Τρίτη, 20 Ιανουαρίου, 2026

Η Λένια Ραζή στην Άγρια Δύση

Η πρώτη λαμπερή live εμφάνιση της τραγουδίστριας μετά την...

Ο Μπέκαμ έσκισε κλήση που βρήκε στη Rolls Royce

Σάλος στη Βρετανία με τον ζάπλουτο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος φέρεται ότι έσχισε κλήση που βρήκε στο παρμπρίζ του πανάκριβου αυτοκινήτου του, διότι το είχε παρκάρει παράνομα μπροστά από μαγαζί με Rolex για να κάνει ψώνια.

Akyla: Ποιος είναι ο 26χρονος που είναι φαβορί για να εκπροσωπήσει την...

Χαμός στα social media με τον Akyla και το «Ferto». Ο 26χρονος Σερραίος έχει εκτοξευτεί στα στοιχήματα και πλέον φιγουράρει μόνος του στην κορυφή, αφήνοντας πίσω τόσο τον γιο του Πάριου, Good Job Nicky, όσο και τη Marseaux, που μέχρι πρότινος θεωρούνταν τα δύο αδιαφιλονίκητα φαβορί για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2026.

Ο Σούπερμαν Jr ντύθηκε γαμπρός

Έπειτα από έναν χρόνο αρραβώνα ο γιος του «Σούπερμαν», Γουίλ Ριβ, το πήρε το κορίτσι σε μια γαμήλια τελετή σε στενό κύκλο φίλων και συγγενών.

Ο πρωταγωνιστής ταξιδιώτης (σκυλάκος Εmo) σε φωτογραφική έκθεση

Ενας γλυκός σκυλάκος με φατσούλα που θυμίζει τους… ξεχασμένους πια emo είναι ο πρωταγωνιστής ενός φωτογραφικού ταξιδιού που απεικονίζεται σε έκθεση, η οποία εγκαινιάζεται στις 7 Μαρτίου στον χώρο MAKE της Θεσσαλονίκης.

Ενας γλυκός σκυλάκος με φατσούλα που θυμίζει τους… ξεχασμένους πια emo είναι ο πρωταγωνιστής ενός φωτογραφικού ταξιδιού που απεικονίζεται σε έκθεση, η οποία εγκαινιάζεται στις 7 Μαρτίου στον χώρο MAKE της Θεσσαλονίκης.


Οι εκπληκτικές του πόζες με ύφος… σταρ στους περιπάτους του στην Τσιμισκή ή την Αριστοτέλους και το «στήσιμό» του υπό τη σκιά του Λευκού Πύργου ή κάτω από το άγαλμα του Μεγαλέξανδρου στην παραλία αποτυπώθηκαν από τον φακό του ιδιοκτήτη του Κωστή Ζαφειράκη.


Λόγω της μακριάς μαύρης… φράντζας του και του emotional (συναισθηματικού) χαρακτήρα του, το εφτάχρονο σκοτσέζικο τεριέ πήρε το όνομα Εmo. Το παρατσούκλι «ταξιδιώτης» του το έδωσε ο ιδιοκτήτης του, γνωστός ταξιδιωτικός ρεπόρτερ της πόλης, που τον έπαιρνε μαζί σε όλα του τα ταξίδια ανά την Ελλάδα. Το υλικό που μαζεύτηκε με το πέρασμα των χρόνων δημιούργησε την έκθεση φωτογραφίας «Εmo ο ταξιδιώτης – Εικόνες από τις βόλτες του στον κόσμο». 


«Τον φωτογράφιζα παντού, χωρίς να σχεδιάζω να κάνω κάτι αυτές τις φωτογραφίες. Δεν είμαι φωτογράφος, απλώς ήθελα να κρατήσω τις στιγμές. Μετά προέκυψε η ιδέα για την έκθεση, το καθρέφτισμα του ταξιδιώτη Εmo στον πλανήτη Γη» ανέφερε ο Κωστής Ζαφειράκης, που σκέφτεται να δημιουργήσει μέσα από τις φωτογραφίες ακόμα και ένα παραμύθι.


«Εφτά χρόνια μετά ο Emo, ή αλλιώς “μαύρη πονηριά”, δεν είναι απλώς ένας σκύλος, είναι η αγάπη μεταμφιεσμένη σε σκoτσέζικο τεριέ» σημειώνει ο ιδιοκτήτης του.


Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 15 Μαρτίου και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στις Πρέσπες, στη Βέροια, στην Εδεσσα, στη Μυτιλήνη, στα Ιωάννινα και αλλού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρωταγωνιστής σε έξοδο με την 35χρονη πρώην σύντροφό του που τον άφησε για παρουσιαστή

Οι δυο τους είχαν περάσει μια χαλαρή βραδιά με αρκετές δόσεις τρυφεράδας, αλλά, όταν βγήκαν από το εστιατόριο,

Διαζύγιο για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ελένη Κολτζή χώρισαν.Το ζευγάρι...

Τρελά ερωτευμένο το ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι διασκέδασε στον Οικονομόπουλο

Το ζευγάρι έκανε νυχτερινή έξοδο επιλέγοντας να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος

Με νεύρα ξεκίνησε ο Τέρενς Κουίκ στο «Πρωινό» – «Να μην ανακατεύεται άλλος στην κουβέντα μας»

Ο Τέρενς Κουίκ θα βρίσκεται πλέον στην εκπομπή «Το Πρωινό» ως σχολιαστής κάποιες ημέρες.

Σήμερα η κηδεία του Νεκτάριου Γαλίτη – Η παράκληση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο θα πουν το μεσημέρι της Δευτέρας...

Η Καινούργιου στο πλευρό του Κουτσουμπή: Άνοιξε νέο φούρνο στο Παγκράτι – «Συγχαρητήρια αγάπη μου»

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής συνεχίζουν να...