Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Φουλάρει για γάμο ο Χάμιλτον

Το ασφυκτικό πρέσινγκ του πιλότου της Formula 1 στη Νικόλ Σέρζινγκερ μετά την επανασύνδεσή τους για να παντρευτούν και η άρνηση της 35χρονης.

Εκείνος θέλει να παντρευτεί, εκείνη όχι. Η Νικόλ Σέρζινγκερ και ο Λιούις Χάμιλτον είναι πάλι μαζί και φαίνεται ότι η σχέση τους πάει καλά. Η 35χρονη τραγουδίστρια έχει μάλιστα μεταφέρει τα πράγματά της στο σπίτι του πιλότου της Μερσέντες στο Μονακό και έχει εγκαταλείψει την Αγγλία, αφού όταν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της, ζει πια στο πριγκιπάτο για να είναι στο πλευρό του αγαπημένου της.


Από αυτό έως το να παντρευτεί όμως υπάρχει μεγάλη διαφορά. Και ο Χάμιλτον συναντά μπροστά του έναν τοίχο σε όλες τις προτάσεις γάμου που έχει κάνει στην όμορφη τραγουδίστρια, αφού τρεις φορές έχει εισπράξει ήδη αρνητική απάντηση!
Ο 29χρονος θέλει απεγνωσμένα να επισφραγίσει τη σχέση του με τη Σέρζινγκερ και είναι διατεθειμένος να ξοδέψει μια περιουσία για να παντρευτεί την αγαπημένη του το καλοκαίρι. Εκείνη όμως είναι επιφυλακτική και λέει «όχι» σε όλες τις προτάσεις του Αγγλου οδηγού.


«Εκείνος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να την έχει κοντά του και συνεχίζει τις προσπάθειές του προκειμένου να την κάνει να πει το “ναι” και να παντρευτούν» αποκάλυψε στην «Daily Mail» άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού. «Εκείνη το παίζει δύσκολη. Θεωρεί ότι αν κρατάει τον Λιούις σε απόσταση, θα τη σέβεται περισσότερο και δεν θα τη θεωρεί δεδομένη, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν».


Οπως αναφέρει μάλιστα η εφημερίδα, ο Χάμιλτον, που έχει αποφασίσει ότι πρέπει τον Αύγουστο να γίνει πάση θυσία ο γάμος, κάνει ετοιμασίες! Η διακοπή της Φόρμουλα 1 για τρεις εβδομάδες είναι αρκετός χρόνος για να παντρευτεί το ζευγάρι και να περάσει λίγο χρόνο μαζί, όμως πρέπει πρώτα να πει το «ναι» η νύφη. «Η Νικόλ συνεχώς αρνείται και ζητάει χρόνο να το σκεφτεί» δηλώνει η ίδια πηγή στην εφημερίδα.


Η αλήθεια είναι ότι ο Χάμιλτον έχει προβληματιστεί από τις συνεχείς αρνήσεις της συντρόφου του, η οποία πριν από περίπου ένα χρόνο είχε ζητήσει τον χωρισμό, επειδή φοβόταν πολύ τις δεσμεύσεις. Ωστόσο, παρά την επιμονή της στις αρνήσεις, ο 29χρονος οδηγός είναι σίγουρος ότι η αγαπημένη του θα υποκύψει και θα πει το πολυπόθητο «ναι» μέσα σε έναν δυο μήνες, οπότε οι ετοιμασίες του γάμου που σχεδιάζει (επί χάρτου προς το παρόν) δεν θα πάνε χαμένες.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...