Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Τρίτη 18/2/2014

ΚΡΙΟΣ: Αυτό που θα σας προβληματίσει έντονα θα είναι η αναποφασιστικότητα των συνεργατών σας. Δεν μπορείτε να τους μεταμορφώσετε, γι’ αυτό αποδεχθείτε τις ιδιορρυθμίες τους. Μην επιτρέψετε σε τρίτους να μπουν στη σχέση σας και να την κριτικάρουν.


ΤΑΥΡΟΣ: Μην παρερμηνεύετε κουβέντες του συντρόφου σας και μη βάζετε στο στόμα του λόγια που δεν έχει πει, εξαιτίας του υπέρμετρου συναισθηματισμού σας. Αποδεχθείτε την αλήθεια που σας λέει και μην εξοργίζεστε επειδή δεν είναι αυτή που θα σας άρεσε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν πάρτε πρωτοβουλίες. Μάλλον κάποιες παρατυπίες θα σας δώσουν την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να στηριχτείτε στα λόγια ορισμένων. Δείτε το μέλλον με ελπίδα και χαρά, γιατί η ζωή έχει και την ωραία της πλευρά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντί να εκνευρίζεστε με την καθημερινότητα, φιλοσοφήστε τα γεγονότα που έχουν προκύψει. Σεβαστείτε τις προτιμήσεις των άλλων, που μπορεί τελικά να σας φανούν χρήσιμες. Φροντίστε να μην κάνετε τα ίδια λάθη, καθώς δεν έχετε πια τα περιθώρια.


ΛΕΩΝ: Κάντε παρέα με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αξίες με εσάς και σας καταλαβαίνουν απόλυτα. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με τη συντροφιά των φίλων και των αγαπημένων σας προσώπων. Πριν ξεκινήσετε μια πρωτοποριακή επιχείρηση, πρέπει να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν υπάρχει πράγματι κάτι που αγαπάτε, πρέπει να το προστατέψετε με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο. Ενεργήστε κατόπιν σοβαρής σκέψης και επιλέξτε να έχετε δίπλα σας συνεργάτες που γνωρίζετε τη δουλειά τους και τους εμπιστεύεστε.


ΖΥΓΟΣ: Για να υπάρξει περαιτέρω ανάπτυξη στα εργασιακά σας θέματα αδράξτε τις ευκαιρίες. Πρέπει να φανείτε λίγο επιφυλακτικοί με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας. Βρείτε χρόνο για να συναντήσετε έναν καλό φίλο σας και να κρατήστε ζωντανή τη σχέση σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε την καθημερινότητα να σας κάνει να πλήξετε ή να σας απογοητεύσει. Η σημερινή μέρα θα φέρει στο προσκήνιο ερωτικές υποθέσεις που θα σας χαροποιήσουν. Για μια φορά βάλτε τις δικές σας ανάγκες πάνω από των άλλων και να είστε σίγουροι πως δεν θα το μετανιώσετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα πρέπει να υπηρετήσετε πιστά επιλογές που επιβάλλονται εκ των πραγμάτων και υποχρεώσεις που σας δεσμεύουν. Η γνώση που έχετε αποκτήσει σας δίνει αυτοπεποίθηση και την πίστη ότι μπορείτε να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο στο άμεσο μέλλον.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η δημιουργικότητά σας βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και παρότι είστε αναγκασμένοι να γυρίσετε σε γεγονότα του παρελθόντος για να δείτε αν η σημερινή σας κατάσταση είναι αποτέλεσμα μιας ανεξέλεγκτης πορείας, δεν θα νιώσετε απογοητευμένοι, ίσως λίγο περιορισμένοι.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε τον απολογισμό σας, ώστε να ανακαλύψετε αν η κατεύθυνση που έχετε πάρει είναι σωστή ή όχι. Δείτε καλούς σας φίλους, βγείτε έξω και κυρίως κάντε για τον εαυτό σας ό,τι σας ευχαριστεί πραγματικά.


ΙΧΘΥΕΣ: Θα αυξηθούν ο ερωτισμός και η γοητεία σας και μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να προωθείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια, μια που θα είναι αρκετά εύκολο να πείσετε τους άλλους για τις απόψεις σας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...