Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Καυτός» εργένης ο Νιάρχος

Το όνομα του Ελληνα μεγιστάνα φιγουράρει στη λίστα γνωστού περιοδικού με τους δέκα πιο περιζήτητους γαμπρούς σε όλο τον κόσμο.

Ελληνας μεγιστάνας με επτά γράμματα βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα με τους 50 πιο περιζήτητους εργένηδες του κόσμου! Ο 28χρονος Σταύρος Νιάρχος ο Γ’ φιγουράρει στο νούμερο 5 της λίστας που κατάρτισε το περιοδικό «Town & Country», στην κορυφή της οποίας βρίσκεται φέτος ο 27χρονος πολλά υποσχόμενος ηθοποιός Σκοτ Ιστγουντ, γιος του θρύλου του κινηματογράφου Κλιντ Ιστγουντ.


«Ελληνα μεγιστάνα του 21ου αιώνα» χαρακτηρίζει τον Νιάρχο το περιοδικό και προσθέτει ότι, ενώ ο Ωνάσης είχε τη θαλαμηγό «Χριστίνα», αυτός έχει το Neutra House. Πρόκειται για ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σπίτια του Χόλιγουντ που κατασκευάστηκε τη δεκαετία του ’50 και βρίσκεται δίπλα στο σπίτι της Μαντόνα. Το μικρό πορτρέτο αναφέρεται επίσης στην αγάπη του για τα θαλάσσια σπορ και στους «καβγάδες στα κλαμπ», «φουσκώνοντας» με αυτήν τη διατύπωση την εμπλοκή του Νιάρχου σε έναν καβγά που ξέσπασε ανάμεσα στον πρίγκιπα Πιέρ Κασιράγκι και τον ιδιοκτήτη ενός κλαμπ στη Νέα Υόρκη.


Κάποιες θέσεις πάνω από τον Νιάρχο, στη δεύτερη, βρίσκεται ο 35χρονος Ντέιβιντ ντε Ρόθτσιλντ, του οποίου το όνομα είναι «συνώνυμο του τραπεζικού πλούτου», και ξεχωρίζει για την ακτιβιστική δράση του σε θέματα περιβάλλοντος. Ακολουθεί ο 25χρονος Τεό Σπίλμπεργκ, γιος του διάσημου σκηνοθέτη, που δουλεύει ως DJ και αρθρογραφεί σε θέματα μουσικής στη Huffington Post. Μία θέση πάνω από τον Νιάρχο βρίσκεται ο 19χρονος Αλέν Φαμπιέν Ντελόν, που ξεπέρασε τα προβλήματα που είχε με τα ναρκωτικά και τώρα κυνηγάει μια καριέρα στον κινηματογράφο.


Στην έκτη και έβδομη θέση βρίσκονται δύο αδέρφια, ο 25χρονος Νικ Πέρεζ και ο 29χρονος Τζον Πολ Πέρεζ, που ως γιοι του «Ντόναλντ Τραμπ των Τροπικών» ασχολούνται με τις κατασκευές και χαλαρώνουν με τένις και σκι. Ακολουθεί ο Ιβάν Παν, 28 ετών, ο σπουδαγμένος στην Οξφόρδη γιος μεγάλου κατασκευαστή από τη Βιρμανία, που δεν χάνει πάρτι για πάρτι σε όλες τις γωνιές της Γης και προτιμάει το Παρίσι για την γκαρνταρόμπα του. Και η δεκάδα ολοκληρώνεται με δύο Rolling Stones! Ο 23χρονος Γκας Γουένερ και ο 27χρονος Τεό είναι γιοι του ιδιοκτήτη του περιοδικού «Rolling Stone» και ασχολούνται επί δεκάωρο καθημερινά με το περιοδικό, ο πρώτος ως φωτογράφος και ο δεύτερος ως υπεύθυνος του σάιτ.


Πολλά ήταν τα ηχηρά ονόματα που έμειναν εκτός δεκάδας, όπως ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι ο Τρίτος, ο 28χρονος παραγωγός και συγγραφέας, αλλά και ο 20χρονος Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ, που παράλληλα με τις σπουδές του κάνει μόντελινγκ και σχεδιάζει ρούχα. Αρκετά χαμηλά βρίσκεται φέτος στη λίστα ο 39χρονος Λεονάρντο ντι Κάπριο ο οποίος, «παραγγέλνει δώρα για τις συντρόφους του από τον κατάλογο της Victoria’s Secret, σύμφωνα με το περιοδικό που σχολιάζει ειρωνικά με αυτόν τον τρόπο την αδυναμία του στα μοντέλα.


Και ο πρίγκιπας με τις προοπτικές


Υπάρχει όμως κι ένας εργένης που δεν έχει καν χρονίσει! Ο λόγος για τον πρίγκιπα Τζορτζ Αλεξάντερ Λούις, γιο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κάθριν Μίντλετον, τον οποίο το περιοδικό «Town & Country» τοποθετεί τιμής ένεκεν στη θέση 51, θέλοντας προφανώς να τονίσει τις προοπτικές του. «Του αρέσουν οι βόλτες με το καρότσι, η μητέρα του και τα φορέματα» γράφει το περιοδικό αναφερόμενο στο ρούχο της βάφτισής του. Ως αρνητικό του αναφέρεται ότι είναι «φωνακλάς». Ο πατέρας του είχε δηλώσει λίγους μήνες μετά τη γέννησή του ότι δεν τους άφηνε να κοιμούνται με τα κλάματά του.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...