Καμία αντίδραση από Τόμας

Η φαρμακευτική αγωγή που ακολουθείται ώς τώρα στον νεαρό ηθοποιό δεν έχει αποδώσει.

Υστερα από δεκαπέντε ημέρες στη Εντατική του ΚΑΤ ο Τόμας Πρωτόπαπας εξακολουθεί και δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί ζωή. Μέσα από το νοσοκομείο, όπου συγγενείς και φίλοι του νεαρού ηθοποιού είναι κρεμασμένοι από τα χείλη των θεραπόντων ιατρών, με την ελπίδα ότι θα ακούσουν μια καλή είδηση που θα δώσει και αχτίδες ελπίδας, ο θείος του Τόμας, ο Γιώργος Πρωτόπαπας, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του νεαρού ηθοποιού επιβεβαιώνοντας, δυστυχώς, το χειρότερο σενάριο που τους βασάνιζε όλους αυτές τις ημέρες. Τα νέα που έρχονται από το ΚΑΤ είναι αρκετά δυσάρεστα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως η μάχη για τη υγεία του Τόμας θα εγκαταλειφθεί.

Το σενάριο πως όλοι θα ήθελαν να μην ισχύει ήταν οι διαφορετικές φαρμακευτικές αγωγές να μην καταφέρουν να προκαλέσουν κανένα ερέθισμα στον εγκέφαλο του ηθοποιού. Δυστυχώς, η θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε ο Τόμας δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, με συνέπεια ο εγκέφαλός του να μη δίνει κάποιο «σήμα» ή έστω κάποια ελάχιστη αντίδραση. Υστερα από αυτή την εξέλιξη υπήρξε η σχετική ενημέρωση από πλευράς ιατρών προς την οικογένεια του ηθοποιού, στην οποία έκαναν λόγο για το ενδεχόμενο μιας μακροχρόνιας αναμονής, αναφορικά με την εξέλιξη της υγείας του.

Να θυμίσουμε ότι όλο αυτό το διάστημα που ο Τόμας Πρωτόπαπας νοσηλεύεται στην Εντατική του ΚΑΤ δεν έχει αντιδράσει ακόμα σε καμία από τις τρεις διαφορετικές φαρμακευτικές αγωγές που του χορήγησαν οι γιατροί. Μεταξύ άλλων, ο θείος του Τόμας ξεκαθάρισε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση οι γιατροί να επιχειρήσουν να βγάλουν τη μηχανική υποστήριξη για να ελέγξουν τις αντιδράσεις του, αφού, αν βγάλουν τα μηχανήματα, το παιδί θα «φύγει».

Και μέσα σε όλα αυτά οι γονείς του ηθοποιού, με αφορμή την αναπαραγωγή ανυπόστατων πληροφοριών από διάφορα blogs και sites, αποφάσισαν  να κινηθούν νομικά σε όσους αναπαράγουν τέτοιου είδους «ειδήσεις» για να μπει ένα τέλος στην παραφιλολογία αναφορικά με την υγεία του παιδιού τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