέλω σας. Οι έντονες αλλαγές στη διάθεσή σας δεν θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με τον έρωτα, που ενώ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, συχνά του δίνετε τη δεύτερη θέση.



ΤΑΥΡΟΣ
Η ανάγκη που θα νιώσετε να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, εμπλουτίζοντάς τον με νέες γνωριμίες, θα αποδειχθεί σωτήρια για το μέλλον σας. Τροποποιήστε και χτίστε τη ζωή σας πάνω σε σωστότερες βάσεις, ξεπερνώντας προκαταλήψεις που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε. Ανοίξτε καινούργιους δρόμους και αυξήστε τον κύκλο των γνωριμιών σας, ιδιαίτερα εκείνων που στο μέλλον θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά. Καλλιεργήστε τέτοιου είδους δραστηριότητες, όπως ταξίδια ή διακοπές. Το μοναδικό εμπόδιο στις σχέσεις σας θα είναι η υπέρμετρη ευαισθησία σας, με αποτέλεσμα να τορπιλίζετε τις ίδιες τις προσπάθειές σας. Πρέπει λοιπόν να φρενάρετε την επιθετικότητά σας και να προσέξετε εκτός από την εριστικότητά σας προς τους καινούργιους φίλους σας και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τον σύντροφο και τα άτομα της οικογένειάς σας. Μην απομακρύνεστε άλλο από το περιβάλλον σας.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσπαθήστε να αποκτήσετε πνευματική πειθαρχία, η οποία θα έχει φανερό αντίκτυπο στην υγεία σας, χωρίς να επιτρέψετε στις αλλαγές που συντελούνται γύρω σας να έχουν αντίκτυπο στα νεύρα σας. Θα γεμίσετε δύναμη, ζωντάνια και διάθεση για δουλειά, ενώ παράλληλα αυτό θα ευνοήσει επαφές και ταξίδια. Επιδείξτε μεγαλύτερη φρόνηση, να σκέφτεστε λογικά, να είστε σε εγρήγορση και να επιλέξετε με μεγάλη προσοχή τους συνεργάτες σας. Προτού προβείτε σε μεγάλες αλλαγές, να έχετε πάρει ξεκάθαρες αποφάσεις. Η κατάσταση των οικονομικών σας μάλλον θα είναι ασταθής, εξαιτίας κάποιων υποχρεωτικών εξόδων, αλλά στη συνέχεια θα βρείτε τρόπους διαχείρισης, που θα σας οδηγήσουν σε οικονομική ανάκαμψη. Μη μεταφέρετε το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας και στην προσωπική σας ζωή.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι ευκαιρίες που θα σας προσφερθούν στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι να μην πάνε χαμένες και σκόπιμο είναι να ρίξετε το βάρος του ενδιαφέροντός σας στον επαγγελματικό σας χώρο, αποφεύγοντας ριψοκίνδυνες κινήσεις και αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Χειριστείτε με ψυχραιμία και ρεαλισμό τις καταστάσεις, καθώς οι ευκαιρίες του μήνα όχι μόνο θα σας ανανεώσουν, αλλά θα σας υποχρεώσουν να ξεκινήσετε και πάλι γεμάτοι με δημιουργική έμπνευση. Αποφύγετε τα μεγάλα λόγια και αφήστε τις παρεξηγήσεις να λυθούν αργότερα, που το κλίμα θα γίνει πιο ευνοϊκό. Οσοι είστε ακόμα αναποφάσιστοι, θα βρείτε το κουράγιο να τολμήσετε αλλαγές τις οποίες ποτέ δεν φανταζόσασταν.



