Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Στην τσιμπίδα της ΑΑΔΕ τραγουδιστής και οι δύο συνεταίροι του!

Ακόμα μία ηχηρή περίπτωση εκτεταμένης φοροδιαφυγής αποκάλυψαν οι... Ράμπο...

Γιάννης Φέρτης: «Έφυγε» σε ηλικία 83 ετών ο ηθοποιός!

«Ηθοποιός σημαίνει φως» ερμήνευε κάποτε ο μεγάλος Δημήτρης Χορν,...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 15 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείχνετε περισσότερο από όσο πρέπει ότι σας ενοχλεί...

Κυριακή 23/2/2014

Κεφάλαιο «οικονομία», για Ζυγούς χωρίς εγωισμούς



ΚΡΙΟΣ
Η θέλησή σας μαζί με το πεπρωμένο σας θα σας δημιουργήσουν μια σύγχυση, αλλά το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα είναι βολικό και ευχάριστο. Οι δεσμευμένοι, εκτιμώντας το συναίσθημα της αμοιβαίας εκτίμησης, θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάτε ότι μέσα σε αυτή τη σχέση δεν πρέπει να είστε καταπιεστικοί, αλλά αντίθετα να αφήνετε περιθώρια ελευθερίας κινήσεων. Ξεπεράστε τις ανάγκες και τις κτητικότητες, τώρα που ξέρετε και εκτιμάτε καλύτερα τη σημασία του αυθόρμητου έρωτα και τη φυσικότητας που θα έπρεπε να τον διακρίνει. Η κατανόηση και η υπομονή χωρίς πείσματα και αντιπαραθέσεις μπορούν να κάνουν το θαύμα τους και να φέρουν την αίσθηση μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας. Η αισιοδοξία ως προς το μέλλον της σχέσης σας θα επηρεάσει θετικά τη διάθεσή σας και θα έχετε ένα ασυγκράτητο ερωτισμό.



ΤΑΥΡΟΣ
Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για να ξεπεραστούν οι οποιεσδήποτε επιπολαιότητες και να σταθεροποιήσετε την ερωτική σας ζωή. Η μέρα  για τα επενδυτικά σας ζητήματα είναι ιδιαίτερα θετική, αλλά δεν πρέπει να ενεργείτε ακολουθώντας πάντα την πεπατημένη οδό. Η εκμάθηση κάποιων νέων συστημάτων θα έχει επιτυχή έκβαση, ενώ ενδέχεται μια συνεργασία να σας βοηθήσει πολύ. Συνειδητοποιήστε πως το οικονομικό σας μέλλον χτίζεται στο παρόν, οπότε μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι και μην περιμένετε παθητικά. Εκμεταλλευτείτε την άνεση που θα έχετε με τους άλλους για να βάλετε σε εφαρμογή αυτά που επιθυμείτε, χωρίς όμως να γίνεστε ακραίοι ή παράλογοι στις απαιτήσεις σας, γιατί έτσι δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Κρατήστε τους τύπους και τις ισορροπίες για να μη δημιουργηθούν εντάσεις που θα χαλάσουν το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Κρατήστε ζωντανές τις ιδέες σας που έχουν γερές βάσεις και αρχίστε να εμπιστεύεστε τις επιλογές σας. Μην αφήσετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείψουν και μην τα παρατήσετε, γιατί θα βγείτε σημαντικά κερδισμένοι σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι σχέσεις με τους συνεταίρους και συνεργάτες σας θα είναι αρμονικές και παραγωγικές, γι’ αυτό επιβάλλετε να υιοθετήσετε μια διπλωματική συμπεριφορά. Εξισορροπήστε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές πλευρές της ζωής σας για να ενισχύσετε την επιθυμία σας να μην εμπλέκεστε σε καταστάσεις που περιορίζουν την ελευθερία σας. Ισως να έρθετε αντιμέτωποι με αναμνήσεις από το παρελθόν που θα σας κάνουν να νιώσετε έτοιμοι να ξαναβάλετε ανθρώπους και αξίες στη ζωή σας που είχατε απορρίψει. Αποφύγετε να δανείσετε, να δανειστείτε ή να ρευστοποιήσετε περιουσιακά στοιχεία, καθώς το ρίσκο που θα πάρετε είναι μεγάλο.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί η διαίσθησή σας να είναι ικανή να σας προφυλάξει από παγίδες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να προστατευτείτε. Πρέπει να διαχειριστείτε τις σχέσεις σας με ρεαλισμό, μια που ήδη έχετε καταλάβει ότι τουλάχιστον στις επαγγελματικές κάποιοι εκμεταλλεύονται την υποχωρητικότητά σας, που όμως στην πραγματικότητα δεν έχει τόσο αθώα κίνητρα όσο θέλετε να δείχνετε. Αισθανθείτε πιο εδραιωμένοι και δείξτε τις πραγματικές σας προθέσεις. Η φιλοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία, αλλά εξαρτάται πώς θα τη χρησιμοποιήσετε για να μείνετε αγαπητοί. Σίγουρα δεν είστε και από τους ευκολότερους ανθρώπους για να ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες οι οποίες θα εξελιχθούν σε φιλίες, αλλά αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε. Να είστε ευγενείς και διπλωμάτες, χωρίς να παρασύρεστε ή να ενθουσιάζεστε εύκολα. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, συναναστραφείτε κόσμο και παράλληλα διατηρήστε τις ίδιες παλιές σας φιλίες.



