Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Σερβίς στην ομορφιά

Η Κονστάνς Ζαμπλόνσκι, που ήθελε να γίνει επαγγελματίας τενίστρια, βρέθηκε στις πασαρέλες του κόσμου.

Μερικά πλάσματα είναι γεννημένα για να τα λατρέψουν οι σχεδιαστές, όπως η Κονστάνς Ζαμπλόνσκι. Δεν ήταν καλά καλά δεκαεννιά όταν είχε ήδη περπατήσει στην πασαρέλα για τους οίκους Donna Karan, Dior, Gucci, Burberry, Yves Saint Laurent, Alexander McQueen, Balmain, Balenciaga, Zac Posen, Sonia Rykiel, Elie Saab και είχε αναλάβει τις καμπάνιες όλων αυτών συν μερικών ακόμα, όπως οι Calvin Klein, Hermes, Alberta Ferretti, D&G, Μax Mara και άλλων.


Στο μεταξύ ταξιδεύοντας μεταξύ Νέας Υόρκης, Μιλάνου, Παρισιού και Λονδίνου, η Κονστάνς βρήκε και χρόνο να ενταχθεί στο καστ των «αγγέλων» της θρυλικής φίρμας Victoria’s Secret, να γίνει το πρόσωπο της μεγάλης εταιρίας καλλυντικών Estee Lauder (που την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα) και, βεβαίως, να φωτογραφηθεί για όλα τα μεγάλα περιοδικά μόδας σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική, κάνοντας αρκετές φωτογραφίσεις και για εκδόσεις της Ελλάδας. Εφτασε έτσι στα είκοσι τρία της χρόνια σήμερα να φιγουράρει στο top 20 των τοπ μόντελ του κόσμου, κατέχοντας την 11η θέση, να πληρώνεται ακριβά για κάθε της δουλειά και να σαγηνεύει με τα γαλάζια της μάτια -και όχι μόνο- όλα τα αρσενικά του πλανήτη.


Γεννημένη στη Λιλ της Γαλλίας, αποφάσισε να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη το 2008, όταν πλέον όλοι τής φώναζαν πως δεν γίνεται να κρατήσει και να εκτοξεύσει τη διεθνή της καριέρα, αν δεν τολμούσε να  μεταναστεύσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Στο μεταξύ, είχε ήδη βρει το μυστικό για την τέλεια εμφάνιση στις φωτογραφίσεις («το πιο σημαντικό για να βγάλεις καλές φωτογραφίες είναι να φροντίζεις η έκφραση και οι κινήσεις σου να μεταδίδουν κάποιο συναίσθημα. Δεν έχει σημασία ποιο συναίσθημα, αρκεί η κάμερα να το “διαβάζει”») και είχε μάθει να ισορροπεί με περίσσια χάρη (που διαρκώς σχολιάζεται θετικά) ακόμη και στα πιο άβολα ψηλοτάκουνα.


«Ολα τα χρωστάω στον αδερφό μου» συνηθίζει να λέει τρυφερά η Κονστάνς, αφού εκείνος ήταν που έστειλε (χωρίς καν να την έχει προειδοποιήσει) σε γαλλικό πρακτορείο μοντέλων φωτογραφίες της και ένα γράμμα στο οποίο εξηγούσε πως η αδερφή του είναι ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια της χώρας του. Ανυποψίαστη τότε η Κονστάνς έπαιζε ακόμη φανατικά τένις και ονειρευόταν να γίνει επαγγελματίας τενίστρια.


Ισως γι’ αυτό όταν τη ρωτούν ποιες είναι οι αγαπημένες της ασχολίες απαντά «να παίζω τένις». Και εδώ ακριβώς είναι το πιο ωραίο, αφού πάντα προσθέτει «ιδανικά στην αγαπημένη μου ελληνική παραλία», αν και ποτέ δεν αποκαλύπτει -για ευνόητους λόγους- ποια είναι αυτή.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...