Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η σούπερ γιαγιά του Face που νίκησε τον καρκίνο

Η 74χρονη Μαρία Αγουρίδα, που πριν από πολλά χρόνια είχε υποβληθεί σε μαστεκτομή, αποκαλύπτει παρασκήνια από τα γυρίσματα.


Είναι 74 χρόνων, παντρεμένη 51 χρόνια με τον Μικρασιάτη σύζυγό της, έχει δύο κόρες και τέσσερα εγγόνια. Πριν από 30 χρόνια υποβλήθηκε σε μαστεκτομή, αλλά ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Η Μαρία Αγουρίδα, η σικ κυρία που παίρνει μέρος στο τρέιλερ του «Your face sounds familiar 2», μιλάει στην «Espresso» και τα λόγια της ξεχειλίζουν δύναμη και αισιοδοξία.


«Το “Your face sounds familiar” δεν το έβλεπα, αλλά γνωρίζομαι πολλά χρόνια με τον παραγωγό Παύλο Μάνεση, καθώς όλοι στην οικογένεια, κατά καιρούς, έχουμε λάβει μέρος σε τηλεπαιχνίδια ως παίκτες. Ερχεται ο γαμπρός μου και μου λέει “μητέρα, ο Παύλος σε έχει φανταστεί για ένα σποτάκι με τη Μαρία Μπεκατώρου. Να σε ηχογραφήσω λίγο, να σε τραβήξω με την κάμερα να σε δει και ο σκηνοθέτης;” Ετσι έγινε. Πήρα λοιπόν “πακέτο” τον σύζυγο, γιατί παντού πάμε μαζί, και πήγαμε στο γύρισμα».


Τα πολύωρα γυρίσματα δεν πτόησαν την… τρομερή γιαγιά, η οποία με το καροτσάκι της συναντά στους διαδρόμους ενός σούπερ μάρκετ αστέρια (ή μάλλον κλώνους) της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. «Τα γυρίσματα έγιναν Κυριακή σε σούπερ μάρκετ, κοντά στο Ολυμπιακό Χωριό, από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 12.00 το βράδυ. Κουραστήκαμε πολύ, αλλά ήταν τόσο το κέφι που ακόμη και τα μεσάνυχτα, στο φινάλε των γυρισμάτων, έγινε κανονικό πάρτι με τσιφτετέλια και βαλς με τον σύζυγο» λέει η κυρία Μαρία και περιγράφει το concept της παραγωγής: «Η υπόθεση του τρέιλερ είναι ευρηματική. Εγώ είμαι στο σούπερ μάρκετ, βλέπω τον Ελβις Πρίσλεϊ και δεν λέω ούτε γεια, μετά συναντώ τη Μέριλιν Μονρόε και στη συνέχεια τρακάρω με το καρότσι μου τον Μάικλ Τζάκσον. Οταν πλησιάζω στο ταμείο με τα πράγματα που έχω αγοράσει βλέπω τη Μαρία και είναι η μόνη που αναγνωρίζω. Της λέω τότε “your face sounds familiar” και αρχίζουμε το λίκνισμα».


Αυτό που επίσης εντυπωσιάζει είναι η κομψή εμφάνιση της σούπερ γιαγιάς. «Το κοστούμι και το καπελάκι που φοράω στο σποτ μου τα έραψαν ενδυματολόγοι στο Κάπα Studios, ενώ κομμώτριες και μακιγιέζ ασχολήθηκαν ώρες με την εμφάνισή μου. Πάντως, έχω πάρει τον αέρα της τηλεόρασης, δεν κομπιάζω πια». Το πρώτο τηλεπαιχνίδι στο οποίο είχε πάρει μέρος η κυρία Μαρία με τον σύζυγό της ήταν αυτό που παρουσίαζε ο Γιάννης Ζουγανέλης με τίτλο «Αυτά που ξέρει το παιδί». Μάλιστα είχαν κερδίσει ένα ταξίδι στη Γαλλία. «Τώρα με το σποτάκι βγάλαμε και το παραδάκι μας. Κακό είναι με την κρίση;».


Πριν από 30 χρόνια η χαμογελαστή κυρία βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Εγώ επέζησα ύστερα από μαστεκτομή, γι’ αυτό και το δεξί μου χέρι είναι πρησμένο, από την επέμβαση. Αλλά έβαζα το ραδιόφωνο κάθε μέρα και τραγουδούσα και χόρευα. Είμαι εύθυμη, “η σούπερ γιαγιά” που λένε τα εγγόνια μου».


ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...