Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου χειροτονήθηκε αρχιμανδρίτης

Σε κλίμα συγκίνησης έγινε χθες, Κυριακή, η χειροτονία σε...

Τα νέα στοιχεία στη δίκη του παιδιάτρου που κατηγορείται πως ασέλγησε σε...

Στις 14 Μαΐου αναμένεται να συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό...

Πώς δημιουργήθηκε το φαινόμενο με δεκάδες σμήνη παπαγάλων να κατακλύζουν πάρκα και...

Τα τελευταία χρόνια ένα πολύχρωμο θέαμα με τροπικούς «μετανάστες»...

Κυριακή 2/3/2014

Τέλος στις εκκρεμότητες για τους Ταύρους


 


ΚΡΙΟΣ


Με τη χάρη, τη γοητεία, τη φιλικότητα και την καλή διάθεση θα προσελκύσετε πολλά άτομα. Η ανανέωση των σχέσεών σας, φιλικών και κοινωνικών, είναι κάτι που σίγουρα το χρειάζεστε. Πάρτε πρωτοβουλίες προκειμένου να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που διαιωνίζονται και κατά καιρούς γίνονται πηγή προβλημάτων. Οποιες και αν είναι οι ενέργειες, οι αποφάσεις ή οι προθέσεις σας, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ελιχθείτε όταν θα το απαιτήσουν τα γεγονότα. Προετοιμαστείτε για έναν μήνα που δεν πρόκειται να είναι καθόλου πληκτικός, μια που θα περικλείει κούραση, προβληματισμούς, αλλά και επιτυχίες που θα σας λυτρώσουν από πολλά. Θα σας φτιάξει η διάθεση, θα γίνετε πιο αισιόδοξοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις καινούργιες προκλήσεις. Ξεχωρίστε αυτά που έχουν πραγματική αξία από αυτά που νομίζατε ότι έχουν.



ΤΑΥΡΟΣ


Οι προσπάθειες που κάνατε τον τελευταίο καιρό για να πετύχετε, αρχίζουν να καρποφορούν. Πιο ώριμοι και πιο φιλοσοφημένοι πλέον, μπορείτε να προχωρήσετε, αποφεύγοντας αντιδράσεις που μπορούν να δημιουργήσουν μια γενικότερη νευρικότητα. Το πιο αποτελεσματικό όπλο σας θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Αποβάλετε κάθε μορφής τελειομανία, καχυποψία ή την υπερβολική αυστηρότητα. Τακτοποιήστε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχετε αναλάβει, προκειμένου να βρείτε μια άκρη ή για να φύγετε πιο ήσυχοι για τις διακοπές σας. Η επιφυλακτικότητα που διατηρούσατε το τελευταίο διάστημα θα δώσει τη θέση της στη διάθεση για ένα μεγαλύτερο άνοιγμα ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους, ενώ θα βρείτε και τρόπους ώστε να επιτύχετε αυτά που θέλετε με λιγότερο χρόνο και κόπο από πριν. Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές και παράλληλα πολλές βελτιώσεις στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή.



ΔΙΔΥΜΟΙ


Μειώνονται τα λάθη και οι αναβολές στα σχέδιά σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις που περιέχουν ρίσκο ή επικινδυνότητα. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Πλησιάστε τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δείξτε τους τις προθέσεις σας και αποφύγετε να τους πιέσετε στις δύσκολες καταστάσεις που περνάνε. Μπορεί ακόμη να υπάρχουν υποχρεώσεις και αντικειμενικά εμπόδια που πρέπει να τακτοποιηθούν, αλλά με ουσιαστικό διάλογο πάνω σε άλλη βάση θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στις προσωπικές ή συναισθηματικές σας σχέσεις. Ακόμη και στις πιο περίπλοκες καταστάσεις θα καταφέρετε να βρείτε μια άκρη και να κάνετε μια νέα αρχή. Κάντε το πρώτο βήμα για να προσεγγίσετε αυτούς που εσείς οι ίδιοι απομακρύνατε και ξεπεράστε αναλήθειες που διαιωνίζουν δυσάρεστες καταστάσεις.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Θυμηθείτε πως η αλήθεια πολλές φορές είναι προτιμότερη και κάποιες στιγμές απελευθερώνει. Αποφύγετε την υπερβολική ευγένεια εκεί που δεν χρειάζεται και την υπερβολική μαχητικότητα σε ζητήματα που μπορείτε να επιλύσετε ειρηνικά. Εχει έρθει η στιγμή να διευθετηθούν τα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας και να προκύψει μια νέα τάξη πραγμάτων. Ανακαλύψτε ποιοι σας χρειάζονται, ποιους χρειάζεστε εσείς, αλλά και ποιες θα πρέπει να είναι οι κινήσεις σας προκειμένου να εξομαλυνθούν τυχόν διαφορές, ώστε να μπορέσετε να συμβαδίσετε μαζί τους. Μάθετε να είστε πιο πρόθυμοι, να υπακούετε σε κανόνες και συμβουλές και γενικά να είστε πιο προσεκτικοί. Στο χέρι σας είναι να βελτιωθούν οι συνθήκες και να νιώσετε καλύτερα. Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο όμορφοι και πιο ερωτεύσιμοι, καθώς έχετε τα περιθώρια να πράξετε τα δέοντα και με το παραπάνω.