ΛΕΩΝ
Η ανάγκη σας να προσέχετε την εμφάνισή σας αλλά και κάποιες επαγγελματικές επιτυχίες θα σας γεμίσουν με ερωτική αυτοπεποίθηση και θα σας είναι πιο εύκολο να προσελκύσετε άτομα δίπλα σας. Αν περιμένετε τον μεγάλο έρωτα να είστε σε εγρήγορση, καθώς η γοητεία σας θα αυξηθεί σε επικίνδυνο βαθμό και αν έχετε τη διάθεση να δημιουργήσετε μια σχέση, τα ίδια τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε αυτήν. Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε αν θέλετε κάτι σταθερό ή απλώς το συζητούσατε, επειδή δεν υπήρχε κάτι να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ακόμη και αν η σχέση δεν είναι αυτή που πραγματικά θα θέλατε, σίγουρα θα τονώσει το εγώ σας. Οι δεσμευμένοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να καταλάβετε τι σημαίνει πραγματικά αυτή η σχέση για εσάς και πόσο πολύτιμη είναι.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι απρόσμενες εξελίξεις θα επιβεβαιώσουν την αξία της συνύπαρξης και προτού τελειώσει ο μήνας, θα αισθανθείτε ότι είναι η πραγματική βάση για τη δημιουργικότητά σας και έτσι θα την εκτιμήσετε περισσότερο. Μπορεί οι προκλήσεις για φλερτ να είναι πολλές, να σας ανανεώνουν και να σας φτιάχνουν το κέφι, όμως χρειάζεται να σκεφτείτε πολύ καλά αν αξίζει τον κόπο να βάλετε σε κίνδυνο μια σχέση που έχει αποδείξει την αξία της. Απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις που μέχρι τώρα δεν μπορούσατε να λειτουργήσετε χωρίς αυτές. Ξεπεράστε τις υπαρξιακές σας ανασφάλειες, πιστέψτε στον εαυτό σας και επανεξετάστε τις αξίες που θέτατε μέχρι σήμερα. Η καταστάλαξη σε νέα δεδομένα θα επιφέρει αλλαγές στις μέχρι τώρα προτεραιότητές σας.



ΖΥΓΟΣ
Μπορεί αρκετοί από εσάς να θεωρήσατε ότι η αποστασιοποίηση ήταν απαραίτητη ώστε να ξεκαθαρίσετε ποιες σχέσεις σας είχαν φθαρεί και ποιες άξιζαν την προσοχή σας, επειδή όμως αυτό το ξεκαθάρισμα σας κατάτρωγε χωρίς να το καταλαβαίνατε, φροντίστε να ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία. Εκφράστε τα συναισθήματά σας με περισσότερη ειλικρίνεια και αυθορμητισμό και οι άλλοι θα το εκτιμήσουν και θα σπεύσουν να ανταποκριθούν. Η ενέργειά σας θα είναι στο μάξιμουμ και η ζωτικότητα που θα έχετε θα σας κάνει να ζήσετε έντονα και δυναμικά. Η ευεξία που θα νιώσετε θα σβήσει ακόμη και τις παλιές σας αδιαθεσίες. Αλλάξτε στιλ αν το επιθυμείτε, αλλά μην οδηγηθείτε σε υπερβολικά έξοδα αλλάζοντας όλη την γκαρνταρόμπα σας.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές με τους συνεργάτες σας θα αποδίδουν παραπάνω απ’ όσο περιμένατε, βοηθώντας και τον οικονομικό τομέα να έχει ανοδική πορεία. Προσέξτε λοιπόν να μην εκτιμήσετε λάθος τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Η απαλλαγή σας από πολλά βάρη θα ενισχύσει τη διάθεσή σας για δουλειά και δημιουργία νέων επαγγελματικών στόχων. Οι έξυπνες λύσεις θα σας ενισχύσουν στο να κάνετε μεγάλα άλματα, χωρίς να πτοηθείτε από τις δυσκολίες. Θα χειρίζεστε τον λόγο τόσο καλά που δεν θα σας είναι δύσκολο να πείσετε τους άλλους για τις απόψεις σας. Φροντίστε να αναπτύξετε θετικά συναισθήματα και να καλλιεργήσετε την εμπιστοσύνη και τη φιλία με τους ανθρώπους γύρω σας, ώστε να οδηγηθείτε σε μια πιο εποικοδομητική αναδιοργάνωση που θα σας οδηγήσει σε επιτυχίες.