Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η «Λονδρέζα», ο «παλιός» και ο Barry White

Τα εφτά πρόσωπα που έκαναν τους coaches του «Voice» να πατήσουν κουμπί.

Η όγδοη και τελευταία «Τυφλή οντισιόν», που προβλήθηκε εκτάκτως χθες, ολοκλήρωσε τη σύνθεση των ομάδων των τεσσάρων coaches του «The Voice». Ετσι όλα είναι πανέτοιμα για τις «Μονομαχίες». Εφτά τραγουδιστές κέρδισαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του talent show του ΑΝΤ1, έτοιμοι για σκληρή δουλειά και προσπάθεια για διάκριση.


Ο Δημήτρης Τικτοπούλος είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στο «Greek Idol 2», αφού είχε περάσει στα lives, γι’ αυτό αποφάσισε με το τραγούδι «We are the champions» των Queen να διεκδικήσει μια θέση και στα «ζωντανά» του «The Voice». Και οι τέσσερις κριτές γύρισαν για χάρη του 33χρονου, ενώ εκείνος τελικά επέλεξε τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο έχει συνεργαστεί, όπως και με τη Δέσποινα Βανδή, καθώς είναι επαγγελματίας τραγουδιστής.


Τέσσερα στα τέσσερα και για τον 24χρονο Γιώργο Γκέκα από τη Ναύπακτο, ο οποίος με το τραγούδι του David Bowie «Wild is the wind» κέρδισε το κουαρτέτο των coaches. Ο νεαρός, που σπουδάζει στο τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής στο ΤΕΙ Ηπείρου, επέλεξε τη Μελίνα Ασλανίδου.
Ο Μιχάλης και ο Αντώνης διεκδίκησαν στην ομάδα τους την 28χρονη Ιωάννα Τσαγκάρη. Η κοπέλα, που επί πέντε χρόνια έζησε στο Λονδίνο και έκανε εμφανίσεις σε τζαζ μαγαζιά, επέλεξε τελικά την ομάδα του Ρέμου.


Ο δημιουργός των Stavento, πάντως, γύρισε με μεγάλο ενθουσιασμό και για τον 30χρονο Πάνο Παταγιάννη, στον οποίο υποσχέθηκε ότι θα τον αναδείξει σε Barry White της Ελλάδας λόγω της «βαθιάς» φωνής του. Ο Πάνος, που ερμήνευσε το «The greatest love of all» της Whitney Houston, έχει συνεργαστεί με τις Μέλισσες, τον Δημήτρη Κοργιαλά, την Ευρυδίκη και την Τάμτα.


Η 16χρονη Αρετή Κοσμίδου, που ζει στην Αλεξανδρούπολη και είναι μαθήτρια της Β’ Λυκείου, κέρδισε την εύνοια της Δέσποινας και του Μιχάλη από τις πρώτες κιόλας νότες, εκείνη όμως επέλεξε τον δεύτερο. Ο Μιχάλης πρόσθεσε στην ομάδα του και τον 21 ετών Ιορδάνη Καρακασίδη, ο οποίος με την ερμηνεία του στο «Caruso» του Lucio Dala εξέπληξε τον ράπερ. Ο Ιορδάνης ζει στη Θεσσαλονίκη, τραγουδάει από επτά ετών και τα πρώτα ερεθίσματά του στη μουσική τα πήρε από τη γιαγιά του.


Με το τραγούδι «Το πάτωμα» της Τάνιας Τσανακλίδου η 30χρονη Μαρία Βλαχάβα από τη Νεάπολη Κοζάνης, που τραγουδάει σε ρεμπετάδικα και εργάζεται ως δασκάλα σε ωδείο, ήταν εκείνη η οποία συμπλήρωσε την ομάδα της Δέσποινας Βανδή.


Τι γίνεται όμως στις «Μονομαχίες»; Αφού κάθε κριτής έφτιαξε την ομάδα του με τους 16 παίκτες που επέλεξε στις «Τυφλές οντισιόν», μαζί με τον βοηθό του θα αρχίσει να τους προετοιμάζει ώστε οκτώ από αυτούς να περάσουν στα lives.


Οι διαγωνιζόμενοι, λοιπόν, καλούνται να «μονομαχήσουν» ως εξής: ο κάθε coach επιλέγει κάθε φορά δύο διαγωνιζομένους της ομάδας του και τους αναθέτει να ερμηνεύσουν το ίδιο τραγούδι μπροστά στο κοινό.


Υστερα από την πρόσωπο με πρόσωπο αναμέτρηση, ο κριτής επιλέγει ποιος από τους δύο τον ικανοποίησε περισσότερο με την ερμηνεία του και ανακοινώνει αυτόν που παραμένει στο show.


Ετσι, αφού μείνουν οι οκτώ καλύτεροι κάθε coaches, θα περάσουν στα lives, όπου θα πρέπει να τα δώσουν όλα και να διεκδικήσουν την πρωτιά. Αξιοσημείωτο είναι ότι η έβδομη «τυφλή» οντισιόν του «Τhe Voice» την περασμένη Παρασκευή κινήθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα από πλευρά τηλεθέασης, φτάνοντας μέχρι και το 45,2%, με τα «Κλεμμένα όνειρα» του Μega απέναντι να κινούνται στο 30%.


ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...