Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Σατανικό σχέδιο για να σκεπάσουν το έγκλημα τους!

Σοκάρει το έγκλημα του δεκανέα στην Κάρπαθο. Η αγαπημένη του τον σκότωσε και προσπάθησε να γλιτώσει με τη βοήθεια μάνας και κουμπάρου!

Σκότωσε τον σύντροφό της, αλλοίωσε τη σκηνή του εγκλήματος με τη βοήθεια της μητέρας της και του κουμπάρου τους και έπειτα φόρεσε τη μάσκα της «θλιμμένης χήρας» προσπαθώντας να ξεγελάσει τις διωκτικές Αρχές!


Ωστόσο -όσο και αν προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από το πέπλο της βαρυπενθούσας- όταν βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους αστυνομικούς δεν άντεξε… Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε ότι η ίδια είχε σκοτώσει τον αγαπημένο της, τον  30χρονο δεκανέα του 95ου Τάγματος Εθνοφρουράς Αδάμ Βεσσάλα μέσα στο διαμέρισμά του, στην περιοχή Πηγάδια στην Κάρπαθο.


Με ένα σπασμένο νεροπότηρο η 31χρονη γυναίκα από την Κάρπαθο έβαψε τα χέρια της με αίμα και τελείωσε μια για πάντα την παθιασμένη ερωτική σχέση που διατηρούσε επί δύο ολόκληρα χρόνια με τον άτυχο στρατιωτικό.


Το έγκλημα που συγκλονίζει το νησί αποκαλύφθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, όταν ο 30χρονος στρατιωτικός εντοπίστηκε αιμόφυρτος μέσα στο διαμέρισμά του. Οπως είχε ισχυριστεί τότε η 31χρονη στις αστυνομικές Αρχές, είχε πάει στο σπίτι του με τη μητέρα της για να τον συναντήσουν και τον βρήκαν μέσα σε λίμνη αίματος. Αμέσως η μητέρα της ειδοποίησε  το ασθενοφόρο και στο διαμέρισμα έφθασε γιατρός του Κέντρου Υγείας του νησιού, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο 30χρονος ήταν νεκρός.


Επειτα ενημερώθηκε  το Αστυνομικό Τμήμα της Καρπάθου και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου, καθώς το θύμα  είχε χτυπηθεί με αμβλύ όργανο στη θωρακική χώρα.


Τις έρευνες ενίσχυσαν και αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, οι οποίοι από την αρχή είχαν στρέψει την προσοχή τους στο συγγενικό περιβάλλον της 31χρονης.


Οταν όμως η γυναίκα  εξετάστηκε ξανά και ξανά από τους αστυνομικούς, η ιστορία που είχε πλάσει άρχισε να καταρρέει. Τελικά, «έσπασε» και ομολόγησε ότι όλα ξεκίνησαν από μια απλή λογομαχία.


Οπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, το βράδυ της Πέμπτης πήγε με τον σύντροφό της στο σπίτι της 50χρονης μητέρα της για να τσικνίσουν όλοι μαζί. Εκεί για ασήμαντη αφορμή άρχισε να καβγαδίζει με τον σύντροφό της, με αποτέλεσμα αυτός να σηκωθεί και να φύγει. Επειτα η 31χρονη  πήγε στο σπίτι του στρατιωτικού και τον βρήκε να κάθεται στην κουζίνα… Ο καβγάς που ξεκίνησε στο πατρικό της συνεχίστηκε και στο σπίτι του 30χρονου Αδάμ Βεσσάλα, με αποτέλεσμα -όπως ισχυρίζεται η ίδια- κάποια στιγμή να χάσουν και οι δύο τον έλεγχο. Ο ένας χτυπούσε τον άλλον…  Τότε η 31χρονη πήρε ένα νεροπότηρο, το έσπασε και τον χτύπησε στο στήθος!


Μόλις η 31χρονη αντιλήφθηκε ότι ο φίλος της ήταν νεκρός, του έβγαλε την μπλούζα και το εσωτερικό φανελάκι που φορούσε, καθάρισε όσο μπορούσε τα αίματα από το πάτωμα και αφού άλλαξε κι η ίδια ρούχα,  τα έβαλε όλα να πλυθούν στο πλυντήριο.


Στη συνέχεια επικοινώνησε με την 50χρονη μητέρα της, η οποία όταν πήγε στο σπίτι βοήθησε να καθαριστούν τα αίματα και κάλεσε τον 42χρονο κουμπάρο της. Ο τελευταίος μάζεψε όλα τα σκουπίδια, μέσα στα οποία ήταν και το σπασμένο ποτήρι, και τα πέταξε σε κοντινό κάδο απορριμμάτων.


ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...