Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Η (ωραία) Ρωξάνη,ο Συρανό και η κόρη του Θοδωρή

Και ο Αθερίδης (με τη μητέρα του και με τη σύζυγο του Ελένη Γκασούκα) στη λαμπερή πρεμιέρα για να δει το κορίτσι του και τη Σμαράγδα Καρύδη.

Ο Συρανό με τη μεγάλη μύτη και η όμορφη Ρωξάνη γέμισαν το Παλλάς, στην πρεμιέρα μιας από τις καλύτερες κωμωδίες του παγκόσμιου δραματολογίου, που μεταφέρθηκε στα ελληνικά διά χειρός Γιάννη Κακλέα. Μιλάμε για το έργο «Συρανό ντε Μπερζεράκ» του Εντμόν Ροστάν, που ξεκίνησε την Τρίτη, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τη Σμαράγδα Καρύδη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, την Ευανθία Ρεμπούτσικα να δίνει τη δική της νότα με το βιολί της, αλλά και ένα καστ αξιόλογων νεαρών ηθοποιών, όπως είναι ο Ομηρος Πουλάκης.

Πλήθος καλλιτεχνών, αλλά κι άλλοι γνωστοί θεατρόφιλοι έδωσαν το «παρών» στη βραδιά. Ομως τα φλας έπεσαν πρώτα από όλους στον Θοδωρή Αθερίδη, που πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση συνοδευόμενος από τη μητέρα του και τη σύζυγό του, τη γνωστή σκηνοθέτιδα Ελένη Γκασούκα. Η οικογένεια είχε σοβαρό λόγο να πάει στην πρεμιέρα, καθώς στο έργο εμφανίζεται η Φωτεινή Αθερίδου, η κόρη του ηθοποιού, που πλέον ακολουθεί τον δικό της θεατρικό δρόμο.

Οπως και να έχει πάντως, ο Θοδωρής δεν θα έχανε την πρεμιέρα, αφού τον ρόλο της όμορφης Ρωξάνης κρατάει η πολύ καλή του φίλη Σμαράγδα Καρύδη, η οποία δίνει τον καλύτερό της εαυτό υποδυόμενη τη γυναίκα που αναστατώνει ερωτικά τον Συρανό. Οσο για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, το κοινό τον αντάμειψε με το πιο θερμό του χειροκρότημα για την έξοχη ερμηνεία του. Εκεί ήταν και οι γονείς του, που δεν έκρυβαν τη χαρά τους για τον καμάρι τους, αλλά και πάρα πολλοί επώνυμοι, όπως ο Κώστας Βουτσάς που αντάλλαξε θερμές αγκαλιές με την Αννα Βίσση, η Αλκηστη Πρωτοψάλτη μαζί με τη φετινή συνεργάτιδά της Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Μίνα Αδαμάκη, η υπέρκομψη -άλλη μία φορά- Μαρία Ναυπλιώτου, η Ρένια Λουιζίδου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Πάνος Βλάχος με την αγαπημένη του Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και άλλοι.

Το «Συρανό ντε Μπερζεράκ» είναι ένα σκηνικό υπερθέαμα, με σαράντα οκτώ χαρακτήρες που ξεδιπλώνουν έρωτες και πάθη, σκαρώνουν ποιήματα και αστεία, τραγουδούν και πολεμούν μέσα σε πληθώρα ευφάνταστων σκηνικών, που έχει εμπνευστεί ο Μανόλης Παντελιδάκης, αλλά και εντυπωσιακών κοστουμιών, τα οποία έχει δημιουργήσει η Εύα Νάθενα.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...