Δράση Σαμαρά σε όλη την Ελλάδα!

Ο πρωθυπουργός σχεδιάζει περιοδείες, ομιλίες και επαφές με «γαλάζιους» υποψηφίους ανά την Ελλάδα.

Ο φάκελος «αυτοδιοικητικές εκλογές» απασχολεί έντονα τον πρωθυπουργό, ο οποίος αναλαμβάνει δράση με στόχο να συσπειρώσει τους «γαλάζιους» ψηφοφόρους – ειδικά στις Περιφέρειες και τους δήμους όπου έχει ξεσπάσει «αντάρτικο». Ετσι το αμέσως προσεχές διάστημα σχεδιάζει περιοδείες, ομιλίες και επαφές με υποψηφίους που υποστηρίζει η Ν.Δ. ανά την Ελλάδα.


Χθες ο Αντώνης Σαμαράς είχε σύσκεψη στο Μαξίμου με τους βουλευτές που εκλέγονται στην Κ. Μακεδονία. Στόχος της συνάντησης ήταν να δοθεί μήνυμα πανστρατιάς εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών στην περιφέρεια, όπου -πλην του επίσημου υποψηφίου Γιάννη Ιωαννίδη- κατεβαίνει και ο «αντάρτης» Απόστολος Τζιτζικώστας, τον οποίο στηρίζουν οι ΑΝ.ΕΛ. Σε αυτή συμμετείχε και ο κ. Ιωαννίδης, καθώς και ο γραμματέας της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος. Αμέσως μετά το τέλος της ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Ιωαννίδης δήλωσε ότι η στήριξη είναι σίγουρη.


Στο μεταξύ, πρόταση-πρόσκληση στον Γιώργο Καμίνη (τον οποίο στηρίζει το ΠΑΣΟΚ) να περπατήσουν μαζί στην Αθήνα και να δείξει ο καθένας το έργο του απηύθυνε ο «αντάρτης» Νικήτας Κακλαμάνης.


«Επειδή ο κ. Καμίνης έκανε δήλωση ότι παρέλαβε την Αθήνα στη χειρότερη κατάσταση μετά τη γερμανική Κατοχή, προτείνω: να περπατήσουμε μαζί στην Αθήνα, να του δείξω τα έργα που έγιναν την περίοδο της δημαρχίας μου και να μου δείξει αυτός τα δικά του».


Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος χθες μετέβη στο Μαξίμου και είχε συνεργασία εξήντα λεπτών με τον πρωθυπουργό, στον οποίο παρουσίασε το πρόγραμμά του.


Στον Πειραιά ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος σε σταυρούς Γιάννης Μελάς υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου. Πιθανότατα ο κ. Μελάς να είναι ο εκλεκτός των ΑΝ.ΕΛ. για τη διεκδίκηση του δήμου.


ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