Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Τετάρτη 19/2/2014

ΚΡΙΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς θα σχετιστούν με θέματα που δεν θέλατε να αναπτύξετε ούτε στο ελάχιστο. Απαιτείται να κάνετε μια τελική οργάνωση πριν κινηθείτε και να διευθετήσετε κάποια στεγανά στη δουλειά σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Ακόμα κι αν κάθε φορά πιστεύετε ότι έχετε φτάσει στη λύση των προβλημάτων σας, πάντα υπάρχει μια εκκρεμότητα που δεν έχει επιλυθεί. Αντιθέτως παραμένει και τελικά σας οδηγεί στην επανάληψη καταστάσεων που δεν είναι καθόλου ευχάριστες για εσάς.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές που θα έχετε σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο θα καταλήξουν στα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά δεν θα ισχύσει το ίδιο και με τα άτομα της οικογένειάς σας, καθώς οι εντάσεις ακόμα δεν έχουν καταλαγιάσει.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα βγουν στην επιφάνεια όλα τα ταλέντα που διαθέτετε και αν εκμεταλλευτείτε ταυτόχρονα το χάρισμα που έχετε στην επικοινωνία, θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα στα επαγγελματικά σας σχέδια. Παράλληλα θα πετύχετε πρόοδο στον οικονομικό σας τομέα.


ΛΕΩΝ: Οι σωστές διασυνδέσεις με ανθρώπους που εξυπηρετούν τους στόχους σας θα έχουν μεγάλη σημασία, γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίσετε να εξυπηρετούνται και αυτοί από εσάς. Παρότι τα οικονομικά σας δεν θα έχουν την ίδια ταχύτητα με τα επαγγελματικά σας, σαφώς θα καλυτερεύσουν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καινούργιες ιδέες σε θέματα που σας απασχολούν θα σας βοηθήσουν πολύ, γι’ αυτό σκεφτείτε από τώρα κάποιες οικονομικές προοπτικές που θα αποδώσουν αργότερα. Κάποιες σχέσεις σας γίνονται καλύτερες ύστερα από έναν κραδασμό.


ΖΥΓΟΣ: Η μέρα λειτουργεί λίγο ανατρεπτικά όσον αφορά το κεφάλαιο των σχέσεων, αφού αναδεικνύει τις αδυναμίες -τις δικές σας ή των άλλων- και φανερώνει πιο καθαρά αν η εξιδανίκευση άξιζε. Δεν αποκλείεται κάποιες στιγμές να ανεβούν αρκετά οι τόνοι.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σχέσεις που είναι ταλαιπωρημένες είναι πιθανόν να μην προχωρήσουν στη συνέχεια. Θα παροτρυνθείτε να συνδυάσετε τον έρωτα με την εργασία, ώστε να ασκήσετε από κοινού τα καθήκοντά σας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Η δυνατότητα να φανερώσετε ή να βιώσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας είναι μια ένδειξη ωριμότητας και θάρρους από μέρους σας. Διαλέξτε τον σωστό τρόπο ανάπαυσης και όχι αυτόν που θα σας κρατάει σε εγρήγορση τις στιγμές που θέλετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ενεργητικότητά σας φαίνεται να είναι αρκετά μειωμένη κι εσείς αντί να φροντίσετε να την ενισχύσετε, είστε έτοιμοι να αντλήσετε και τα τελευταία αποθέματά της προκειμένου να κερδίσετε λίγες στιγμές επιτυχίας στον εργασιακό σας χώρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οπως φαίνεται, δεν καταλαβαίνετε πόσο εξαντλείτε τον εαυτό σας και θα χρειαστεί να επέμβουν τρίτα πρόσωπα ή συγκεκριμένες καταστάσεις για να σας το υποδείξουν. Μπορεί να μην είναι εύκολο να βάλετε μια τάξη, όμως τα ίδια τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να προχωρήσετε πιο προσεκτικά.


ΙΧΘΥΕΣ: Η αναδιοργάνωση ή οι αλλαγές στη δουλειά σας απαιτούν να βρείτε τρόπους ώστε τα οικονομικά σας όχι μόνο να σας απαλλάσσουν από αγωνιώδεις σκέψεις, αλλά και να σας στηρίζουν όποτε εμφανίζεται μια ευκαιρία βελτίωσης της επαγγελματικής σας θέσης.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...