Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Γυμναστική με καυτό love story

Το ατύχημα που έφερε κοντά τη σέξι Μάντυ Περσάκη και τον kick boxer Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Ενα ατύχημα τους έφερε κοντά και δεν έχουν κανέναν λόγο να κρύβουν πια τον έρωτά τους. Η personal trainer Μάντυ Περσάκη και ο kick boxer Αλέξανδρος Νικολαΐδης είναι  ζευγάρι και μάλιστα έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους σε event εν όψει του «The Battle», αφού ο πρωταθλητής θα πάρει μέρος στη διοργάνωση.


Η σχέση τους αρχικά ήταν επαγγελματική, όμως στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν. «Ο Αλέξανδρος είχε ένα τροχαίο ατύχημα το καλοκαίρι και ήταν στην Εντατική. Ο γιατρός του τον έστειλε σε εμένα για pilates και κάπως έτσι γνωριστήκαμε. Από την αρχή υπήρχε κάτι όμορφο μεταξύ μας. Τώρα είμαστε πάρα πολύ καλά» λέει η όμορφη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στην «Espresso» και τονίζει ότι αισθάνεται πολύ καλά στην προσωπική της ζωή. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη Μάντυ να εμφανίζεται δημοσίως και να φωτογραφίζεται με τον αγαπημένο της, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σίγουρη για την επιλογή της και αισθάνεται ασφάλεια στο πλευρό του Αλέξανδρου.


Το όμορφο ζευγάρι είναι μαζί περίπου τέσσερις μήνες και αν και ακόμη δεν συγκατοικούν, είναι αρκετές οι φορές μέσα στην εβδομάδα που μένουν μαζί, καθώς θέλουν να περνούν όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο, αφού έχουν δύσκολο καθημερινό πρόγραμμα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αυτήν την περίοδο η γυμνάστρια τρέχει και δεν φτάνει, αφού ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της πρόγραμμα στη Γυμναστική Ακαδημία. Παράλληλα πρέπει να είναι παρούσα και στον χώρο που άνοιξε πριν από τρεις μήνες στον Αλιμο, ενώ βρίσκεται και σε συζητήσεις με sites και με τηλεοπτικούς σταθμούς, αφού ενδέχεται να αρχίσει συνεργασία που θα αφορά τον τομέα της.


Δύσκολες ώρες στην Εντατική


Ο νεαρός kick boxer κινδύνευσε σοβαρά το καλοκαίρι. Διερχόμενο όχημα στην περιοχή του Αλίμου «έκλεισε» το σκούτερ του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει την ισορροπία του και να πέσει με δύναμη και φόρα πάνω σε περίπτερο. Είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο και μάλιστα νοσηλεύτηκε στην εντατική. Αν και δεν φορούσε κράνος δεν έφερε τραύματα στο κεφάλι, σε αντίθεση με άλλα σημεία του σώματός του, που είχαν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς. Οι γιατροί είχαν πει ότι η γερή κράση του τον έσωσε, αφού οποιοσδήποτε άλλος θα είχε υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...