Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Το famous ξενοδοχείο των φαντασμάτων

Η ερωμένη της σουίτας που αυτοκτόνησε και αφήνει παντού τα σημάδια της και ο υπάλληλος που δολοφονήθηκε στο ασανσέρ.

Στο εστιατόριό του έχουν δειπνήσει ο JFK και η Μάρλεν Ντίντριχ, ενώ στις σουίτες του έχουν κοιμηθεί ο Κλαρκ Γκέιμπλ και η Τζούντι Γκάρλαντ. Από το 1972 που έκλεισε οριστικά τις πύλες του το «Baker Hotel» στο Τέξας, μοναδικός του ένοικος φέρεται να είναι ένα γυναικείο φάντασμα. Εδώ και μερικά χρόνια ομάδα επενδυτών εργάζεται σκληρά προκειμένου να επαναφέρει το ξενοδοχείο στην παλιά του αίγλη, ωστόσο ο δρόμος τους είναι μακρύς, καθώς το «Baker Hotel» φέρει τον τίτλο του πιο στοιχειωμένου κτιρίου στο Τέξας και ενός εκ των πιο στοιχειωμένων στις ΗΠΑ.


Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της κομητείας Πάλο Πίντο, το πιο διάσημο φάντασμα που ζει στους εγκαταλειμμένους διαδρόμους του είναι μιας γυναίκας που αυτοκτόνησε πηδώντας από την ταράτσα του. Κάποιοι λένε ότι ήταν ερωμένη του διευθυντή του ξενοδοχείου και κάποιοι ότι ήταν ερωμένη του Μπέικερ. Η γυναίκα έμενε στη σουίτα του έβδομου ορόφου και μαρτυρίες αναφέρουν ότι το άρωμά της παρέμεινε διάχυτο πολλά χρόνια σε ολόκληρο τον όροφο, τη στιγμή που μια καμαριέρα υποστηρίζει ότι είχε βρει σημάδια από κόκκινο κραγιόν στα ποτήρια της σουίτας, όταν σε αυτή δεν έμενε κανείς.


Η «ερωμένη» δεν είναι το μόνο φάντασμα του «Baker Hotel». Στο υπόγειό του φέρεται να «ζει» και το πνεύμα του Ντάγκλας Μουρ, ενός υπαλλήλου του ξενοδοχείου, το όνομα του οποίου ενεπλάκη σε υπόθεση κυκλώματος πορνείας. Η μητέρα του τον παρακινούσε να παραιτηθεί και να αναφέρει στις Αρχές όσα παράνομα συνέβαιναν, όπως κι έκανε. Λίγες εβδομάδες αργότερα κλήθηκε να επιστρέψει στη δουλειά, ωστόσο έχασε τη ζωή του σε ένα «ατύχημα» στο ασανσέρ, κατά το οποίο το σώμα του διαμελίστηκε. Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι μόνο το κεφάλι και ο κορμός του φαντάσματος κυκλοφορούν στους χώρους του ξενοδοχείου.


Το πρότζεκτ της ανακαίνισης του «Baker Hotel» αναμένεται να αρχίσει στα τέλη του 2014 ή στις αρχές της επόμενης χρονιάς, καθώς έχει ήδη βρεθεί τρόπος χρηματοδότησής του.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...