Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου χειροτονήθηκε αρχιμανδρίτης

Σε κλίμα συγκίνησης έγινε χθες, Κυριακή, η χειροτονία σε...

Τα νέα στοιχεία στη δίκη του παιδιάτρου που κατηγορείται πως ασέλγησε σε...

Στις 14 Μαΐου αναμένεται να συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό...

Πώς δημιουργήθηκε το φαινόμενο με δεκάδες σμήνη παπαγάλων να κατακλύζουν πάρκα και...

Τα τελευταία χρόνια ένα πολύχρωμο θέαμα με τροπικούς «μετανάστες»...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Μιράντα και ο Χριστόφορος ταξιδεύουν για να...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» ο...

Σάββατο 15/2/2014

ΚΡΙΟΣ
Κάντε ένα ξεκαθάρισμα στα άτομα που βρίσκονται δίπλα σας. Κρατήστε αυτούς που έχουν κερδίσει με την αξία τους την εμπιστοσύνη σας και αφήστε πίσω αυτούς που εισπράξατε ότι σας εκμεταλλεύτηκαν.


ΤΑΥΡΟΣ
Οι αποφασιστικές κινήσεις θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά, συνεπώς μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να πάρετε οριστικές αποφάσεις, ακόμα και αν οι προοπτικές σάς φαίνονται καλές.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Υπάρχει το ενδεχόμενο να μπερδευτεί η κρίση σας στις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και να διαλέξετε κάτι που όχι μόνο δεν θα έχει διάρκεια, αλλά θα έχει και σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στην καριέρα σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η επαφή με τους γύρω σας θα είναι από τις μεγαλύτερες ανάγκες σας όχι μόνο γιατί έχετε μάθει να αναγνωρίζετε τη σπουδαιότητά της, αλλά και γιατί θα καταλάβετε τι είναι αυτό που σας ενεργοποιεί όταν βρίσκεστε με έναν ή πολλούς ανθρώπους.


ΛΕΩΝ
Μέσα σας θα αρχίσει να γεννιέται η επιθυμία να αποκτήσετε ακόμα περισσότερους φίλους, αλλά και έναν σύντροφο. Η κοινωνική ζωή θα διατηρείται ακμαία και θα σας ωθήσει να διακρίνετε ποια άτομα σας ενδιαφέρουν πραγματικά και ποια σας αφήνουν παγερά αδιάφορους.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γνωρίζετε καλά τις δυνατότητές σας στον τομέα των σχέσεων και αναγνωρίζετε πως οι ικανότητές σας, αν δεν πλαισιώνονται από το σωστό περιβάλλον, χάνονται. Οι γνωριμίες που θέλετε να κάνετε θα είναι ιδιαίτερες, ώστε να σας βοηθήσουν αργότερα στους στόχους σας.


ΖΥΓΟΣ
Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας θα σας κάνουν να μην είστε ιδιαίτερα συντροφικοί, ωστόσο σίγουρα θα είστε ενδιαφέροντες, ειλικρινείς και σέξι. Εντείνετε τις προσπάθειές σας στα θέματα που έχουν μέλλον, επενδύοντας μακροπρόθεσμα στην εργασία σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η χαλάρωση, η ξεκούραση και η ψυχραιμία θα είναι το καλύτερο αντίδοτο για τη νευρικότητα και το στρες που έχετε. Δείξτε διαφορετικοί και επικοινωνήστε περισσότερο, γιατί έτσι κι αλλιώς αρέσετε πολύ.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν χρειάζεται να κλειστείτε στο καβούκι σας, αφού έτσι κι αλλιώς θα βρείτε πολλούς τρόπους να περάσει το δικό σας. Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν οι κινήσεις που θα κάνετε, όπως και οι πρωτοβουλίες ή η νέα τακτική που θα αναπτύξετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οργανωθείτε για να μπορέσετε να επιλέξετε σωστά ανάμεσα στα οικονομικά οφέλη που θα έχετε και σε κάποιες θυσίες που θα χρειαστεί να κάνετε στην προσωπική σας ζωή. Να είστε γρήγοροι, αποφασιστικοί και δυναμικοί, τόσο που να φαίνεστε συνεργάσιμοι στους συνεργάτες σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα βρεθείτε στο μεταίχμιο ή σε μια περίεργη περίοδο, όπου θα τεθούν οι βάσεις για το μέλλον σας. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε και κοιτάξτε να αναβαθμίσετε τη θέση σας με δίκαιο τρόπο και όχι με τεχνάσματα.


ΙΧΘΥΕΣ
Επειδή όπως φαίνεται κάποιες φορές χάσατε τις εξελίξεις, μάθετε από τα λάθη σας και αποφύγετε τα πείσματα. Οσο δύσκολη και αν είναι η μέρα, θα έχετε όλες τις ευκαιρίες να δημιουργήσετε νέες βάσεις σε στέρεο έδαφος.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...