Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Κάτι τρέχει (;) με Βίκυ και Κρασσά

Η νέα τους κοινή εμφάνιση έβαλε πάλι φωτιές στις φήμες ότι είναι ζευγάρι.

Μία κοινή κοσμική εμφάνιση ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει ακόμη περισσότερο (και να ενισχύσει) τις φήμες που θέλουν τη Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά να είναι το νέο ζευγάρι της πόλης. Το top model και ο επιχειρηματίας γνωστής αλυσίδας ζαχαροπλαστείων εμφανίστηκαν μαζί στη φιλανθρωπική εκδήλωση του Life Action Trust που πραγματοποιήθηκε προχθές στο Μουσείο Αυτοκινήτου.


Η Βίκυ Καγιά πιο όμορφη από ποτέ επέλεξε για την περίσταση ένα μαύρο παντελόνι με εκκεντρικό τοπ, συνδυασμένα με λευκό σακάκι και in fashion πέδιλα, ενώ ο Ηλίας, που φημίζεται για το στιλ του, φορούσε ένα all time classic κοστούμι. Οι δυο τους ήταν αρκετά άνετοι μπροστά στους φωτογραφικούς φακούς και δεν έδειχναν να προβληματίζονται όταν τους φωτογράφιζαν μαζί. Υπήρξαν δε καρέ στα οποία η γλώσσα του σώματος της Βίκυς έδειχνε ότι ο Ηλίας μπορεί να είναι και κάτι παραπάνω από απλός φίλος.


Μην ξεχνάμε ότι το μοντέλο και ο επιχειρηματίας συνεργάστηκαν πριν από λίγο καιρό, αφού εκείνη αποτέλεσε την πρώτη επιλογή των ανθρώπων της εταιρίας του Κρασσά (ενδεχομένως του ίδιου κυρίως), καθώς έκριναν ότι η λαμπερή εικόνα της ταιριάζει ιδανικά στο καινοτόμο προφίλ των καταστημάτων. Τότε η Βίκυ είχε φωτογραφηθεί ως άλλη Τζέσικα Λανγκ κοιτώντας με λατρεία στα μάτια τον δικό της σοκολατένιο Κινγκ Κονγκ.


Οι φήμες για πιθανή σχέση του μοντέλου με τον Mr Fresh άρχισαν πριν από περίπου τρεις μήνες, όταν η παρέα που έκαναν (όπως μας είχε πει τότε η Βίκυ, είναι πολύ φίλη του Ηλία και της αδερφής του, της Βαλεντίνης) έγινε ακόμη πιο στενή, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους είχε «συλλάβει» σε περιπάτους τους στα βόρεια προάστια.


Πάντως, η εμφάνισή τους στο Μουσείο Αυτοκινήτου δεν έμεινε ασχολίαστη, ωστόσο ο σκοπός της βραδιάς δεν άφησε περιθώρια για… κους κους. Να πούμε ότι η κοινωφελής οργάνωση Life Action Trust προσφέρει στους νέους καλλιτέχνες υποτροφίες αλλά και επαγγελματική αποκατάσταση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στο event που διοργανώθηκε οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν live την Αννα Βίσση, ξενάγηση στους χώρους του μουσείου, να δειπνήσουν και να παρακολουθήσουν μία δημοπρασία την οποία συντόνισε η Ρούλα Κορομηλά.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...