Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Δευτέρα 24/2/2014

ΚΡΙΟΣ
Τώρα που έχετε απελευθερωθεί από ανασταλτικές νοοτροπίες μπορείτε να περάσετε πολύ καλά. Κινηθείτε ελεύθερα και φροντίστε να αποκτήσετε οικειότητα με το περιβάλλον σας. Με μία επίσκεψη σε φίλους σας θα βοηθηθείτε να χαλαρώσετε.


ΤΑΥΡΟΣ
Η πραγματική γοητεία σας θα βγει προς τα έξω και ο αισθησιασμός σας θα έχει την τάση να σας παρασύρει. Με σωστή επικοινωνία θα είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας. Κάποιες ενστικτώδεις κινήσεις σας θα αποδειχτούν μοιραίες για να βρεθείτε πάνω από τους άλλους.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ημέρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στα θέματα που αφορούν τις στενές σχέσεις σας και μια μικρή διαφοροποίηση των αξιών που θέτετε θα σας προσδώσει πιο σωστή ταυτότητα. Οι συγκυρίες είναι αυτές που θα ωθήσουν κάποια άτομα του εργασιακού χώρου σας να σας στηρίξουν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε στιγμή, αν και σημασία θα έχουν κάποιες λεπτομέρειες στις επαφές σας ή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Απολαύστε τις στιγμές που περνάτε με τον σύντροφό σας και χαλαρώστε μαζί του.


ΛΕΩΝ
Πρέπει να κατανοήσετε τους τρόπους που υπάρχουν για να καλλιεργηθούν όμορφες καταστάσεις. Ξεχωρίστε τα άτομα που ταιριάζουν με εσάς και αλλάξτε τα προγράμματά σας. Μην επιτρέψετε στην κούραση που νιώθετε εξαιτίας υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει να σας κάνει να μη φερθείτε σωστά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Περιορίστε όσο το δυνατόν περισσότερο τις ανασταλτικές ευαισθησίες σας, προωθήστε τις θετικές σκέψεις σας και προσπαθήστε να μην είστε εύθικτοι για τα πάντα. Φροντίστε να κερδίσετε χρόνο, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε.


ΖΥΓΟΣ
Κάντε κάτι για τον εαυτό σας και για την υγεία σας. Πάρτε πρωτοβουλίες και σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας και μην αφήσετε τους άλλους να σας κατευθύνουν. Μην ανακατευτείτε σε διαφωνίες μπροστά σε άτομα που θα σας κριτικάρουν με διάφορους τρόπους.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι απαραίτητο να κάνετε κάποιες ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή. Εάν αποφασίσετε να ζήσετε το παρόν, να είστε σίγουροι ότι θα ζήσετε καλύτερα μελλοντικά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε την ημέρα με κέφι, ελπίδες και θετικές σκέψεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Χρειάζεται να γνωρίσετε καινούργια άτομα, γιατί μόνο έτσι θα μάθετε και θα ακούσετε πολλά και ενδιαφέροντα άτομα που θα βοηθήσουν στην αναγνώρισή σας και στην προβολή σας. Υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή σας, οπότε μην το παρακάνετε με την εργασιομανία σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μη χάνετε τον χρόνο σας για να ενταχθείτε σε ευχάριστες καταστάσεις ή παρέες. Πολλά θα γίνουν από μόνα τους εν τέλει, καθώς θα σας πλησιάσουν ενδιαφέροντα πρόσωπα και θα ακτινοβολείτε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με σωστή αναζήτηση και καλή θέληση θα βρείτε την ποιότητα που αναζητάτε. Σκόπιμο θα ήταν να μη σνομπάρετε κανέναν και να είστε ανοιχτοί προς όλους. Βρείτε χρόνο για να τον περάσετε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


ΙΧΘΥΕΣ
Για να μη χάνετε την ουσία των πραγμάτων, μετριάστε την τελειομανία σας. Εμπιστευτείτε τη μοίρα που θέλει το καλό σας και αφήστε τα πάντα να πάρουν τον δρόμο τους. Δεν χρειάζεται να αγανακτήσετε επειδή άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος έχουν από εσάς απαιτήσεις.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...