Παρασκευή 28/2/2014

ΚΡΙΟΣ
Το βασικό γνώρισμα για τους περισσότερους από εσάς θα είναι η ένταση, ωστόσο δεν θα περάσετε και τόσο άσχημα, αφού κάτι θα αλλάξει στην ερωτική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο ανεκτικοί με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου.


ΤΑΥΡΟΣ
Τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά, αλλά δεν θα λείψουν κάποιες οικογενειακές ή οικονομικές στενοχώριες. Οπως και να έχει, μην αφήσετε να σας χαλάσουν την καλή σας διάθεση. Διαμάχες και μικροεκνευρισμοί που δεν σας προσφέρουν τίποτα μπορούν να αποφευχθούν.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα έχετε όλα τα περιθώρια να περάσετε ευχάριστα και να ανακαλύψετε καινούργιες συντροφιές, όμως μην αμελήσετε τις ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σας. Εάν δεν έχετε κάτι θετικό να πείτε σε κάποιο φίλο σας, είναι προτιμότερο να μην πείτε τίποτα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αποφύγετε τις υπερβολές και τις μεγάλες υποσχέσεις που αδυνατείτε να υλοποιήσετε. Δείτε την πραγματικότητα ως έχει και μην πιέσετε τους δικούς σας ανθρώπους. Για να επιβάλετε τις απόψεις σας πρέπει να εκφράσετε τα επιχειρήματά σας.


ΛΕΩΝ
Δεν θα λείψουν τα καλά, αλλά θα μεσολαβήσουν και δυσκολίες, οι οποίες θα έχουν να κάνουν με επαγγελματικές συναλλαγές και νέες κοινωνικές επαφές. Η αναγνώριση των προσόντων σας θα γίνει μόνο αν επιδείξετε την κατάλληλη ψυχραιμία.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και ταξίδια, όμως να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και αποφασιστικοί στις πρωτοβουλίες. Προσέξτε τις συζητήσεις που γίνονται και ειδικά για άτομα που είναι απόντα και ιδιότροπα.


ΖΥΓΟΣ
Δείτε πιο προνοητικά κάτι που τώρα σας ξενίζει, γιατί σας προειδοποιεί για μεγαλύτερες αλλαγές που θα ακολουθήσουν, με σημαντική αφετηρία τον ερωτικό σας τομέα. Με τη βοήθεια της προσωπικότητάς σας, που είναι ελκυστική, θα κάνετε και πάλι το θαύμα σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ξεκουραστείτε για να αναζωογονηθείτε και στη συνέχεια να έχετε αποθέματα ενέργειας για τα επαγγελματικά σας θέματα. Βρείτε χρόνο να μείνετε μόνοι σας και να ηρεμήσετε στον δικό σας χώρο, μακριά από ό,τι σας αγχώνει.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετή έμφαση θα δοθεί στην προσωπική σας ζωή. Παράλληλα θα πρέπει να φανείτε συνεπείς και υπεύθυνοι στον εργασιακό σας χώρο, ώστε να επωφεληθείτε και οικονομικά. Μερικές φορές η ανοιχτή σύγκρουση μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε να δείξετε στους άλλους τις αδυναμίες σας και γενικά επιμεληθείτε την κοινωνική σας εικόνα μένοντας μακριά από λάθος παρέες και κακόβουλα άτομα. Μόνο βάζοντας μπροστά την τόλμη σας θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσαρμοστείτε στις καταστάσεις και μην επιμένετε για πράγματα που προς το παρόν δεν είναι εφικτά. Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί στη συμπεριφορά σας. Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα.


ΙΧΘΥΕΣ
Εφόσον ό,τι πείτε δεν μπορείτε να το πάρετε πίσω, φιλοσοφήστε τις αντιξοότητες που σίγουρα δεν θα λείψουν και προετοιμαστείτε για νέες κατακτήσεις που θα έρθουν στον δρόμο σας. Λίγος ρομαντισμός δεν βλάπτει, γι’ αυτό μη μένετε μόνο σε πρακτικά ζητήματα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