ΛΕΩΝ


Ακόμη και μέσα από στιγμές έντασης θα έχετε ευκαιρίες, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείτε, τόσο για να κλείσετε εκκρεμότητες όσο και για να προχωρήσετε σε νέες επιλογές. Εχει μεγάλη σημασία να υποστηρίξετε σθεναρά τις θέσεις σας και να προσπαθήσετε να εξασφαλίσετε τα οφέλη που σας αναλογούν, μόνο που πρέπει την ίδια στιγμή να είστε έτοιμοι και για υποχωρήσεις ή για συμβιβασμούς, αν χρειαστεί. Ρυθμίστε με έναν καλύτερο τρόπο για εσάς παλιές εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις και ό,τι σχετίζεται με τα ακίνητα ή τα περιουσιακά στοιχεία σας. Θα έχετε βοήθεια ακόμη και από πρόσωπα που δεν υπολογίζατε υπέρ σας και θα εμπνεύσετε τη συμπάθεια απ’ όλους. Ισως μάλιστα ένα πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε σας ενεργοποιήσει ακόμη πιο έντονα, προκειμένου να ξεδιπλώσετε δυνατότητες που δεν έχετε αξιοποιήσει.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Σταδιακά πολλά είναι αυτά που μπορούν να γίνουν όπως τα έχετε σκεφτεί. Ο δυναμισμός, η ευστροφία και η διαίσθησή σας θα είναι τα πιο σημαντικά ατού σας μαζί με την τύχη, που δεν σας εγκαταλείπει σχεδόν ποτέ, προκειμένου να πετύχετε αυτά που θέλετε. Με περισσότερη λογική και λιγότερο συναίσθημα προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε το ερωτικό σας τοπίο. Μην περιπλέξετε περισσότερο τα πράγματα προκαλώντας διαφωνίες ή αντιθέσεις. Τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε με τον σύντροφό σας πρέπει να τα επιλύσετε με διαλλακτικότητα. Αποφύγετε εκμυστηρεύσεις για την ερωτική σας ζωή σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά ή σας έχουν αποδείξει ότι δεν είναι εχέμυθα. Φανείτε ελαστικοί με τον σύντροφό σας και μετά πάρτε πρωτοβουλίες για τη σχέση σας. Οι καταστάσεις θα εναλλάσσονται, αλλά στην ουσία θα παραμένουν ασαφείς.



ΖΥΓΟΣ


Πρέπει να αποκτήσετε αυτοέλεγχο και να βάλετε τα δυνατά σας, ώστε οι σκέψεις σας να είναι θετικότερες, αλλά και στη συμπεριφορά σας να είστε πιο γενναιόδωροι. Το δεύτερο μισό του μήνα η πορεία σας θα είναι πιο θετική στο συναισθηματικό τομέα, ακόμη και αν δεν έχουν κοπάσει εντελώς οι εντάσεις. Θα αισθάνεστε ότι μπορείτε να ελέγξετε καλύτερα τις συναισθηματικές εξάρσεις σας, χωρίς απαραίτητα να εγκαταλείψετε την κοινωνική σας καταξίωση λόγω ενοχών και υποχωρήσεων στη σχέση σας. Η διάθεση που θα έχετε να ξεκαθαρίσετε την πορεία σας, ανεξάρτητα αν δεν ξέρετε το αποτέλεσμα, θα σας ωθήσει να ζητήσετε από τον σύντροφό σας να σας διαβεβαιώσει μέχρι ποιο βαθμό μπορεί να φτάσει η ειλικρινής συμμετοχή του.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Οι αδέσμευτοι θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αλλά δεν αποκλείεται και σχέσεις του παρελθόντος να επανέλθουν με εξελίξεις που δεν είχατε υπολογίσει. Βάλτε τέλος σε μια ανολοκλήρωτη ερωτική ιστορία ή πάρτε την οριστική απόφαση για μια σχέση που τον τελευταίο καιρό σάς έχει προβληματίσει έντονα αν αξίζει τον κόπο να τη συνεχίσετε ή όχι. Η επικοινωνία, η πείρα, οι γνώσεις και οι συνεχείς ευκαιρίες, σε συνδυασμό με καινούργιες γνωριμίες και προτάσεις, θα αποτελέσουν την καθημερινότητά σας. Πρέπει να βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε σειρά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, καθώς οι συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο δείχνουν ότι θα αλλάξουν και θα ανοίξουν νέοι δρόμοι, σημαντικοί για το μέλλον σας.



