Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Γοητεία από τη «Λίμα» των παρκέ!

Η Τάνια Γιασέρα Αλμπέρντι ζήλεψε την παρουσία της Βραζιλιάνας καλλονής και παρουσίασε την κλήρωση για τους ομίλους του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.

Το μπάσκετ βρήκε τη μούσα του. Η κλήρωση του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας πριν από περίπου δύο εβδομάδες έβγαλε σπουδαίους ομίλους, με μεγάλες ομάδες σε αυτούς και υπόσχεται πολύ θέαμα. Δεν ήταν όμως μόνο η κλήρωση που τράβηξε πάνω της τα βλέμματα των τηλεθεατών…


Ηταν και η εντυπωσιακή παρουσία της Τάνια Γιασέρα Αλμπέρντι, της παρουσιάστριας που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας. Η 34χρονη τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να κάνει τα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός, γι’ αυτό φλερτάρει με τόσο άνεση στον φωτογραφικό φακό και οι συγκρίσεις με τη Φερνάντα Λίμα, που είχε αναλάβει την παρουσίαση της εξίσου πρόσφατης κλήρωσης του Μουντιάλ, ήταν αναπόφευκτες.


Η Γιασέρα δεν έφερε πολλή τύχη στην Εθνική Ισπανίας, αφού έπεσε στον λεγόμενο «όμιλο του θανάτου», όμως κανείς δεν τόλμησε να την κατηγορήσει γι’ αυτό. Η λαμπερή παρουσιάστρια της ισπανικής εκδοχής του «The voice» είναι πολύ αγαπητή στην πατρίδα της και ήδη έχει πάρει τον τίτλο της «μούσας» από τους συμπατριώτες της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στο πλευρό της στην εκδήλωση για την κλήρωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στο μπάσκετ ήταν και ο Νίκο Αμπάντ, ωστόσο ο Ισπανός παρουσιαστής πέρασε απαρατήρητος…


Η όμορφη Λατίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μπιλμπάο, αλλά η μητέρα της είναι Βρετανίδα και έτσι σπούδασε σε αμερικανικό κολέγιο. Μάλιστα επέλεξε να ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Αγγλία και εκεί φοίτησε στη σχολή σκηνοθεσίας και παραγωγής ντοκιμαντέρ ανθρωπολογίας και παράλληλα έκανε μαθήματα Καλών Τεχνών.


Με την επιστροφή της στην Ισπανία έπιασε αμέσως δουλειά στο κρατικό κανάλι, αφού η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας ήταν ένα μεγάλο προσόν για εκείνη. Οι μουσικές γνώσεις της την οδήγησαν σε μία πιο εξειδικευμένη πορεία, η οποία την έκανε σύντομα γνωστή στην Ισπανία και πολύ αγαπητή στους τηλεθεατές. Ελαβε μέρος το 2011 στον πέμπτο κύκλο του «Dancing with the stars» της πατρίδας της και έκτοτε οι προτάσεις έπεσαν βροχή. Πλέον είναι η παρουσιάστρια του «The voice» και ενίοτε δοκιμάζει τις φωνητικές ικανότητές της μέσα από την εκπομπή. Εχει κάνει αρκετές φωτογραφίσεις σε μεγάλα γυναικεία και ανδρικά περιοδικά της Ισπανίας, ενώ η συμμετοχή της στην κλήρωση του Μουντομπάσκετ ανέβασε ακόμα περισσότερο τις μετοχές της.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...