Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ταλέντο σε όλα του!

Ο ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης εξηγεί πώς συνδυάζει με επιτυχία την τηλεόραση, το θέατρο και την παρουσία του κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά».


Ο Ευθύμης Ζησάκης δεν είναι απλώς ακόμη ένας ηθοποιός που μπήκε στην τηλεόραση. Ο 28χρονος ζεν πρεμιέ έχει πλούσιο βιογραφικό, αφού τελειώνοντας το σχολείο ολοκλήρωσε και την αθλητική του καριέρα στην κολύμβηση και έπειτα έφυγε για την Ιταλία προκειμένου να σπουδάσει Ιατρική. Ομως τελικά δεν ήταν αυτό που πραγματικά ήθελε κι έτσι έπειτα από περίπου ενάμιση χρόνο επέστρεψε στην Αθήνα για να σπουδάσει στη δραματική σχολή του Ωδείου Αθηνών, ενώ προκειμένου να διευρύνει τις γνώσεις του παρακολούθησε και σεμινάρια Comedia dell’arte.


Στη συνέχεια συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις, μεταξύ αυτών «Κόλαση» του Romeo Castellucci, «Αμλετ», «Μέδουσα» του Θωμά Μοσχόπουλου, «Πάττυ Χύμα» του Αντώνη Καλογρίδη (3ο Low Budget Festival). Πέρυσι τον χειμώνα αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του με το «Kabana Show», στο οποίο όχι μόνο έπαιξε αλλά είχε την επιμέλεια των κειμένων και της σκηνοθεσίας. Τηλεοπτικά τον απολαύσαμε στη σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου» του Αλέξανδρου Ρήγα που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, ενώ το καλοκαίρι που μας πέρασε δοκίμασε τις ικανότητές του και ως παρουσιαστής στους «ΠΕΔΕΣ» του Alpha.


Οπως φάνηκε, άρεσε πολύ στους υπευθύνους του καναλιού, γι’ αυτό και η συνεργασία τους συνεχίστηκε ως μέλος της ομάδας του «Μες στην καλή χαρά» τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Μέχρι πριν από λίγες ημέρες έπαιζε στο «Σπίτι του Φρανκενστάιν», ενώ αυτό το διάστημα κάνει εντατικές πρόβες για την παράσταση «Flert», η οποία θα ανέβει στο Yolo στο Γκάζι. Δεν αποχωρίζεται την κιθάρα του, αφού και στη ραδιοφωνική εκπομπή που έχει με την Κατερίνα Ζαρίφη πολλά πρωινά παίζει live κομμάτια.


Πώς επέλεξες να κάνεις τηλεόραση και μάλιστα ως παρουσιαστής;
Η αρχή έγινε με τους «ΠΕΔΕΣ». Ηταν μια εκπομπή που ήταν κοντά στα θέλω μου. Η παρουσίαση προέκυψε ως μια επαφή με τον κόσμο. Προσπαθώ να κάνω τον κόσμο να περνάει καλά. Γιατί και ως ηθοποιός αυτή είναι η δουλειά μας.


Τι είναι αυτό που δεν θα έκανες στην τηλεόραση;
Δεν θα έκανα κάτι το οποίο θα πίστευα ότι δεν με αντιπροσωπεύει. Δεν θα μπορούσα να το υποστηρίξω και δεν θα ένιωθα καλά εγώ μέσα σε αυτό.


Πώς είναι η παρέα του «Μες στην καλή χαρά»;
Αυτό που επικρατεί είναι η διαφορετικότητα. Ο καθένας μας έχει έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα, αυτό βγαίνει και στο γυαλί, φαντάζομαι, κι εκεί ακριβώς έρχεται η σύμπνοια. Η ένωση των τεσσάρων διαφορετικών ανθρώπων που μπορεί να κάνουν ευχάριστη παρέα στον κόσμο.


Εχεις δυσκολευτεί να συνδυάσεις δύο τελείως διαφορετικά πράγματα;
Εχω συνδυάσει την παρουσίαση με την επικοινωνία που έχω με τον κόσμο. Δηλαδή ένα interactive πράγμα που δεν κάνει κακό, αλλά δεν είναι και θέατρο. Οταν είσαι ο εαυτός σου, ο κόσμος το εκτιμά και σε ανταμείβει κάποια στιγμή.


Θεωρείς ότι η εξωτερική εμφάνισή σου έπαιξε ρόλο στο να γίνεις παρουσιαστής;
Δεν ξέρω να σου πω, αλλά αν κρίνω από αυτά που μου λένε, δεν ήταν το κριτήριο.


Ποιο είναι το μεγάλο όνειρό σου;
Ενώ από τη μια κάνω όνειρα, από την άλλη κοιτάω το «τώρα» και θέλω να είμαι καλύτερος. Δεν είμαι άνθρωπος της ελπίδας. Ελπιδοφόρος ναι, αλλά όχι σε κάτι κενό που δεν έχει πραγματικότητα. Από την άλλη, έχω κάποιους στόχους που είναι και η κινητήριος δύναμή μου.


Ποια συνεργασία αποτελεί για σένα όνειρο;
Η κάθε συνεργασία αποτελεί για μένα κάτι διαφορετικό. Σαφώς θα είναι καλοδεχούμενη μια συνεργασία με κάποιον σκηνοθέτη ή με το Κρατικό Θέατρο ή το Εθνικό. Το θέμα μου όμως δεν είναι μια συνεργασία, αλλά το να είμαι καλά μέσα στη δουλειά μου και να είμαι δημιουργικός.


Αν και η τηλεόραση έχει έντονο ανταγωνισμό, έχεις κάνει φιλίες;
Εχω γνωρίσει πολλούς καλούς ανθρώπους μέσα από την τηλεόραση. Σαφώς καταλαβαίνω αυτά που ακούγονται, αλλά όλοι οι χώροι έχουν «τον καλό, τον κακό και τον άσχημο», όπως η ταινία. Είμαι φίλος με τον Πέτρο Λαγούτη και με τον Ορέστη Τζιόβα. Και τους δύο τους γνώρισα μέσα από την τηλεόραση, αλλά ουσιαστικά είμαστε συνάδελφοι και έχουμε κρατήσει μια ωραία φιλία. Δεν είναι εποχές για ανταγωνισμούς. Οι παρέες κάνουν τη διαφορά πια. Να ενωθούμε όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο.


Ποια είναι τα χόμπι σου;
Τα ταξίδια. Τώρα που δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο μου αρέσει πολύ να κάνω και μια βόλτα με τη μηχανή μου μόνος.


Τι βλέπεις και τι δεν βλέπεις στην τηλεόραση και γιατί;
Θα μου άρεσε να βλέπω παιχνίδια τα οποία μοιράζουν όσα περισσότερα δώρα μπορούν στον κόσμο. Αυτό που βλέπω είναι εκπομπές όπως το «Ετσι απλά», που προσφέρουν πράγματα και οικονομικές λύσεις για τον κόσμο με απλά υλικά. Δεν βλέπω πολλή χαρά. Σε κάθε δύσκολη στιγμή ο Ελληνας βρίσκει τον τρόπο να ξεχαστεί. Θα μου άρεσαν τέτοιες σειρές, που θα πάνε παρακάτω το πράγμα. Κι εμείς στην εκπομπή αυτό προσπαθούμε, να χαρίσουμε γέλιο στον κόσμο. Γιατί όπως λέει και μια φράση, «όταν γελάς, οι άλλοι δίπλα σου ανησυχούν» Αν μας πάρει από κάτω, χαθήκαμε.


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...