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Συνδυάστε τη θεωρία με την πράξη στις υποθέσεις σας και διαμορφώστε τους στόχους σας ανάλογα. Δείξτε συνέπεια στις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας, καθώς οι γενικές δυνατότητες είναι πολύ καλές. Βελτιώστε την προσωπική σας ζωή, αλλά κάντε και καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που υπήρχαν στη σχέση με τον σύντροφό σας και να ξεπεράσετε σταδιακά τα οποιαδήποτε αρνητικά συναισθήματα νιώθατε τον τελευταίο καιρό. Ενα οικογενειακό πρόβλημα θα απασχολήσει αρκετούς από εσάς και θα χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για την επίλυσή του. Θα υπάρχει ο κίνδυνος να προκληθούν παρεξηγήσεις που θα σας φρενάρουν και για τις οποίες δεν θα φταίει κανείς άλλος παρά η φλυαρία σας. Αν ωστόσο δεν σας σταματάει τίποτα κι έχετε αποφασίσει να πείτε αυτά που θέλετε, τουλάχιστον κάντε το με μέτρο.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα έχετε μια γεμάτη κοινωνική ζωή, η οποία μάλιστα θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλά ψυχολογικά. Θα νιώθετε έτοιμοι να δράσετε χωρίς αναστολές και να εκφράσετε τη γνώμη σας, ώστε να τραβήξετε την προσοχή των άλλων, είτε αυτοί θα είναι φίλοι, είτε απλοί γνωστοί ή ο σύντροφός σας. Βέβαια, ίσως η δυναμική σας παρουσία ξεσηκώσει και μερικές αντιδράσεις, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Χωρίς να τις υποτιμήσετε, μην τις αφήσετε να πάρουν έκταση και χαλάσουν την εικόνα σας. Η δημιουργική σας διάθεση θα είναι έκδηλη ακόμα και σε μια απλή κοινωνική επαφή, αλλά λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει, αφού θα έχετε και αυξημένες ευθύνες απέναντι σε φίλους και οικογενειακά πρόσωπα. Οι καινούργιες φιλίες από νέα περιβάλλοντα θα παίξουν σημαντικό ρόλο, αν και καμιά φορά μπορεί να σας φανούν ενοχλητικές.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας θα αλλάξουν και θα έχετε την ανάγκη να επιλέξετε εκείνους που είναι πραγματικά δημιουργικοί και θα σας βοηθήσουν. Η αισιοδοξία σας δεν θα πρέπει να σας παρασύρει σε καταχρήσεις. Οσοι έχετε τη δυνατότητα να φύγετε για διακοπές, κάντε το τώρα. Η καλή επικοινωνία σας θα ευνοεί τη βιτρίνα της προσωπικότητάς σας. Το ελκυστικό παρουσιαστικό, οι κινήσεις σας, αλλά και ο τρόπος συμπεριφοράς σας θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Το σεξαπίλ σας θα προκαλεί ερωτικό ενδιαφέρον και ο αισθησιασμός σας θα είναι μια πρόκληση. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα εξακολουθούν να περιέχουν ανταγωνισμούς κι εντάσεις. Φροντίστε να είστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί, εξετάζοντας αυτά που μπορείτε να καλλιεργήσετε και αυτά που παρουσιάζουν ανυπέρβλητα προβλήματα.



ΙΧΘΥΣ
Οι προοπτικές για κάτι νέο και αποδοτικό είναι πολύ μεγάλες, γι’ αυτό ενεργήστε κατάλληλα. Προγραμματίστε τις υπάρχουσες οικονομικές σας εκκρεμότητες, χωρίς να επαφίεστε στην καλή διάθεση των συνεργατών σας. Επανεξετάστε τη στάση σας απέναντι στους άλλους και μην αφήνετε τίποτα να βαλτώνει. Προωθήστε οποιαδήποτε ιδέα θα μπορούσε να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας, καθώς ο στόχος σας δεν είναι η εξέλιξη σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα. Ευνοούνται τα μικρά και σταθερά, ενώ στις δύσκολες και σοβαρές περιπτώσεις που ίσως αντιμετωπίσετε, θυμηθείτε ότι το χιούμορ κάνει θαύματα και η γενναιοδωρία σας ανοίγει νέους δρόμους. Η ερωτική σας ζωή θα προχωρεί όλο και προς το καλύτερο και οι προοπτικές μιας καλύτερης εξέλιξης θα συμβάλουν να έχετε το θάρρος να δώσετε κάποιες δύσκολες υποσχέσεις, ιδιαίτερα προς τον εαυτό σας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...