Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Η… έκπτωτη σταρ της Πελοποννήσου

Οι διοργανωτές αφαίρεσαν τον τίτλο από τη Φαίη Μουτζούρη και τον έδωσαν στην Χριστιάννα Καρνέζη.

«Πελοποννησιακός πόλεμος» με ανταλλαγή… στεμμάτων ομορφιάς – αντί πυρών! Οι διοργανωτές των Πελοποννησιακών Καλλιστείων με απόφασή τους αφαίρεσαν τον τίτλο της Σταρ 2013 από τη 18χρονη Φαίη Μουτζούρη και τον έδωσαν στην αναπληρωματική της, την 21χρονη Χριστιάννα Καρνέζη. Το γεγονός εξέπληξε τους φίλους του εν λόγω θεσμού και κυρίως τη «χαμένη» του τίτλου, η οποία μιλώντας στην «Espresso» δήλωσε: «Αυτά για τα οποία με κατηγορούν δεν ισχύουν».

Το περασμένο Σάββατο, στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Σταρ Νοτίου Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, οι παρευρισκόμενοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν πληροφορήθηκαν ότι στη διάρκεια της βραδιάς θα γίνει ξανά η στέψη της Σταρ Πελοπόννησος, καθώς η περυσινή νικήτρια δεν ανταποκρίθηκε στα καθήκοντά της και θα παυθεί (κάτι σαν επίορκος δημόσιος υπάλληλος δηλαδή…).

Αλήθεια, ποια είναι αυτά τα καθήκοντα στα οποία η καλλονή δεν ήταν σωστή και υπάκουη; «Η κοπέλα δεν μπορούσε να ανταποκριθεί ως κάτοχος αυτού του τίτλου σε εκδηλώσεις και events όπου έπρεπε να δίνει το “παρών”. Καταρχάς την παίρναμε τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Ακόμα και στην περίοδο των εορτών, όταν εγώ την πήρα για τα “χρόνια πολλά”, δεν σήκωσε το τηλέφωνό της» μας λέει ο υπεύθυνος των Πελοποννησιακών Καλλιστείων Τάκης Παπαναγιώτου και συμπληρώνει πως την απόφαση για την αντικατάστασή της δεν την πήρε μόνος του, αλλά συμφώνησαν όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του διαγωνισμού.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τη Φαίη Μουτζούρη προκειμένου η κοπέλα να κάνει το δικό της σχόλιο όσον αφορά την απόφαση των διοργανωτών, σύμφωνα με την οποία δεν είναι πια η Σταρ Πελοπόννησος. «Πληροφορήθηκα από το facebook πως ο τίτλος μου θα δοθεί στην αναπληρωματική κι αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν καταλαβαίνω όλα αυτά που λένε. Πότε και πού με κάλεσαν και δεν πήγα; Μία φορά με πήραν τηλέφωνο για να εμφανιστώ σε μία επίδειξη και πήγα. Τέλος πάντων, όσο κι αν με εξέπληξε αρνητικά όλο αυτό που έγινε, αντιλαμβάνομαι ότι προφανώς ήθελαν περισσότερο την κοπέλα που τελικά πήρε τον τίτλο μου. Της εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα αυτά τα καθήκοντα που υποτίθεται ότι εγώ δεν ήμουν ικανή να φέρω εις πέρας».

Να προσθέσουμε ότι η Φαίη Μουτζούρη είναι πρωτοετής φοιτήτρια στο τμήμα Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας Επιστήμων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και παρότι  πικράθηκε με αυτά που συνέβησαν δεν θα εγκαταλείψει το όνειρό της για μια καριέρα στον χώρο του modeling και της showbiz.

«Επιτέλους, δικαιώθηκα» λέει η sexy καλλονή

«Επιτέλους, δικαιώθηκα». Αυτή ήταν η απάντηση της Χριστιάνας Καρνέζη στην ερώτηση για το πώς αισθάνεται που εκείνη είναι πλέον η Σταρ Πελοπόννησος 2013. Η 21χρονη κατάξανθη καλλονή, που έχει σπουδάσει πληροφορική και αισθητική, ενώ στο παρελθόν ασχολείτο ερασιτεχνικά και με το ποδόσφαιρο, δεν κρύβει πως είναι πολύ χαρούμενη γιατί πήρε τη θέση που της αξίζει. Οπως τόνισε άλλωστε «καμία κοπέλα δεν πάει στα καλλιστεία για να βγει δεύτερη». Η Χριστιάννα, σύμφωνα με τα νέα καθήκοντά της, θα συμμετάσχει στα διεθνή καλλιστεία «Miss Progress», που θα γίνουν τον Μάιο στην Ιταλία.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...