Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τρίτη 4/3/2014

ΚΡΙΟΣ
Εάν δεν μπορείτε να συμφιλιώσετε δύο φίλους σας με διπλωματία, καλύτερα να μην ανακατευτείτε. Εμπλουτίζοντας την καθημερινότητά σας με καινούργιες γνωριμίες, θα αναζωογονηθείτε. Βάλτε σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα και όσα θέλετε να πετύχετε θα τα καταφέρετε με ακριβή σχεδιασμό.


ΤΑΥΡΟΣ
Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με ό,τι σας ευχαριστεί και δεν σας αγχώνει. Μη δώσετε δικαιώματα και μην αφήσετε τα περιθώρια σε τρίτους να σας σχολιάσουν. Δείξτε την αγάπη σας σε άτομα της οικογένειάς σας που την έχουν ανάγκη.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν από ανθρώπους που δεν περιμένατε. Η ψυχρότητα και η αδιαφορία σας τον τελευταίο καιρό έχουν πληγώσει κάποιο αγαπημένο σας άτομο. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, να περάσετε όμορφα και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πολλά πράγματα θα αποκαλυφθούν στην πραγματική τους διάσταση, ενώ οι πρώτες αναλαμπές της οικονομικής σας ανάκαμψης θα γίνουν εμφανείς. Η ημέρα θα είναι σημαντική τόσο για την επαγγελματική όσο και για τη συναισθηματική πορεία σας.


ΛΕΩΝ
Συνειδητοποιήστε τον λόγο που είστε με τον σύντροφό σας, καθώς στην ουσία δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα. Η λογική του μπορεί να διαλύσει αρκετές από τις ψευδαισθήσεις που έχετε. Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό, προτού αρχίσετε να νιώθετε πλήξη.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ακούστε προσεκτικά τις απόψεις των συνεργατών σας, όσο επικριτικές και αν είναι. Διάφορες αιτίες γίνονται η πηγή του κακού όσον αφορά την επικοινωνιακή σας επαφή. Προκειμένου να αλλάξουν οι συνθήκες της καθημερινότητας, ο σύντροφός σας θα βρει νέους τρόπους επιβίωσης.


ΖΥΓΟΣ
Πρέπει να συμμετέχετε ενεργά στις αποφάσεις των δικών σας, τις οποίες είχατε αποδεχτεί. Η συσπείρωση των δυνατοτήτων σας θα έχει θετική βαρύτητα προς τον κοινωνικό περίγυρό σας. Αξιοποιήστε γνωριμίες και επαφές προς όφελός σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και παρασύρετε τον σύντροφό σας. Οι πράξεις σας θα λένε πολύ περισσότερα από τις θεωρίες που κατά καιρούς αναπτύσσετε. Ζητήστε από τους συνεργάτες σας να δείξουν υπευθυνότητα και φροντίστε να πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούργιες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας. Να θυμάστε ότι οι εσωτερικές συγκρούσεις θα βγουν στην επιφάνεια, εξαιτίας γεγονότων που δεν επιτρέπουν αναβλητικότητα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Χρησιμοποιήστε παλιές και νέες γνωριμίες για να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, ειδικότερα σε θέματα για τα οποία έχετε δουλέψει πολύ σκληρά. Γνωρίζετε καλά ότι οι ελιγμοί σάς είναι συνήθως κάτι δύσκολο, όμως εν τέλει είναι απαραίτητοι.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι αποφάσεις σας θα έχουν πιο ευέλικτη προσέγγιση μέσα από μια καινούργια εμπειρία. Εχετε πολλά στο κεφάλι σας, ωστόσο είστε σίγουροι ότι ξέρετε πολύ καλά πού βαδίζετε. Η δυναμικότητά σας θα εξωτερικευτεί σε πολλά επίπεδα, ακόμα και στον ερωτικό τομέα.


ΙΧΘΥΕΣ
Η αυτοπεποίθησή σας θα τονιστεί μέσα από τη στήριξη τρίτων, όπως και από τις δημιουργικές προσπάθειές σας. Η αισιοδοξία σας κινείται σε υψηλά επίπεδα, επομένως πολύ δύσκολα θα χάσει την έντασή της, με ό,τι καλό συνεπάγεται αυτό.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...