Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Για το τρίτο στεφάνι πάει η Ιωαννίδου

Η ηθοποιός σκέφτεται να πει το «ναι» μετά την πρόταση γάμου από τον σύντροφο της (για δεύτερη φορά).

Πολύ κοντά στο τρίτο στεφάνι βρίσκεται η Μαρία Ιωαννίδου! Η δημοφιλής ηθοποιός έχει εδώ και οκτώ χρόνια σχέση με τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Κρητικό, ο οποίος μάλιστα της έκανε για δεύτερη φορά πρόταση να παντρευτούν.

«Για συναισθηματικούς λόγους απέναντι στον δεύτερο σύζυγό μου θα ήθελα να πεθάνω έχοντας το επώνυμο Ιωαννίδου – Γερμανού. Φυσικά δεν αλλάζεις πλέον επίθετο όταν παντρεύεσαι, αλλά για μένα έχει ιδιαίτερη σημασία. Δεύτερον, δεν ξέρω πώς θα το πάρει η κόρη του αείμνηστου δημοσιογράφου και συγγραφέα, η Ναταλία» λέει στην «Εspresso» εξηγώντας τους ενδοιασμούς της.

Η αλήθεια είναι ότι η 61χρονη σήμερα Μαρία Ιωαννίδου, η οποία έχει κάνει δύο γάμους στο παρελθόν (με πρώτο σύζυγο τον παρτενέρ της στον χορό Βαγγέλη Σειληνό και δεύτερο τον Φρέντυ Γερμανό), έχει βρει το άλλο της «μισό» στο πρόσωπο του 48χρονου γοητευτικού άντρα, που βρίσκεται στο πλευρό της τα τελευταία χρόνια. Πριν από τριάμισι χρόνια ο σύντροφός της της έκανε για πρώτη φορά την πρόταση να ενώσουν τις ζωές τους, αλλά εκείνη ήταν αρνητική. Η πρόταση επανήλθε -πιο επίμονα αυτή τη φορά- στο τραπέζι πριν από λίγο καιρό και, όπως μας λέει η αγαπημένη ηθοποιός και χορεύτρια, αυτή τη φορά το σκέφτεται σοβαρά να απαντήσει θετικά.

Ενας από τους λόγους που η Μαρία Ιωαννίδου βλέπει με καλό μάτι τον γάμο είναι ότι τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της επιθυμούν να υιοθετήσουν ένα παιδί και ελπίζουν πως με την επισημοποίηση της σχέσης τους θα αποκτήσουν σημαντικό αβαντάζ στη διαδικασία υιοθεσίας.

Ωστόσο μας ξεκαθαρίζει και τους λόγους που τη φρενάρουν σε αυτή την απόφαση. «Προς Θεού, δεν θέλω να παρεξηγηθώ! Οταν λέω ότι θέλω να πεθάνω ως Γερμανού δεν εννοώ τίποτα που έχει να κάνει με συμφέροντα και άλλα τέτοια ποταπά ελατήρια. Ο λόγος βρίσκεται στο ότι ο Φρέντυ με έχει “σημαδέψει” και ο θάνατός του μπορεί να μας χώρισε, δεν κατάφερε όμως να μειώσει τη μεγάλη αγάπη που του είχα. Η ζωή βέβαια συνεχίζεται κι εγώ δεν θα μπορούσα να μείνω μόνη.

Πόσο μάλιστα όταν βρήκα έναν τόσο καλό σύντροφο όπως είναι ο Δημήτρης, με τον οποίο είμαι μαζί εδώ και οκτώ χρόνια. Οπως ξέρετε, έχω περάσει πολλά, αρρώστιες και άλλα προβλήματα, και ο άνθρωπος αυτός με έχει στηρίξει πολύ. Δεν το κρύβω λοιπόν ότι αυτή τη φορά βρίσκομαι πολύ κοντά σε έναν νέο γάμο μαζί του».

«Η απόφασή μου δεν θα αρέσει στη Ναταλία»

Για το ποια περιμένει να είναι η αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού σε αυτή την απόφασή της η Μαρία Ιωαννίδου λέει: «Πιστεύω ότι δεν θα της αρέσει πάρα πολύ το να με δει παντρεμένη με έναν άλλο άντρα. Το Ναταλάκι το αγαπάω, ήμουν η γυναίκα του πατέρα της και νομίζω ότι με έναν νέο γάμο μου θα απομακρυνθούμε».

Να πούμε ότι η ηθοποιός -που το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει ένα οικονομικό πρόβλημα για το οποίο όμως δεν θέλει να μιλάει, αφού έχει πάρει τη δικαστική οδό- πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οίκος ευγηρίας: Η Ευτυχισμένη Δύσις», που παίζεται στο θέατρο Ορφέας. Υποδύεται δύο χαρακτήρες, την κόρη μιας τροφίμου στο γηροκομείο και μιας ώριμης κυρίας.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...