Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Πάρτι γενεθλίων χωρίς τον Λάτσιο

Ηχηρή απουσία από το χάπενινγκ που διοργάνωσε η Ελένη Μενεγάκη στο Τατόι για τις δύο κόρες τους.

Πιο «παγωμένες» από ποτέ είναι οι σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Φαίνεται ότι η αντιπαράθεση του ζευγαριού, η οποία «φούντωσε» μετά και την αγωγή που κατέθεσε ο διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 διεκδικώντας μέρος χρημάτων από την περιουσία της πρώην συζύγου του, έχει φτάσει στα άκρα. Και μάλιστα σε τέτοιο σημείο που ο Λάτσιος ήταν απών από το προχθεσινό πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε η παρουσιάστρια του Alpha για τις δύο κόρες τους.


Η Ελένη υποδέχτηκε φίλους και συγγενείς για τα ένατα γενέθλια της Λάουρας και τα έκτα της Λάουρας στο υπερχλιδάτο Polo Club στο Τατόι. Τη συνόδευε ο σύντροφός της Ματέο Παντζόπουλος, ενώ στο πλευρό της βρίσκονταν η μητέρα της Ζέτα, ο πατριός της Στέλιος και ο αδερφός της Θοδωρής Μισόκαλος. Το πάρτι ήταν μασκέ, με τους μεταμφιεσμένους μικρούς φίλους των δύο κοριτσιών να διασκεδάζουν στον χώρο, όπου είχαν κληθεί ζογκλέρ και άνθρωποι που βοηθούσαν τα πιτσιρίκια να ζωγραφίσουν. Επίσης είχαν τοποθετηθεί και φουσκωτά παιχνίδια, στα οποία οι λιλιπούτειοι καλεσμένοι διασκέδασαν μετά και το «Happy birthday» που τραγούδησαν στις κόρες της Ελένης.


Οσο για τον πατέρα των κοριτσιών Γιάννη Λάτσιο; Ηταν ηχηρά απών από το πάρτι, γεγονός που ενδεχομένως να μην έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους παρισταμένους, αφού είναι γνωστό ότι τα πράγματα ανάμεσα σε εκείνον και την πρώην σύζυγό του δεν είναι ρόδινα, οπότε το πρώην ζευγάρι ίσως να μην ήθελε να δώσει περαιτέρω λαβή για σχόλια.


Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η νονά της Βαλέριας Τζένη Μπαλατσινού, η οποία έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις της με την Ελένη, η Κρίστη Τσολακάκη, η Σήλια Κριθαριώτη, η Ελμίνα Κοπελούζου, η Φανή Σαραντοπούλου κ.ά., που βέβαια συνοδεύονταν από τα παιδιά τους.
Η Βαλέρια έσβησε τα κεράκια της σε μια τούρτα με θέμα την κούκλα Barbie, η Λάουρα σε μια διώροφη, ενώ μέσα στη χαρά ήταν και ο γιος της παρουσιάστριας, ο 12χρονος Αγγελος, που καμάρωνε τις αδερφές του.


Ο ελληνικός πόλεμος των… Ρόουζ άρχισε όταν ο Γιάννης Λάτσιος αποφάσισε να διεκδικήσει διά της νομικής οδού και καταθέτοντας αγωγή εναντίον της Ελένης Μενεγάκη το μερίδιο της περιουσίας που, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Ούτε λίγο ούτε πολύ, μέσα από μια αγωγή 48 σελίδων ο διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 ζητεί από την άλλοτε σύζυγό του να του καταβάλει το ποσό του 1.626.438,90 ευρώ κι αυτό διότι, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, για το χρονικό διάστημα που έμειναν παντρεμένοι εκείνος τη βοήθησε να αυξήσει την περιουσία της κατά 3.252.877,80 ευρώ. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Λάτσιος θεωρεί πως είναι ο ριγμένος στην όλη ιστορία, καθώς τα εννέα χρόνια του έγγαμου βίου τους εκείνος είχε αναλάβει όλα τα έξοδα της κοινής τους ζωής, με αποτέλεσμα η Ελένη Μενεγάκη να βλέπει τα περιουσιακά στοιχεία της και τις καταθέσεις της να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.


ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...