ΛΕΩΝ
Κάντε κάποιες αλλαγές στις συνήθειες και στις απόψεις σας, πρώτον, για να εντυπωσιάσετε κάποια άτομα και, δεύτερον, γιατί δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στη γοητεία που θα εκπέμψουν κάποιοι που θα εισβάλουν ορμητικά στη ζωή σας. Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να μην εκθέσετε την υγεία σας σε κινδύνους. Κάντε οικονομία δυνάμεων για να αποφύγετε την υπερκόπωση και τα νεύρα. Ηρεμία, ύπνος και αρκετές δόσεις ψυχαγωγίας θα είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Η ενασχόληση με τον εαυτό σας θα σας ωφελήσει ψυχολογικά και θα αναδείξει τη γοητεία σας. Φροντίστε τον οργανισμό σας και δώστε του τα περιθώρια να ξεσπάει και να εκτονώνεται. Η πείρα σάς έχει διδάξει να ελίσσεστε σωστά και να είστε πλήρως υπεύθυνοι για τις κινήσεις σας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή ακριβώς είναι η καλύτερη περίοδος για να προχωρήσετε επιτέλους σε μια εκ βάθρων αναδιοργάνωση. Επιλέξτε, λοιπόν, τον κύκλο ανθρώπων που μπορεί να σας βοηθήσει και να σας υποστηρίξει στην επίτευξη των στόχων σας. Παράλληλα, φροντίστε να προωθήσετε μακροπρόθεσμες επενδύσεις και δεν θα χάσετε. Είναι σημαντικό, ωστόσο, πρωτίστως να κατασταλάξετε ως προς τις κινήσεις που θέλετε να κάνετε, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν πειραματιστείτε. Για να πετύχετε, φροντίστε να μη μένετε μόνο στην επιφάνεια, αλλά να κάνετε αναλύσεις όσον αφορά τις λεπτομέρειες.



