Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου χειροτονήθηκε αρχιμανδρίτης

Σε κλίμα συγκίνησης έγινε χθες, Κυριακή, η χειροτονία σε...

Τα νέα στοιχεία στη δίκη του παιδιάτρου που κατηγορείται πως ασέλγησε σε...

Στις 14 Μαΐου αναμένεται να συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό...

Πώς δημιουργήθηκε το φαινόμενο με δεκάδες σμήνη παπαγάλων να κατακλύζουν πάρκα και...

Τα τελευταία χρόνια ένα πολύχρωμο θέαμα με τροπικούς «μετανάστες»...

Λιμουζίνες, γούνες και στρας στην πλατεία των «λαθραίων»!

Το βράδυ της 19ης Φεβρουαρίου δεν πίστευαν όσα έβλεπαν στα μάτια τους οι περαστικοί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου, στο ύψος της πλατείας Βικτωρίας, στην παλιά, καλή συνοικία της Αθήνας που όμως τα τελευταία χρόνια έχει πληγεί από την οικονομική κρίση και την επέλαση των λαθρομεταναστών.

Το βράδυ της 19ης Φεβρουαρίου δεν πίστευαν όσα έβλεπαν στα μάτια τους οι περαστικοί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου, στο ύψος της πλατείας Βικτωρίας, στην παλιά, καλή συνοικία της Αθήνας που όμως τα τελευταία χρόνια έχει πληγεί από την οικονομική κρίση και την επέλαση των λαθρομεταναστών. Λιμουζίνες, μακριές τουαλέτες, σμόκιν ,κοσμήματα πολλών καρατίων, γαλαζοαίματοι προσκεκλημένοι από τη Γηραιά Αλβιώνα, όπως ο ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Μάικλ του Κέντ, και Ελληνίδες σταρ -από την Αννα Βίσση έως τη Ρούλα Κορομηλά- είχαν την τιμητική τους στην υποβαθμισμένη περιοχή.

Οι καλεσμένοι του φιλανθρωπικού gala με γεύση από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, που οργάνωσε η Χρυσάνθη Λαιμού και το σωματείο της Life Action Trust, πέρασαν την είσοδο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου δίνοντας άλλο χρώμα στην περιοχή. Το γεμάτο λάμψη και πολυτέλεια gala με το μοναδικό δείπνο παρουσίασε η Ρούλα Κορομηλά, αλλά την παράσταση έκλεψε η Αννα Βίσση που τραγούδησε αφιλοκερδώς για το έργο του Life Action Trust. Και δεν ήταν η πρώτη της φορά, καθώς η Αννα το 2001 είχε τραγουδήσει το «Happy birthday» στον πρίγκιπα Κάρολο, σε εκδήλωση στη Βρετανική Ακαδημία, το 2007 στο γκαλά του σωματείου στo Royal Opera House, στο Covent Garden (με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Λονδίνου), αλλά και το 2008 στο Kensington Palace.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τα εισιτήρια, τους λαχνούς και τους ευαισθητοποιημένους χορηγούς της εκδήλωσης (η πρόσκληση στοίχιζε 75 στερλίνες το άτομο) διατέθηκαν για την ενίσχυση του σωματείου της Χρυσάνθης Λαιμού, το οποίο -μεταξύ άλλων- στηρίζει τα όνειρα νεαρών Ελλήνων καλλιτεχνών που επιθυμούν να σπουδάσουν στο εξωτερικό. Παράλληλα συνδράμει οικονομικά και ηθικά πολλούς άλλους φιλανθρωπικούς οργανισμούς και στέκεται πολύτιμος αρωγός σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, ειδικά αυτή την περίοδο της μεγάλης οικονομικής κρίσης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...