ΤΟΞΟΤΗΣ


Ο χαρακτήρας σας θα αρχίσει να μεταμορφώνεται, καθώς θα απαλλαγείτε από αρκετές συναισθηματικές εξαρτήσεις, κοινωνικές προκαταλήψεις και το μυαλό σας θα γίνει περισσότερο γόνιμο και διορατικό. Αυξάνονται η δημιουργική και η επικοινωνιακή σας διάθεση. Σκόπιμο είναι να κλείσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και να μην περιμένετε θαύματα αγνοώντας την πραγματικότητα, μόνο και μόνο επειδή είστε ιδεολόγοι και αισιόδοξοι περισσότερο απ’ ό,τι θα έπρεπε. Θα μειωθεί κάπως ο δυναμισμός σας και δεν αποκλείεται ένα απροσδόκητο συμβάν να διαταράξει την ψυχική σας ηρεμία και να μειώσει τις αποδόσεις σας. Δείξτε ελαστικότητα σε διαπραγματεύσεις με άλλους και αν δεν σας κοστίζει πολύ υλικά, κάντε και κάποιες υποχωρήσεις. Πρέπει να μάθετε πως δεν πρέπει να σας ενοχλούν οι συμβιβασμοί, γιατί είναι απαραίτητοι προκειμένου να πετύχετε τους σκοπούς σας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Θα καταφέρετε να χειριστείτε καλύτερα τις υποθέσεις σας και να κερδίσετε ακόμη και τον πιο απαιτητικό συνεργάτη ή αντίπαλό σας. Αυξάνονται οι ευθύνες και μαζί και τα άγχη σας, αλλά πλέον μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, καθώς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και τι να πείτε σε δύσκολες στιγμές. Επιβάλλεται να κάνετε μια πιο οργανωμένη προσπάθεια προσαρμογής στις απαιτήσεις και στους ρυθμούς, ακόμη και αν πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας κύκλου δυσκολεύουν την πορεία της καθημερινότητά σας. Θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε στο εργασιακό σας περιβάλλον. Τα κέρδη που θα αποκομίσετε ή σε πολλές περιπτώσεις οι προτάσεις που θα σας γίνουν, θα σας στηρίξουν αρκετά στον εργασιακό χώρο. Θυμηθείτε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και να σταματήσετε να τον παραμελείτε.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Ενδέχεται να ανακαλύψετε μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο τον σύντροφο που ζητάτε, οπότε μην αφήσετε προσκλήσεις να πάνε χαμένες. Είστε αρκούντως εξοπλισμένοι και ικανοί ώστε να προσπεράσετε εμπόδια που υπάρχουν σε κάποιες από τις σχέσεις σας, δίνοντας περισσότερη βαρύτητα στις εργασιακές και κοινωνικές σας σχέσεις. Σε συναισθηματικό επίπεδο ξέρετε πολύ καλά τι να περιμένετε και τι σας συμφέρει να κάνετε, αφού ό,τι ήταν να φανεί, καλό ή δύσκολο, έχει ήδη προσδιοριστεί. Οι φιλικές σας σχέσεις θα προχωρήσουν περισσότερο και αρκετές από αυτές θα αποδειχθούν ωφέλιμες, γι’ αυτό φροντίστε να μην είστε ζηλόφθονοι. Επιστρατεύστε τους φίλους σας που θα σας φανούν χρήσιμοι ακόμη και στα συναισθηματικά σας. Γενικά οι συναναστροφές σας με τους άλλους θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη έμπνευση, να μαζέψετε χρήσιμες πληροφορίες και κυρίως να νιώσετε πιο ζωντανοί.



ΙΧΘΥΣ


Κρατήστε όμορφο το κλίμα με τα άτομα της οικογένειάς σας και στηρίξτε τους σε ό,τι μπορείτε, καθώς και εκείνοι είναι πρόθυμοι για εσάς. Βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση και υιοθετήστε ένα νέο στιλ που θα εντυπωσιάσει το άτομα του περιβάλλοντός σας. Η γοητεία σας θα αυξηθεί σημαντικά και θα γίνεται ολοένα πιο μοιραία και μυστηριώδης. Περιφρουρήστε την ηρεμία σας για να ζήσετε όμορφες στιγμές και αποφύγετε κρίσεις θυμού και συγχύσεις, αν θέλετε να συνεχίσετε να γοητεύετε. Εξάλλου τα νεύρα το μόνο που θα σας προσφέρουν είναι ταλαιπωρία στο στομάχι και στην ψυχή σας. Μπορεί να υπάρχουν ακόμη κάποιοι «πονοκέφαλοι» στον εργασιακό σας χώρο, αλλά να είστε σίγουροι πως με ό,τι καταπιαστείτε, θα σας βγει σε καλό. Αντιξοότητες θα υπάρχουν, αλλά οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να προβάλετε τα επαγγελματικά σας προσόντα θα σας βγάλουν νικητές, ακόμη και αν βρεθείτε σε περιπτώσεις ανταγωνισμού.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...