Η Αλίκη στην αντεπίθεση!

«Προσδοκώ ότι η τελική κρίση θα δεχθεί τους ισχυρισμούς μου» τονίζει με δελτίο Τύπου που έστειλε στην «Espresso» η σύζυγος του Πασχάλη.

Τη δική της απάντηση αναφορικά με πρόσφατη δικαστική απόφαση που την καταδίκασε σε 15 μήνες φυλάκιση με αναστολή για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης διά του Τύπου σε βάρος της Ουρανίας Τουτουντζή έδωσε η σύζυγος του Πασχάλη Αλίκη Αρβανιτίδη. Σε δελτίο Τύπου που απέστειλε η σύζυγος του τραγουδιστή στην «Espresso» τονίζει ότι μετά την άσκηση έφεσης από πλευράς της στην πρωτόδικη απόφαση η υπόθεση εκκρεμεί πλέον στο Εφετείο Αθηνών. «Προσδοκώ ότι η τελική κρίση θα δεχθεί τους ισχυρισμούς μου» τονίζει η κυρία Αρβανιτίδη.

Αναφερόμενη στην ατέρμονη δικαστική διαμάχη των δύο αντίδικων πλευρών που ξεκίνησε για την πατρότητα του 9χρονου σήμερα γιου της κυρίας Τουτουντζή και συνεχίστηκε με αλλεπάλληλες μηνύσεις και αγωγές επισημαίνει: «Δεν υφίσταται πόλεμος μεταξύ εμού και της συγκεκριμένης κυρίας. Μονομερής και διαρκής επίθεση υπάρχει εκ μέρους της σε βάρος μου με εκδικητικές μηνύσεις και κερδοσκοπικές αγωγές. Ουδέποτε κατέθεσα προσωπικά μήνυση ή αγωγή εναντίον της όλα αυτά τα χρόνια, παρά το γεγονός ότι κινδύνευσε να διαλυθεί η οικογένειά μου. Ουδέποτε! Στην Ελλάδα της κρίσης και των αξιών φτάνουμε στο παράδοξο να τιμωρείται υπέρμετρα η σύζυγος και να εμφανίζεται ως δικαιωμένο το εκτός γάμου πρόσωπο. Σημεία των καιρών…» σχολιάζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η κυρία Αρβανιτίδη.

Μάλιστα η δικηγόρος και πρώην πολιτευτής επισημαίνει ότι ο σύζυγός της «δεν έχει σήμερα οιασδήποτε φύσεως υποχρέωση απέναντι στην άλλη πλευρά, καθώς αυτό εκρίθη με την υπ’ αριθμόν 5.155/2012 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών». Η συγκεκριμένη απόφαση είχε απορρίψει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η κυρία Τουτουντζή, με την οποία η κοινωνιολόγος και διδάκτωρ του πανεπιστημίου ζητούσε από τον τραγουδιστή την καταβολή διατροφής.

ΝΤ. ΝΤ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