Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Η μανικιουρίστα που θέλει να γίνει Αλίκη!

Τα σχέδια της Θέκλας Καμπουρέλη για τον ρόλο της Βουγιουκλάκη και η οντισιόν για το «Just the 2 of us».

Σε διπλό καλλιτεχνικό ταμπλό η πιο διάσημη ποδολόγος, την οποία εδώ και πολλά χρόνια βλέπουμε στα τηλεοπτικά κανάλια. Η Θέκλα Καμπουρέλη, γνωστή με το όνομα Τέτα, έχει συμμετάσχει σε δύο διαφορετικές οντισιόν αναζητώντας τη δική της θέση στον χώρο της showbiz. Το πρώτο δοκιμαστικό που πέρασε έχει να κάνει με την εταιρία παραγωγής η οποία αναζητεί τη γυναίκα που θα ενσαρκώσει την αείμνηστη εθνική σταρ Aλίκη Βουγιουκλάκη σε μελλοντική θεατρική παραγωγή. Και το δεύτερο με την επιλογή των καλλιτεχνών και των celebrities που θα συμμετάσχουν στον νέο κύκλο του talent show «Just the 2 of us», το οποίο θα παρουσιάσει η Ζέτα Μακρυπούλια.


«Διάβασα στην εφημερίδα σας ότι αναζητείται μια γυναίκα με τα χαρακτηριστικά της Αλίκης, που να μην είναι ηθοποιός ή τραγουδίστρια, για να συμμετάσχει αρχικά σε έναν διαγωνισμό τύπου talent show, ο οποίος θα προβληθεί στην τηλεόραση. Πήγα λοιπόν στην οντισιόν και μπορώ να σας πω ότι οι άνθρωποι που με είδαν έμειναν ικανοποιημένοι. Τραγούδησα το “Τράβα μπρος” κι έπαιξα και ένα κομμάτι από ταινία της Αλίκης, που άρεσαν πολύ και μου έδωσαν πολλές ελπίδες ότι, όταν γίνει αυτός ο τηλεοπτικός διαγωνισμός, θα είμαι και εγώ μία από τις τελικές υποψήφιες για τον ρόλο. Πιστεύω πάρα πολύ ότι μπορώ να τα καταφέρω. Τους το είπα κιόλας! “Θέλω να το κάνω πάρα πολύ και ο άνθρωπος που ψάχνετε είμαι εγώ”» αποκαλύπτει η Τέτα, η οποία φέτος συνεργάζεται και πάλι στο «Πρωινό mou».


Η Τέτα είναι τόσο σίγουρη γι’ αυτό που θέλει να κάνει και δεν την ενδιαφέρει το τι θα πουν κάποιοι σχετικά με το πώς «κολλάει» η βασική της επαγγελματική ιδιότητα, της μανικιουρίστας, με την υποκριτική και το τραγούδι. «Εγώ ξέρω πολύ καλά ποια είμαι ως ποδολόγος και δεν με ενδιαφέρουν τα κακόβουλα σχόλια. Δεν πάω να φάω τη δουλειά κανενός ηθοποιού, αφού η οντισιόν γίνεται μόνο με πρόσωπα που δεν ασχολούνται επαγγελματικά με τα καλλιτεχνικά. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο συγκεκριμένος ρόλος της Αλίκης. Πιστεύω ότι μπορώ να την υποδυθώ με τον καλύτερο τρόπο. Αλλωστε, από παιδάκι μου λέγανε ότι έχω κάτι από την Αλίκη και μέχρι σήμερα πολλές πελάτισσές μου με φωνάζουν Αλίκη, γιατί λένε ότι της μοιάζω όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και στα σκέρτσα».


Οσον αφορά την επιθυμία της να συμμετάσχει στο «Just the 2 of us», η ίδια δεν θέλει να πει κάτι περισσότερο από το ότι της αρέσει πολύ αυτό το σόου και θα ήθελε διακαώς να πάρει μέρος.
Η Τέτα Καμπουρέλη δεν είναι ουρανοκατέβατη στη showbiz, όπως ίσως νομίζουν κάποιοι. Οταν ήταν μικρή ασχολήθηκε με το θέατρο ως παιδί-θαύμα σε παραστάσεις με επικεφαλής τον γνωστό ηθοποιό Ντίνο Δουλγεράκη και παρτενέρ τον τότε επίσης μικρό φίλο της Χρήστο Βλαχάκη, που δεν είναι άλλος από τον μετέπειτα τραγουδιστή Χρήστο Δάντη. «Το καλλιτεχνικό μικρόβιο το κληρονόμησα από τη μητέρα μου, η οποία διαθέτει πολύ ωραία φωνή, όμως μεγαλώνοντας διάλεξα άλλο επαγγελματικό δρόμο. Γιατί λοιπόν να μην κάνω σήμερα πραγματικότητα τα όνειρα που είχα ως παιδί και τα άφησα στη μέση;» αναρωτιέται η διάσημη μανικιουρίστα.


Οι διάσημες πελάτισσες και το ευχαριστώ στη Ρούλα Κορομηλά


Η Τέτα Καμπουρέλη έμαθε την τέχνη του μανικιούρ-πεντικιούρ πριν από 30 και πλέον χρόνια δίπλα σε μια διακεκριμένη του είδους επαγγελματία, τη φημισμένη ποδολόγο κυρία Λίζα, που είχε μαγαζί στο Κολωνάκι και διάσημους πελάτες και πελάτισσες, όπως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ιόλας. «Πιστεύω ότι κι εγώ σήμερα είμαι από τις καλύτερες ποδολόγους της Ελλάδας κι αυτό οφείλεται στην τέχνη μου που πάντα φροντίζω να την εμπλουτίζω με νέες γνώσεις». Προτού εγκατασταθεί στο τεράστιο σαλόνι ομορφιάς που έχει φτιάξει τα τελευταία 10 χρόνια στον Χολαργό έκανε έναν προσωπικό αγώνα για να καταξιωθεί στο είδος και να αποκτήσει διάσημες πελάτισσες, όπως είναι οι Αννα Βίσση, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δέσποινα Βανδή, Ελλη Κοκκίνου. «Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Ρούλα Κορομηλά, γιατί εκείνη με πρωτοέβγαλε στο “γυαλί”» τονίζει η ίδια.


Η Τέτα έχει να αφηγηθεί διάφορα παράξενα περιστατικά. «Δύο κυρίες βρέθηκαν δίπλα δίπλα κάνοντας μανικιούρ. Κάποια στιγμή μια μύγα προσγειώνεται στον ώμο της μιας. Θεωρώντας ότι ενοχλεί την πελάτισσά μου, σηκώνομαι να τη διώξω. Στη μέση όμως της κίνησης με σταματάει η φωνή της δεύτερης: “Αχ, καλέ, κυρία Τέτα, σας παρακαλώ, μην τη σκοτώσετε. Είναι ο παππούς μου που πέθανε αυτές τις μέρες και ακόμη γυρίζει γύρω μας”. Πράγματι δεν τη σκότωσα, αλλά με χιούμορ συνέστησα στην κυρία να πει στον παππού της να φύγει γιατί μας ενοχλεί. Η κυρία το έκανε και, δεν θα το πιστέψετε, η μύγα εξαφανίστηκε».


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ – Φωτ.: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...