Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ο έρωτας που γεννήθηκε στα οδοφράγματα!

Η ιστορία αγάπης Ουκρανού αστυνομικού με νεαρή δημοσιογράφο που γνωρίστηκαν στις ταραχές.

Εκείνη βρισκόταν στην πλατεία προκειμένου να λάβει μέρος στην «ανθρώπινη ασπίδα», ώστε να μη συγκρουστούν αστυνομικοί με διαδηλωτές. Εκείνος ήταν εκεί για να σταματήσει τους διαδηλωτές. Η συνάντησή τους ήταν τυχαία, αποδείχτηκε όμως και μοιραία, αφού ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα. Ο αστυνομικός Αντρέι αντίκρισε πρώτη φορά τη δημοσιογράφο Λίντια στα οδοφράγματα της πλατείας Ανεξαρτησίας του Κιέβου, κι έπαθε… εξάρτηση.

Μοναδικό του ενδιαφέρον ήταν να μάθει κάτι παραπάνω για εκείνην. Να βρει τρόπο να την προσεγγίσει. Και βρήκε την ευκαιρία, όταν την άκουσε να λέει τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου σε μια άλλη γυναίκα. Ο αστυνομικός απομνημόνευσε τον αριθμό της 24χρονης κοπέλας και πήρε τη μεγάλη απόφαση.

«Παρά την κατάσταση, θυμόμουν το κινητό σου όταν το έδωσες σε μια φίλη σου. Δεν ξέρω καν το όνομά σου. Στεκόμουν μπροστά σου, μέσα στη νύχτα, όταν εμποδίσατε την επιχείρησή μας κατά των διαδηλωτών, κατάλαβα πως θέλω να σε παντρευτώ. Αντρέι» ήταν το μήνυμα στο πρώτο SMS που έστειλε στη νεαρή δημοσιογράφο. Ο νεαρός αστυνομικός δεν θέλησε να της γράψει το επώνυμό του, φοβούμενος ότι θα έχανε τη δουλειά του. Η πρώτη συνάντηση έγινε στην πλατεία μπροστά στα απομεινάρια των μαχών. Τα υπόλοιπα ήρθαν εντελώς φυσιολογικά.

«Εξεπλάγην από το μήνυμα και δεν ξέρω γιατί συμφώνησα να τον συναντήσω. Ισως να ήθελα να τον πείσω ότι είναι με τη λάθος πλευρά» αφηγείται τώρα η 24χρονη δημοσιογράφος και ομολογεί ότι κάθε άλλο παρά περίμενε να ερωτευτεί. «Οταν τον είδα κι άρχισα να του μιλάω, συνέβη» λέει.

Η επόμενη έκπληξη ήρθε για τη νεαρή δημοσιογράφο, όταν την κάλεσαν να μιλήσει σε τηλεοπτικό σταθμό για τον έρωτά της. Της είπαν ότι η εκπομπή θα ήταν σε απευθείας μετάδοση και δέχτηκε. Τότε βέβαια τους έκανε κι εκείνη έκπληξη, καθώς αντί να μιλήσει για τη σχέση αυτή, επέκρινε δυναμικά το τηλεοπτικό δίκτυο για τον τρόπο κάλυψης των γεγονότων. Η νεαρή δημοσιογράφος, αφού έδειξε φωτογραφίες με θύματα από την εξέγερση, έφυγε από το στούντιο αφήνοντας άφωνο τον παρουσιαστή, αλλά κι ένα κοινό να παραληρεί χειροκροτώντας τη. Στη συνέχεια μαθεύτηκε πως το love story εκτυλίχθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, ωστόσο τότε η προβολή του ήταν ελάχιστη. Τώρα, με τις ραγδαίες εξελίξεις που σημειώθηκαν, η ιστορία ήρθε και πάλι στο φως.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗΣ

Ρωσική εισβολή στην Κριμαία ”βλέπει” πρώην σύμβουλος του Βλαντιμίρ Πούτιν

Στρατιωτική επιχείρηση στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας σε διάστημα μιας εβδομάδας «βλέπει» πρώην σύμβουλος του Κρεμλίνου που υποστηρίζει ότι δεν αποκλείεται η Μόσχα να επιλέξει μια κίνηση-ματ, η οποία θα οδηγήσει στην προσάρτηση ανατολικών περιοχών της Ουκρανίας στη Ρωσία. Ο Αντρέι Ιλαριόνοφ αποκάλυψε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν ασχολείται με τις προειδοποιήσεις των Δυτικών και θέτει σε συναγερμό τις ένοπλες δυνάμεις.

Οι δηλώσεις του Ρώσου πρώην αξιωματούχου έρχονται την ίδια στιγμή που ο «εξαφανισμένος» πρώην πρόεδρος Βίκτορ Γιανουκόβιτς φέρεται να είναι υπό την προστασία ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στη Σεβαστούπολη, ύστερα από την έκδοση εντάλματος σύλληψής του με κατηγορίες για μαζικές δολοφονίες.

Ο Ιλαριόνοφ εκτιμά μάλιστα ότι το μέγιστο που μπορεί να περιμένει ο Ρώσος πρόεδρος προτού διατάξει την ανάληψη στρατιωτικής δράσης είναι τρεις εβδομάδες. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο άλλοτε οικονομικός σύμβουλος του Πούτιν μιλά για τα σχέδια του Ρώσου προέδρου. Είχε πρόσφατα υποστηρίξει πως η Μόσχα επεξεργάζεται σχέδιο προσάρτησης τμήματος του ουκρανικού εδάφους. Κριμαία, Λουγκάνσκ και ίσως τμήμα της επαρχίας Σάμι περιλαμβάνονται σε αυτό το σχέδιο.

Πρόκειται δηλαδή για τις περιοχές της Ουκρανίας, στις οποίες κυριαρχεί το ρωσικό στοιχείο. Ο Ιλαριόνοφ είχε μάλιστα δηλώσει πριν από τρεις εβδομάδες πως είναι γνωστό ότι ο Πούτιν δεν θεωρεί κράτος την Ουκρανία.

«Με αυτό το σκεπτικό» σημειώνει ο Ρώσος πρώην αξιωματούχος «η Ουκρανία δεν θα είναι ποτέ τόσο αδύναμη έναντι της Ρωσίας. Ούτε η Ρωσία θα είναι τόσο ισχυρή, όσο είναι σήμερα. Οσο για τη Δύση -την Ευρωπαϊκή Ενωση και τις ΗΠΑ- ποτέ δεν θα είναι τόσο αδιάφορες για την ουκρανική κρίση». Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει ότι είναι καθήκον του να προστατεύσει τις ζωές Ρώσων πολιτών.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...