Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Μαμά στην πασαρέλα

Η εκρηκτική Ντάτζεν Κρας, που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, είναι από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα.

Αφού ανακοίνωσε μέσω Ιnstagram, facebook και twitter ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, δημοσιεύοντας και μια γυμνή της φωτογραφία, η Ντάτζεν Κρας πήρε το τέλειο κορμί και το υπέροχο πρόσωπό της και έσπευσε να ολοκληρώσει τη φωτογράφιση που είχε στα σκαριά. Το πρόγραμμά της εξάλλου είναι ακόμη φορτωμένο. Δεν είναι τυχαία το τέταρτο πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου και η αγαπημένη των κολοσσών, όπως οι Victoria’s Secret, L’Oreal, Calvin Klein, Gucci, Valentino, Versace, Tommy Hilfiger και Miu Miu.


Τα media την παραλληλίζουν με την Ωραία Ελένη της Τροίας ή την αποκαλούν «η σύγχρονη Μπριζίτ Μπαρντό» και ασχολούνται διακαώς με ό,τι έκανε, κάνει ή πρόκειται να κάνει. Ετσι ο παγκόσμιος Τύπος αναπαρήγαγε μετά μανίας τις δηλώσεις της στη «New York Post»λίγες μέρες πριν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, όταν εξομολογήθηκε ότι αισθάνεται ένοχη που είναι σε ένα επάγγελμα το οποίο κάνει κάποια κορίτσια να αισθάνονται ανασφαλή.


«Πάντα λέω ότι δεν μοιάζω με αυτή που είμαι στις φωτογραφίες. Μερικές φορές η επεξεργασία είναι τόσο μεγάλη που ούτε κι εγώ με αναγνωρίζω! Αν με βάλεις κάτω από κακό φωτισμό, με αχτένιστα μαλλιά και χωρίς μέικ απ, τότε δεν θα δεις τίποτα καλό. Μερικές φορές ξυπνώντας δεν βλέπω καθόλου αυτό που βλέπω στα περιοδικά και τότε αναρωτιέμαι: ποια είναι αυτή στον καθρέφτη;» δήλωσε η Ντάτζεν. Αλλά κακά τα ψέματα: όσο και να τσαλακώσεις μια τέτοια τελειότητα, το αποτέλεσμα αποκλείεται να είναι αρνητικό!


Γεννημένη στην Ολλανδία το 1985, η Ντάτζεν Κρας άρχισε να δουλεύει για τη θρυλική μάρκα εσωρούχων Victoria’s Secret το 2004, όταν η καριέρα της άρχισε να απογειώνεται, και εντάχθηκε στην Εδέμ των Αγγέλων της φίρμας τέσσερα χρόνια αργότερα. Εκτοτε δεν έχει λείψει από καμία επίδειξη. Το 2012 εμφανίστηκε ανελλιπώς στη λίστα (στην 5η θέση) των πιο πλούσιων κοριτσιών του μόντελινγκ, μαζί με τη Ζιζέλ και άλλες κορυφαίες αιθέριες υπάρξεις, με έσοδα που έφταναν σχεδόν τα 7.000.000 δολάρια μέσα σε ένα χρόνο. Την ίδια θέση είχε εξάλλου και τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια. «Το ολλανδικό θαύμα δεν φρενάρει με τίποτα» έγραφαν πέρυσι τα μίντια, όταν η Ντάτζεν έκλεινε επίσης σωρηδόν τα συμβόλαια με τις πιο μεγάλες εταιρείες ομορφιάς και μόδας.


To 2011, αφού πήρε μαθήματα υποκριτικής στη Νέα Υόρκη για αρκετά χρόνια, η Ολλανδή καλλονή έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο, στην πρώτη 3D ταινία ολλανδικής παραγωγής. Δύο χρόνια νωρίτερα είχε γνωρίσει τον Ολλανδό dj Σάνερι Τζέιμς, με τον οποίο παντρεύτηκε τον Νοέμβριο 2010 και τον Ιανουάριο του 2011 γέννησε το πρώτο της παιδί, τον Φίλον Τζόι. Τίποτα πάντως (ούτε και η εγκυμοσύνη) δεν ανέκοψε την πορεία της, αλλά ούτε την έντονη φιλανθρωπική της δράση με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Dance4Life που χρησιμοποιεί τον χορό και το τραγούδι για να πετύχει την πρόληψη κατά του AIDS.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...