Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

«Respect» στις φωνές που πήραν το εισιτήριο

Εννέα τραγουδιστές με μουσικές ιστορίες εντυπωσίασαν τους κριτές και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του «Voice».

Δύο «τυφλές οντισιόν» απομένουν πριν περάσουμε στην επόμενη φάση του «Voice», εκείνη των «Μονομαχιών». Στο έκτο επεισόδιο οι εννέα από τους δεκατέσσερις διαγωνιζόμενους κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο που θα τους φέρει πιο κοντά στον τελικό. Ποιοι ενθουσίασαν τους coaches;


Η 43χρονη Αντιγόνη Τσιπλακίδη με το τραγούδι «Respect» της Aretha Franklin κατάφερε να κάνει και τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν, αλλά ύστερα από σκληρή διαπραγμάτευση ο Μιχάλης Κουινέλης ήταν εκείνος που την κέρδισε. Η Αντιγόνη, που έχει σπουδάσει Οδοντιατρική, είναι παντρεμένη με τον μπασίστα των Onirama και μάλιστα έχουν μια 4χρονη κόρη, τη Δανάη. Μεγάλωσε στο Βερολίνο και στα 28 της ήρθε στην Ελλάδα, όπου έκανε τα φωνητικά σε τραγούδια του Σάκη Ρουβά, της Αννας Βίσση, αλλά και της Δέσποινας Βανδή.


Η Μαίρη Δούτση είναι 28 χρόνων και κατάγεται από τη Νάουσα, σπουδάζει χημικός, αλλά τραγουδά εδώ και οκτώ χρόνια. Εχει συνεργαστεί με τον Μίμη Πλέσσα και τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, και κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του Αντώνη Ρέμου και της Μελίνας Ασλανίδου. Τελικά επέλεξε την ομάδα της Μελίνας. Να πούμε ότι η Μαίρη είχε συμμετάσχει ως τραγουδίστρια στην τελετή αφής της φλόγας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.


Ο Νίκος Μπαλιάκος, 26 ετών, κατάφερε να εξασφαλίσει την τελευταία στιγμή την παραμονή του, λόγω της Δέσποινας Βανδή. Ο νεαρός μένει μόνιμα στην Πάφο της Κύπρου, ασχολείται με τη μουσική από δέκα ετών και σπουδάζει στην Αθήνα Αγγλική Φιλολογία. Αν και έγινε «ντέρμπι» μεταξύ Βανδή και Ρέμου για να τον αποκτήσουν, ο 25χρονος Χάρης Μωσαΐδης επέλεξε τελικά τον Αντώνη. Ο τραγουδιστής στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον Ρουβά, την Παπαρίζου και τον Μαζωνάκη κάνοντάς τους φωνητικά.


Στη Μάλτα ζει τους τελευταίους μήνες η 24χρονη Μάρω Λιάπη, η οποία εργάζεται ως μουσικός. Το ταλέντο της κοπέλας έκανε τη Βανδή να αναφωνήσει «αν δεν είναι αυτή η φωνή, τότε ποια είναι;» καλωσορίζοντας τη στην ομάδα της. Η Μελίνα κέρδισε άλλη μία ικανή ερμηνεύτρια στο γκρουπ της, τη Μαρία Μουρατίδου, που είναι 21 ετών. Η Καβαλιώτισσα κάνει μαθήματα φωνητικής από δύο ετών και πιάνο από τα επτά της χρόνια.


Ρέμος και Ασλανίδου μονομάχησαν και τελικά η 21χρονη Κατερίνα Σουσσουλά Σουαρέζ διάλεξε τον πρώτο. Η Κατερίνα, που δεν αποκάλυψε πού οφείλει το λατινογενές δεύτερο επώνυμό της, είναι μέλος της μπάντας Monkey Beat. Ο Μιχάλης υποδέχτηκε στην ομάδα του την 20χρονη Κωνσταντίνα Ζέρβα που σπουδάζει δημοσιογραφία και παράλληλα εργάζεται και στο Posidonio.
Τέλος, η ερμηνεία του Παναγιώτη Αλαφούζου (29 ετών) στην «Πριγκηπέσα» του Σωκράτη Μάλαμα έπεισε τη Δέσποινα Βανδή να γυρίσει την καρέκλα της και να τον εντάξει στο team της.


Ερχονται οι «μονομαχίες»


Μετά τις «τυφλές οντισιόν» έρχονται λοιπόν οι «μονομαχίες», οι οποίες θα κρατήσουν μέχρι τέλος Μαρτίου και θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή βράδυ. Κάθε κριτής θα έχει στην ομάδα του δεκαέξι παίκτες που θα πρέπει να δουλέψουν πολύ, αφού στο τέλος μόνο οκτώ από αυτούς θα περάσουν στην επόμενη φάση. Στο στάδιο των «μονομαχιών» οι coaches θα έχουν τους «συμβουλάτορές» τους.


Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή τον Δημήτρη Κοντόπουλο, η Μελίνα Ασλανίδου τον επίσης συνθέτη Αντώνη Μιτζέλο, ο Αντώνης Ρέμος τον μαέστρο Χρήστο Σούμκα και ο Μιχάλης Κουινέλης τον Δήμο Αναστασιάδη. Μετά τις «μονομαχίες» ακολουθούν τα έξι live, τα οποία θα προβάλλονται Τρίτη ή Τετάρτη βράδυ, καθώς τις Παρασκευές ο Αντώνης Ρέμος εμφανίζεται στο Pantheon theater.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....