Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

«Καίνε» και ποδοσφαιριστή οι διάλογοι του κυκλώματος της λαθρεμπορίας καυσίμων

Τουλάχιστον ένας Ελληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ομάδα της Super League έχει καταγραφεί από τον υπερκοριό της ΕΥΠ σε συνομιλία που αφήνει υπόνοιες για στημένα παιχνίδια και παράνομο στοίχημα, στο πλαίσιο των παρακολουθήσεων για το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων, για το οποίο ξεκινούν σήμερα οι απολογίες των 15 κατηγορουμένων!


Τουλάχιστον ένας Ελληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ομάδα της Super League έχει καταγραφεί από τον υπερκοριό της ΕΥΠ σε συνομιλία που αφήνει υπόνοιες για στημένα παιχνίδια και παράνομο στοίχημα, στο πλαίσιο των παρακολουθήσεων για το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων, για το οποίο ξεκινούν σήμερα οι απολογίες των 15 κατηγορουμένων!


Η ταυτότητά του αποκαλύφθηκε από την παγίδευση του κινητού του συνομιλητή του, που είναι ένας από τους συλληφθέντες πρατηριούχους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συγκεκριμένη συνομιλία ο πρατηριούχος ακούγεται να προσπαθεί να πείσει τον ποδοσφαιριστή να έχει μειωμένη απόδοση ή να μην μετάσχει καθόλου σε αγώνα πρωταθλήματος, προκειμένου ο πρατηριούχος να στοιχηματίσει και να «ισοφαρίσουν» με αυτόν τον τρόπο το χρηματικό ποσό που φέρεται να του χρωστά ο παίκτης.


Οπως αποκάλυψε η «Espresso», οι υποψίες για στημένα παιχνίδια και παράνομο στοιχηματισμό που προκύπτουν από τις συνομιλίες εμπλεκομένων στο κύκλωμα οδηγούν την ΕΛ.ΑΣ. σε νέα παράλληλη έρευνα, η οποία θα διερευνήσει εάν πράγματι υπάρχει κάτι παράνομο ή πρόκειται για επαφές ανθρώπων που παίζουν νόμιμο στοίχημα και απλώς ανταλλάσσουν απόψεις.


Στο μεταξύ, ξεκινούν σήμερα οι απολογίες των 15 κατηγορουμένων ενώπιον του ανακριτή Πειραιά που έχει αναλάβει την κύρια έρευνα για το κύκλωμα λαθρεμπορίας. Οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν σταδιακά έως και τη Δευτέρα. Πρώτος θα απολογηθεί σήμερα ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ και της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, που φέρεται από την Ασφάλεια Αττικής ως κεντρικό πρόσωπο στο κύκλωμα.


Οπως έχει ήδη ανακοινώσει ο κ. Σπανός, θα υποστηρίξει πως ουδεμία σχέση έχει με τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Μάλιστα ο συνήγορός του κ. Μπατογιάννης υποστηρίζει πως από τη μοναδική συνομιλία του επιχειρηματία που έχει καταγραφεί με συνεργάτη της επιχείρησής του δεν προκύπτουν ενοχοποιητικά στοιχεία για συμμετοχή του στο κύκλωμα λαθρεμπορίας.


Τα στοιχεία της ογκώδους δικογραφίας για τη δράση του κυκλώματος θα διαβιβαστούν και στο ΣΔΟΕ, προκειμένου να διερευνηθεί σε βάθος χρόνου η δραστηριότητα συγκεκριμένων προσώπων, καθώς η έρευνα που διεξήγε η Ασφάλεια αφορά μόνο την περίοδο των τελευταίων έξι μηνών.
 
ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...