ΖΥΓΟΣ
Οργανώστε τη δουλειά σας για να σας μείνουν περισσότερες ώρες για ψυχαγωγία και επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν σε νέα ξεκινήματα, όμως προσέξτε, αφού η προσκόλληση στο εγώ σας φέρνει εγωισμό και καταπίεση στις σχέσεις. Οπως φαίνεται, τίποτα δεν σας εξυπηρετεί και καλό θα ήταν να επανεξετάσετε τις βάσεις που θέτετε ειδικά στις φιλίες σας, ώστε να υπάρχει ισοτιμία, αμοιβαία αναγνώριση και κατανόηση. Νιώθετε ανανεωμένοι, είστε πιο συνεργάσιμοι και έχετε τη διάθεση να σκεφτείτε θετικά το θέμα των σχέσεων ή τον δεσμό σας. Η γνώμη που έχει για εσάς το αγαπημένο σας πρόσωπο θα παίξει καθοριστικό ρόλο, ενώ οι αδέσμευτοι θα προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αναλύστε τα συναισθήματά σας με νηφαλιότητα, προσέχοντας τις αλλαγές στη διάθεσή σας, γιατί είναι κρίμα να γκρεμίσετε ό,τι χτίσατε. Απελευθερωθείτε από ορισμένα πράγματα και ιδέες και εμβαθύνετε περισσότερο στις καταστάσεις κάνοντας επανεκτιμήσεις. Εσείς που δεν έχετε μια σταθερή σχέση φαίνεται πως θα μπορέσετε να αποζημιωθείτε για τις δυσκολίες που περάσατε. Η αίσθηση ελευθερίας που θα νιώθετε θα σας κάνει να απαλλαγείτε από αναμνήσεις ή να συγχωρήσετε κάποιον που σας απογοήτευσε και να κάνετε μια καινούργια αρχή για να δοκιμάσετε και πάλι την τύχη σας στον ερωτικό τομέα. Βέβαια, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξαναβρεθείτε με παλιές αγάπες και να ανακαλύψετε πως υπάρχουν ακόμα συναισθήματα που σας συνδέουν. Η κρίση σας για το αν ταιριάζετε θα είναι σαφώς πιο ρεαλιστική, ενώ θα μπορέσετε να προσεγγίσετε με ευαισθησία και ευθύτητα το πρόσωπο που θέλετε και να του δείξετε πώς είστε τώρα.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κατανόηση και η συνεννόηση είναι εφικτές, αρκεί βέβαια να το επιδιώξετε και εσείς. Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι είναι ένα ταξίδι ρομαντικό, μακριά από τις καθημερινές τριβές και υποχρεώσεις. Το ενδιαφέρον που θα δείξετε στον σύντροφό σας θα φέρει μια γλυκιά συνύπαρξη και η ατμόσφαιρα θα είναι ζεστή και ευχάριστη, ενώ η αίσθηση σιγουριάς που θα πάρετε θα σας βοηθήσει ακόμα και στις προσπάθειές σας για αναγνώριση στον επαγγελματικό σας τομέα. Οπως και να έχει, η αγάπη υπάρχει στη ζωή σας, γι’ αυτό απογειωθείτε και απολαύστε την. Επειδή μέχρι τώρα φροντίζατε να είστε μονίμως απασχολημένοι με τα επαγγελματικά σας θέματα, ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε και με τα οικογενειακά σας που έχετε αφήσει στην άκρη.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ετσι κι αλλιώς, σας χρειάζεται ξεκούραση τόσο σωματική όσο και ψυχική, αφού είστε επιφορτισμένοι με τις εξελίξεις που τρέχουν. Ξεκουραστείτε για να μαζέψετε την ενέργεια που σας λείπει και να ξαναγίνετε και πάλι δυνατοί και ακμαίοι. Διατηρήστε ένα επίπεδο στις συζητήσεις, στις συναντήσεις καις τις επαφές σας για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, ενώ θα έχετε όμορφες στιγμές στη συναισθηματική σας ζωή. Οσοι παραμένετε αδέσμευτοι, οι πιθανότητες να ανακαλύψετε το άλλο σας μισό θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Κρατήστε χαμηλούς τόνους για να μη δυσκολέψετε τα πράγματα και δημιουργήσετε ψυχρότητα ανάμεσά σας. Φροντίστε η επαγγελματική σας δράση να μην ξεπερνάει τα επιτρεπτά όρια, όσο αποφασισμένοι και να είστε για τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελιχθείτε πιο ευέλικτα, αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα που καίνε, ειδικά όταν αυτά θα αφορούν άλλους που δεν έχετε τη σύμφωνη γνώμη τους. Θα επηρεαστεί αρνητικά η ψυχολογία σας, με αποτέλεσμα να είστε αρκετά ευέξαπτοι με τους άλλους. Οι συγκρούσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας χώρου θα είναι αναπόφευκτες και αν δεν μπορείτε να σιωπήσετε, τουλάχιστον κρατηθείτε μακριά από πειρασμούς που μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις σας. Υπάρχουν ακόμα αρκετές δυσκολίες να περάσετε, ώστε να πάψετε να νιώθετε απογοητευμένοι από προβλήματα που συναντάτε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Μην προβείτε σε ριψοκίνδυνες ενέργειες, όπως επενδύσεις ή δάνεια, αλλά φροντίστε τα χρήματα που έχετε να είναι ασφαλή.



ΙΧΘΥΕΣ
Η διπλωματία είναι ένα ταλέντο που εσείς δεν το διαθέτετε στο μέγιστο βαθμό και χρειάζεται να το εξασκήσετε για να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με τα αρνητικά συναισθήματα των άλλων. Οι δύσκολοι πλανητικοί συνδυασμοί που υπήρξαν έφεραν συχνά εκρηκτικές καταστάσεις στις σχέσεις με τα οικεία σας πρόσωπα. Η αιχμηρότητα που έχετε θα επηρεάζει λίγο πολύ τις οικογενειακές σας σχέσεις. Προτού εκφράσετε πόσο τους αγαπάτε ή πόσο σάς έχουν θυμώσει με τις παρεμβάσεις τους, ακούστε τις απόψεις και τις ανάγκες τους. Με αμεσότητα θα καταφέρετε να εκφράσετε καλύτερα αυτά που θέλετε και θα βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, γιατί θα διαισθάνεστε ότι δεν θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, ακριβώς γιατί δε θα έχετε την πρόθεση να μειώσετε κανέναν. Οι γνωριμίες που θα έχετε θα είναι πολλές, κάποιες ευχάριστες, κάποιες προκλητικές και κάποιες αρκετά χρήσιμες.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...